• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayalim hosgeldin iyi eglenceler anam

iyi kilo vermisin kiz demek bir kilo verdin hee iyi iyi

resim cekmeyi unutma canim benim

kamerimm net koptuu yeni geldii yetişemedim sana..iyiyim bacımm ne yapımmm dışarı çıktım geldim...anacımm istanbula baharr geldiii...hava süper....

jujucumm dua etde sizin düğündede böyle olsunnn

ya kızlar ne güzel karnım azıcık iniyor diye sevinirken allah allah diyorum dünden beri yüzüm gözüm şiş noluyor demeye kalmadı leke gördüm reglim geliyorsenağlama

hanifecim saçların çok yakışmış ben de kısa kestirmek istedim de eşim izin vermiyor...

bengicim evin ne güzel temizlendi güle güle kirlensin sen de kendine dikkat et canım

juju geçmiş olsun canım nasıl oldun???

hayalim tekrar gözün aydın canım iyi gezmeler size...

kamercim sen nasılsın??

nurcaannn kuzuyla sarılıp yatmak ne güzel dimi allah tüm isteyenlere nasip etsin...

yellow senin resimdeki kuzuna da maşallah...

kuzuzuzu seninki napıyor iyimi? benim bu aralar bakıcıyla başım dertte sıkıntılıyım...
hadi öpüldünüz cümleten...

hanifem iyim canim burdada iki gündür bahar havasi vardi cok güzeldi simdi yagmurlar basladi iste ama bugunde güzel yani bidahaki istanbula geldigimde kesin görüselim belki yine buyaz geldigimizde gelcez istanbula ozaman bulusalim

fundacim iyim canim nasil olayim iste benim cadiyla ugrasiyorum iste

definya benim de öyle
karın alt karın gibi sırf yağ
ve sarktı
ama hiç nbi şey kullanmıyorum
sadece mekik çekebilsem düzeli o da yetecek ama onda da boyun ağrım çok oluyor

aynen canım benimde kilo verdikçe sarkacak gibi daha da,artık spor ve krem kullanıcam

şebnem içtin mi kekikten, ben hiç sevmiyorum kekiği ama çayını hiç denemedim ama faydası çokmuş naapsak acaba??

kamerim allah sağlık versin de uğraşımız onlar olsun dimi canım...

kıslaaarrr ben geldim
kızı uytmaya çalışıyorum hala uyumadı
öğle yemeğim 1 tabak dolusu karnıbahar brokoli haşlaması yoğurtlu

fundacığım sağol canım dediğin gibi güle güle hemen kirleniveriyor.
allah sağlık versin de en mühimi o

4. TAKIM * * * *

*JUJU* ( 64,3 /
Esmeralda ( 68,6 /
open_sea ( 73,8 /
toplight ( 67,6 /
nurcanogretmen ( 78,3 /
hayal_gözlü ( 84,9 / 83,9 / 1,0 / % 1,18 )
sebnemselayfurkan ( 73,3 /
bengigök ( 67,5 /
ahleyar ( 60,6 /
fguler ( 88,4 /
kuzuzuzubambino ( 72,9 /
simiryna ( 78,6 /

4.TAKIM TOPLAM KİLO ( 878,8 /

selam fıstıklar
kahvaltıdan sonra ara olarak bir elma yemiştim
az önce de öğle yemeğimi yedim 1 dilim byaz ekmek:mymeka:
4 kaşık kuru fasulye(susuz)
1 kaşık pilav ve az yoğurt
şimdi de 1 fincan seftali aromalı form çay içiyorum:kahve:

Juju kendimi sapuk gibi hissettim valla senin avatara öyle bir bakıyom bir bakıyom sorma valla.....

kuzu sen Allah tan kendini kendin sapık sanıyon...
beni iş arkadaşlarım sapık sanıcak...
işyerişndekile görcek diye korkuyom valla.. masamın arkasından geçen biri baksa o anda görse biri ne düşünürler acaba hakkımda diye düşünüp duruyom bazen:))
hayır anlık bişi bakıcak geçiçekelr ondan.. gayet masumane bir sitede bir avatar olduğunu anlayabilirler ve başka şeyler düşünebilirler:))

aaa başlıcam ama nesi varmış avartarımın .... söle o iş yerindeki örümcek kafalılara içlerinni fesatlığından başlatmasınlar şimcik zati geçmedi başımın ağrısı

ay juju sinirlenme maalesef böyle insanlardan bizim şirkette bir sürü var ve aynı ortamda çalışmak mecburiyetindeyiz...

tamam juju tamam :))
sen sinirlenme başın ağrısı artıcak şimcik.. sonra sorumlusu benm diye üzülücem:))

Back