- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 22
- 358
şebom bahara kalmam Allahın izniyle,
kendimi öle bi şartladım ki iştah falan kalmadı bende oh şükürler olsun,
demin 2 sosisi zorla yedim yemiş olmak için ay çok mutluyum böle gidersem varya ki inş bahara kalmam mezun olurum boy boyda resim çekip koyarım :)...
zuzu benim halamın kızı var sıpa 2 yaşına kadar bir fiiil emdi,
ilk 9 ay memeyi hiç bırakmıyordu halama sütaş demeye başlamıştık kıs biz:)...
hayal gözlü, *JUJU*+, b.k.y+, fguler+, kuzuzuzubambino+, nurcanogretmen, sebnemselayfurkan, toplight+
hay maşallah kadroya bakın...
şebocum saolasın canım rahmi alındı az önce gene hastaneden geldim yorgunum artık yorgunummmmmmm>Şahnur geçmiş olsun canım tayzene inşallah önemli bir sorun değildir, ne ameliyatı oldu?
valla haklısın jujum ne oldu bize böyleecanım geçmiş olsun inş toparlar bu arada takımcanak sevdiklerimiz mutala hastanede çıkmaz olduk noldu böle ya mutlaka birinin yakını hastanede...
canım ben ihale grubuna geçtim biz yapıyoz ihaleyigünaydin kizlar nasilsiniz bakalim nevar neoyok
sahnurum sanada basarilar canim umarim alirsin ihaleyi
al benden de o kadar jujum yaa bunlar verip verip duruyorlardelikafaduldenanam ben çıldırsam ya bu iki deli nası veriyor mirmirmirmir
jujum ben mezun olcem valla inş yakında fena gaza geldim he öle böle değil,
geçen hafta pantolon aldım kot dedim ya sana hani,
bedenim küçülmüş jujum die pantolonda gözle görürlür bi bollaşma var keyfim yerinde,
he kot bollaşır demeyin bu öle bollaşma değil:),
daha alalı ilk kez giydim bunu sabah giyer giymez fark ettim :roflol:...
ne güzel bir duygu değilmi hayal. aldığın şeyi giyememene üsülmüyorsun artık çünkü bol geliyor dar değil....jujum ben mezun olcem valla inş yakında fena gaza geldim he öle böle değil,
geçen hafta pantolon aldım kot dedim ya sana hani,
bedenim küçülmüş jujum die pantolonda gözle görürlür bi bollaşma var keyfim yerinde,
he kot bollaşır demeyin bu öle bollaşma değil:),
daha alalı ilk kez giydim bunu sabah giyer giymez fark ettim :roflol:...
Kızlar öğlen köfte salata yoğurt veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1 saat yürüyüş
Nasıı ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?