kamerim şikayette buluncam :roflol:
burcu varya burcu...geçen gece 12 de koca 1 dilim pastayla üstüne birde 1 kase aşure yemiş..bide diyorkii ohhh sefam olsun..hazırlayın okları...savaş başlıyor..:roflol: dayağı haketmişte neyysee..elimiz ermiyor buralardan
delikafaduldenanam ben çıldırsam ya bu iki deli nası veriyor mirmirmirmir
hadi görüm seni hayalim valla u halde verdin verdin sonra kalir ona göre hirs yaptigin anda vweriyon a.s.valla kızlar fena kastım ben bu ara fena atak yapmayı düşünüyorum hatta varya,
en fazla 2 aya mezunum benden demesi,
eskisi gibi kasıyorum kendimi yapcam bu sefer kasmaktan caymıcam :)...
günaydin izlar nasilsiniz bakalim daha gelen olmamis
kuzucugum nasilsin canim benim nevarneyok
Günaydınnnnnnnn
Özgecim bende bugün pek bie enercikim, niye anlamadım.
Ama hamişliğin sonuna doğru herkesde olur, sen şimdi evde hiç yapmadığın dip köşe, dolap çekmece düzenlersin.
Hanife hoşgeldin canım dün aynı canavar (tatllı canavarı) benim içimdede vardı, bugün öğlen 1 saat yürüyeceğim o yüzden.
Kuzu günaydın çok erkencisin.
günaydınlarr kızlar hem işler yoğun hem teyzem ameliyat oldu dün gece hastanede yanında yattım sersem gibiyim kendime gelemedim geçmişi de okuyamadım şimdi hastaneye gidiyorum fırsat olunca okuyacağım ne olur kusura bakmayın katılımım çok az oluyor bugünlerde ama diyetime dikkat ediyorum bozmuyorum sadece wc ye çıkma poblemim var bakalım nasıl hallederim onu da görüşmek üzere
valla kızlar fena kastım ben bu ara fena atak yapmayı düşünüyorum hatta varya,
izmirlim doğru anlamışın :)
sağol tatlım benim...
jujum babanneye kısmıyorum ki,
anne kısdı biliyodu sana geleceğini niye düşüncesiz davranıyo dio :),
herbalife bende kullandım ve 4 ayda 30 kilo verdima am 6 ayda dikkate temyince ve koruma progç uygulamayınca aldım geri aynen...
bengim sürekli mi kullanacaksın o ilacı... iştah kesiyorsa sevdim bende içim aradadelikafaduldenselam herkese çok halsizim kas gevşetici acayip uyuşturuyor
sabah kahvaltım klasikti ara yapamadım çarşıya giitttimmidem fena kazınıyor ama canım hiç bi şey çekmiyor.
yine bi şeyler atarım ağızıma çpüyorum herkesi
kızım gelicek yemeğe görüşürüz canlar.
valla hayal kas anam kas bende gidecem bis mezun olak kalan sağlar da naparsa yapsın ... hadi bakem toptan mezun olalım kapayalım 4. takımıÇok üzgünüm çoookvalla kızlar fena kastım ben bu ara fena atak yapmayı düşünüyorum hatta varya,
valla yapar yapmasına sakın perşembe tuzlu bişi yeme bol bol su iç sen şimdi fırsat bu fırsat....Bugün salatayı arkadaşım yapmış içine turşu parçaları atmış lahana havuç falan şimdiden susatmaya başladı valla, hep böyle yapsam ödem yaparmı sizce tuzlu ya
canım malesef yerimiz fulll dolu:1closedeyes:merhabalar kızlar.benim yaza kadar 15 kg vermem lzım yaza düğünüm var.acaba gururpta boş yer varmı?şimdiden teşekkür ederim
Ben şimdi süt sağmaya gidiyorum oğluşuma..
Öğlende iki küçük biber dolması ve yoğurt yedim. ara öğün yapmaya fırsatım olmuyor ya...
Kuzuzu allah bağışlasın canım
hayalcim beni de motive et ya nolur beraber kasalım bi programın varsa bana da ver ya lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?