Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla kızlar fena kastım ben bu ara fena atak yapmayı düşünüyorum hatta varya,
en fazla 2 aya mezunum benden demesi,
eskisi gibi kasıyorum kendimi yapcam bu sefer kasmaktan caymıcam :)...

gel burcum gell görbak neler olacak oklavayi yeyince aklin basina gelir demek pasta yedin oda yetmedi asure yedin haaa gel gelklava: iyi yaptin özge gelsinde gösterelim ona o saatte onlari yemegi
kaydirigubbakcemile
delikafaduldenanam ben çıldırsam ya bu iki deli nası veriyor mirmirmirmir

kiskanmayalim lütfen calisin sizinde olur az yiyoruz spor yapiyotrum veriyorum cumaya dipcik gibi geliyorum:teytey:

hadi görüm seni hayalim valla u halde verdin verdin sonra kalir ona göre hirs yaptigin anda vweriyon a.s.

Bugün salatayı arkadaşım yapmış içine turşu parçaları atmış lahana havuç falan şimdiden susatmaya başladı valla, hep böyle yapsam ödem yaparmı sizce tuzlu ya

merhabalar kızlar.benim yaza kadar 15 kg vermem lzım yaza düğünüm var.acaba gururpta boş yer varmı?şimdiden teşekkür ederim

herkese merhabaaaa...
bu gün iş çok yoğun.. tam giriyorum birşeyler yazıcam birey çıkıyor kapatmak zorunda kalıyorum...

neyse arkadaşlar..
sabah: 1bardak süt peynirli domatesli tost yedim
ara: greyfurt yedim 1tane(ıııııııııııııııııy buarada çok acıydı)
öğlen: 4yemek kaşığı karnıbahar
booooooooool salata ve 3kaşık yoğurt

buarada bir paket yeşil çay aldım. hergün 2bardak içiçem umarım faydasını görürüm...

ahleyarım vercem vercem sizde şahit olcanız inş,
funda canımcım dozunun ka.ırmadıkça bişey olmaz sanmıyorum...

buarada geçmişi tam anlamıyla okuyamıyorum ama anladığım kadarıyla (umarım doğru anlamışımdır:)) hayalgözlü snaırım erkek arkadaşın geliyor:))
çooooooook gözün aydın güzelim... bende senin adına çok sevindim..

günaydin izlar nasilsiniz bakalim daha gelen olmamis

kuzucugum nasilsin canim benim nevarneyok

İyilik canım işler yoğun uğraşıyorum kafam bozuk

Canım sabah erkenden ancak müsait oluyorum sonra tepemde oluyorlar maalesef

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Anam bu ne azim hadi bakalım canım zaman göstercek inşallah en kısa zamanda mezun oluruz

izmirlim doğru anlamışın :)
sağol tatlım benim...

Gözün aydın canım benim

Ben şimdi süt sağmaya gidiyorum oğluşuma..
Öğlende iki küçük biber dolması ve yoğurt yedim. ara öğün yapmaya fırsatım olmuyor ya...

sağol zuzum hepiniz çok sağolun,
tatlım valla koydum kafaya inş gena yapacam kalanlarıda vercem:),
esmerim pınar uğramıyorlar ne iş...

bengim sürekli mi kullanacaksın o ilacı... iştah kesiyorsa sevdim bende içim aradadelikafadulden

valla hayal kas anam kas bende gidecem bis mezun olak kalan sağlar da naparsa yapsın ... hadi bakem toptan mezun olalım kapayalım 4. takımıÇok üzgünüm çoook

Bugün salatayı arkadaşım yapmış içine turşu parçaları atmış lahana havuç falan şimdiden susatmaya başladı valla, hep böyle yapsam ödem yaparmı sizce tuzlu ya
valla yapar yapmasına sakın perşembe tuzlu bişi yeme bol bol su iç sen şimdi fırsat bu fırsat....

merhabalar kızlar.benim yaza kadar 15 kg vermem lzım yaza düğünüm var.acaba gururpta boş yer varmı?şimdiden teşekkür ederim
canım malesef yerimiz fulll dolu:1closedeyes:

Ben şimdi süt sağmaya gidiyorum oğluşuma..
Öğlende iki küçük biber dolması ve yoğurt yedim. ara öğün yapmaya fırsatım olmuyor ya...

oy oy oy bende sağardım bir zamanlar kendimi inek gibi hissettiğimde olmadı değil haniii... kaç aylık bebeğin kuzuzuz

jujum ben mezun olcem valla inş yakında fena gaza geldim he öle böle değil,
geçen hafta pantolon aldım kot dedim ya sana hani,
bedenim küçülmüş jujum die pantolonda gözle görürlür bi bollaşma var keyfim yerinde,
he kot bollaşır demeyin bu öle bollaşma değil:),
daha alalı ilk kez giydim bunu sabah giyer giymez fark ettim :roflol:...

oy oy oy bende sağardım bir zamanlar kendimi inek gibi hissettiğimde olmadı değil haniii... kaç aylık bebeğin kuzuzuz[/QUOTE]

juju bende kendimi inek gibi hissediyorum zaten inek gibiyim lülülülülülü

bebek 7.5 aylık

Kuzuzu allah bağışlasın canım

hayalcim beni de motive et ya nolur beraber kasalım bi programın varsa bana da ver ya lütfen

şebom bahara kalmam Allahın izniyle,
kendimi öle bi şartladım ki iştah falan kalmadı bende oh şükürler olsun,
demin 2 sosisi zorla yedim yemiş olmak için ay çok mutluyum böle gidersem varya ki inş bahara kalmam mezun olurum boy boyda resim çekip koyarım :)...

zuzu benim halamın kızı var sıpa 2 yaşına kadar bir fiiil emdi,
ilk 9 ay memeyi hiç bırakmıyordu halama sütaş demeye başlamıştık kıs biz:)...

hayal gözlü, *JUJU*+, b.k.y+, fguler+, kuzuzuzubambino+, nurcanogretmen, sebnemselayfurkan, toplight+
hay maşallah kadroya bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…