Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ilk 2.5 ay hep memedeyki benimki yapışık dolaşıyorduk valla.
Banyoya girmeyi bırak tuvalete gidemiyordum.
Ay ne günlerdi ya...

fundam kendime kaç gündür ne yesem ye sen ye devam et böle nereye kadar yicen bakalım falan gibi laflar ettim,
ve artık sıkıldım diyetten bi an önce kurtulcam bu kilolardan diyede koydum kafaya inş değişiklik olmz bu düşünce ve azmimde (yılmam yani) ben kurtulcam artık şartladım hayali...:)

kıs anlıyorum seni,Allah bağışlasın tatlım,
benim dediğim sıpada öleydi annesi yemeğe gidemiyordu,
bi gün hiç unutmam (ki zaten çocukları ondan sonra bu kadar sevdim)
annesi wc ye gitti ama dayanamıyo artık ağlarsa ağlasın dedi,bana verdi,
sıpa anası gider gitmez tişörtün üstünden beni emmeye somurmaya çalıştı :)
seni çok ii anlıyorum desen sende sütaş gibisin...:)

>Şahnur geçmiş olsun canım tayzene inşallah önemli bir sorun değildir, ne ameliyatı oldu?
şebocum saolasın canım rahmi alındı az önce gene hastaneden geldim yorgunum artık yorgunummmmmmm

canım geçmiş olsun inş toparlar bu arada takımcanak sevdiklerimiz mutala hastanede çıkmaz olduk noldu böle ya mutlaka birinin yakını hastanede...
valla haklısın jujum ne oldu bize böylee

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim nevar neoyok

sahnurum sanada basarilar canim umarim alirsin ihaleyi
canım ben ihale grubuna geçtim biz yapıyoz ihaleyi

delikafaduldenanam ben çıldırsam ya bu iki deli nası veriyor mirmirmirmir
al benden de o kadar jujum yaa bunlar verip verip duruyorlar

hayalim darısı bizim başımızaa bende dikkat ediom da ama bugün öğlen güzellik uzmanım dediki sende bu koşturmaca stres yoğun tempo varken kilo veremezsin rahat olman lazım kilo vermen için dedi bilmiyhom artık ne olcek
neyse kızlar çok uykusuzum bu sayfayı bile 1 saati geçti anca yazabiliyom kendinize iyi bakın

şahnurum Allah şifa versin canımcım,
sanada yardım etsin tatlım,
inş hepimiz zayıflayacaz inanın buna emi,
evet stres sıkıntı bendede kilo yapıyo yaw,
bazıları steresten kilo veriri ben şişiyorum...

ne güzel bir duygu değilmi hayal. aldığın şeyi giyememene üsülmüyorsun artık çünkü bol geliyor dar değil....
Kızlar öğlen köfte salata yoğurt veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

1 saat yürüyüş

Nasıı ama?

ooo şeboooo kıskandım valla.. benim regli bugün tam anlamı ile başladı hafif karın ağrım var yoksa bende yürürdüm

evet jujum süper bişi hemde giymeden büyük geldi ossun valla ben küçülüyümde giyecek birşeyim kalmasın razıyım vallah :roflol:
bide artık bu bana küçük geldi demiyorum yav oda süper bi küçüğü varmı diye sorabiliyorum şükür,
daha incelcem en kötü 42 beden olcem oda yeter ban çok kuruyunca bi tuhaf oluyom ben,
kedi ulaşamadı falan demeyin harbi çikin oluyom...:)

Hayal boylu poslusun bencede sana 42 ideal.

Ben şu an 42 yim ama 40 olmak istiyom....

İnternetten mekik aleti sipariş etcem, yaza kadar göbek çalışıp onuda eritirim inşallahhhhh.

şebom ben 54 bedendim benim için bi dönem burası hayaldi sadece:),
kilom 70-75 arası olsun bedenim 42 yeter bana :)
kiloda hedefim 75 zaten sonra duruma göre 70 e bakacam,önce 75le bi mezun olayımda burdan,
jujum elleriynen beni mezun etsinde,
şimdi ne kızacak bana hayal ben senden önce gideceğim diye:roflol:...

Kızlarrr şükür kavuşturanaa

bu sabah geldim sayfayı açtım geçmişi okuyamadan daha elektrikler gittii 1 saat sonra geldi bu sefer nette hata oldu 2 saat oluyo yapılalı iş güçç anca geldimmm...

Geçmişi okudummm hayal kızzz o kadar bekledin ama 15 gün daha beklemek çok zor be bacımmm günler geçmezzz grçi senin yararına olu 15 günde 2 kiloda versen kardır....

şahnurum geçmiş olsun....

Kuzummm iş yerindeki olayları kafana takmamaya çalış senin sinir olduğunu falan görünce daha çok üstüne gelirler rahat ol canım...

Meres gitti yerine kamer geldiiii....eferin arkadaşım...

özgeminde iyi olduğuna sevindim wallaaa....az daha sabretsin senin zillii....yok öle hemen gelmek...canım sorduğun sorularıda özelden cevaplıcam şimdi...

Burcuuuuuu sana bağırasım geldi bi an amaaa dün geceki kemalpaşa vukaatından sonra yüzüm yokk maleseffff....yırttın yine hadee iyisin...

Pınarda benle beraber yok olmuşşş....

Jujummmm keyfin yerinde dimi şekerimmm....walla benim gidişat kötüüü ne etcem bennn kovulursammmm dayanamam

şebomm sen nasılsınnn....

gülerr senide öpüyorummm...su konusuna gelince önüne 1 şişe al ve devamlı yudumla öle lıkır lıkır içmesende her gördüğünde 1 yudum alsan akşama kadar raht 1,5 lt içersin ben öle yapıyorum...

Esmerelda canım takmıyorum desem yalan olur.
Bende istemezdim kimsenin sinir kirizi geçirdiğimi görmesini.
Maalesef oldu düşmanlarımda sevindiler buna eminim.
Allaha havale ediyorum onları.
Allahlarından bulsunlar benden uzak olsunlar

esmerim hoşgeldin tatlım,
yok ksı beklemiyom daha şükürler olsun sorunsuzca gelcek inş,
biz perşembe demiştik yatmış gibi olmuştu annecim el attı sağolsun yarın sabah 9:30 biniyor Allahın izniyle,
öğleden sonra yanımda oh çok şükür...

selamkizlar ben geldim ev temizligi yaptik kaynanayla halialri sildik cnalarim yemek hazir olana kadarda size bakim dedim aksam yemeginde cupra balik var firinda oh mis gibin valla

hanifem kizim meres neki o beni gecemedi dahaaa
juju hic gecemez bide benim rakibem hadi gecsinde görem anam haha:)

sahnurcum gecmis olsun teyzene canim

kuzucum takma kafana canim benim bozma moralini

hayal kiz hadi görem sen bu hirsla jujuyuda gecen juju hala kalir takimda sen mezun olun

hanifeyide gecersin hatta o burcuyla götürsün geceleri tatlilari bakalim nolcek heee hanife hanim geliyo oklavalar ona göreeee

izmirlim nasilsin canim benim

sebom ne güzel demek mekik aleti siparis ettin hadi bakalim ins ise yarar

bende hala zumbayi yapiyorum kizlar cok zevkli eglenceli

kiz hayal bakiyom kaynanayla simdiden samimisiniz cok muhabbet tez ayrilik getirmesin sonra kizz evlenince degismesin bu

keske hep böyle olsa benimd eakaynanamin öyle annemgibi olmasini isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…