- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla canım saç takıntısı bende ezelden beri hep vardır annem bekarken hiç saçlarımızı kestirmemize izin vermemiştir..ben hep aniden gider kestirir sonrada zılgıtı yerdimm sevdiğimden değil sırf inat olsun diye kestirirdimm benim kafamdaki saçları bile kumanda etmelerine çok kızardım kendi saçları kısacıktı bizimkiler uzunn bende acayip uyuz olurdumm...evlendikten sonra eşim aynen saçların güzell uzun kalsın falan bi gün dedim bu ne yaa bekarken anam evlendikten sonra senn bırakın da saçlarıma ben karar veriyim çıt yok sabah hemen gittimm kısacıkkk ama erkekten az uzun o biçim yaniii bunlar şokkk hiç ses etmedilerr....o dur budur arkadaşım artık karışmıyolar....içimde dert benim kısa saç anlıcağınızzz.....ya kızlar ne güzel karnım azıcık iniyor diye sevinirken allah allah diyorum dünden beri yüzüm gözüm şiş noluyor demeye kalmadı leke gördüm reglim geliyorsenağlama
hanifecim saçların çok yakışmış ben de kısa kestirmek istedim de eşim izin vermiyor...
kuzuzuzu seninki napıyor iyimi? benim bu aralar bakıcıyla başım dertte sıkıntılıyım...
hadi öpüldünüz cümleten...
bu yaz inşallah kamerim bende çok isterimmm.. neden olmasınnnhanifem iyim canim burdada iki gündür bahar havasi vardi cok güzeldi simdi yagmurlar basladi iste ama bugunde güzel yani bidahaki istanbula geldigimde kesin görüselim belki yine buyaz geldigimizde gelcez istanbula ozaman bulusalim
fundacim iyim canim nasil olayim iste benim cadiyla ugrasiyorum iste
selam fıstıklar
kahvaltıdan sonra ara olarak bir elma yemiştim
az önce de öğle yemeğimi yedim 1 dilim byaz ekmek:mymeka:
4 kaşık kuru fasulye(susuz)
1 kaşık pilav ve az yoğurt
şimdi de 1 fincan seftali aromalı form çay içiyorum