• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayal bu arada Allah tamamına erdirsini diyim.....
Hasretlikler kavuştu...
Darışı hasretlik çekenlerin başına

ya kızlar ne güzel karnım azıcık iniyor diye sevinirken allah allah diyorum dünden beri yüzüm gözüm şiş noluyor demeye kalmadı leke gördüm reglim geliyorsenağlama

hanifecim saçların çok yakışmış ben de kısa kestirmek istedim de eşim izin vermiyor...

kuzuzuzu seninki napıyor iyimi? benim bu aralar bakıcıyla başım dertte sıkıntılıyım...
hadi öpüldünüz cümleten...
walla canım saç takıntısı bende ezelden beri hep vardır annem bekarken hiç saçlarımızı kestirmemize izin vermemiştir..ben hep aniden gider kestirir sonrada zılgıtı yerdimm sevdiğimden değil sırf inat olsun diye kestirirdimm benim kafamdaki saçları bile kumanda etmelerine çok kızardım kendi saçları kısacıktı bizimkiler uzunn bende acayip uyuz olurdumm...evlendikten sonra eşim aynen saçların güzell uzun kalsın falan bi gün dedim bu ne yaa bekarken anam evlendikten sonra senn bırakın da saçlarıma ben karar veriyim çıt yok sabah hemen gittimm kısacıkkk ama erkekten az uzun o biçim yaniii bunlar şokkk hiç ses etmedilerr....o dur budur arkadaşım artık karışmıyolar....içimde dert benim kısa saç anlıcağınızzz.....

hayırdır neden sıkıntılısın...memnun mu değilsin bakıcıdan
hanifem iyim canim burdada iki gündür bahar havasi vardi cok güzeldi simdi yagmurlar basladi iste ama bugunde güzel yani bidahaki istanbula geldigimde kesin görüselim belki yine buyaz geldigimizde gelcez istanbula ozaman bulusalim

fundacim iyim canim nasil olayim iste benim cadiyla ugrasiyorum iste
bu yaz inşallah kamerim bende çok isterimmm.. neden olmasınnn
selam fıstıklar
kahvaltıdan sonra ara olarak bir elma yemiştim
az önce de öğle yemeğimi yedim 1 dilim byaz ekmek:mymeka:
4 kaşık kuru fasulye(susuz)
1 kaşık pilav ve az yoğurt
şimdi de 1 fincan seftali aromalı form çay içiyorum:kahve:

yaa yelloww sen boyuna kuru fasulyemi yiyosun benmi karıştırıyorumm...

Esmerelda benimki çok yaramaz
Annem bakıyor akşama kadar annemin canına okuyor sonr aben devralıyorum mesaim bitmiyor
Sabaha kadar da benim canıma okuyor.
Senin bakıcıyla ne problemin var canım.

valla kızlar benimki hastaydı ya iki gündür onla yatıyom herhalde bana da bulaştı hastalık ben istanbul arefesinde hasta olmayalım derken valla hastalandık gibi

juuj geçmiş olsun
jujum burda adanalı bir restoran var tantuniye başlamışlar
kociş erken gelirsem yeriz dedi ona göre haberin ola.
gerçi öğrenciyken mersinde yediğim gibi olamaz tabbi ama deniciiizzz

kuzumzuzum genel konuştum yaww
şansımdan ev hanımıyım güya ama siz kadar oturamaz oldum artık
ona üzülüyorum

juju ben eski avatarı istiyom ya bu avatarda kararlımısın be beğenmedim bunu öbürü gibi alımlı deel

şahnur ben seviyom nesquiki napam kız:) hem diyetisyen içebilebilersin demişti:)

jujum geçmişler olsun bacım benim de baş ağrım geçmedi daha yaa .. bu avatarda yakıyo ortalığı . kendimi çok sapık gördüm yaaa

bengi naber canım prensesler nasıl

hayalim tebrikler 1 kilo vermişsin

fundacım sorma öle kuzu gibi yanımda uyumasına bayılıyorum ben :)her anne gibi

sarı papatya yediklerin süper canım ben öğlen kahvaltı yaptım kızımın canı yemek istemedi . sucuklu yumurta istedi bende onu yedim yanında 3 dilm ekmekle

Son düzenleme:
ya kızlar bugün iç organlarım bi aciip
karın ağrım var midem bulanıyi
dün lavaboları yıkarken çok ıslandım
ondanmıdır
yoksa b vitamini yapr mı

Back