kısssssssssss heyırdır noldu neyi ispiyonlucan... bu arada sakın iş felan yapim deme sakın senin istirahat etmen lazım bu aralar...günaydın kızlarrr.....nasılsınız..enerjik bir gün sizinle olsun..ben acaip enerjiğim uyuyamadım enerjimden valla..kalkıp temzilik yapasım var haldır huldur ammaaa korkuyorum çocuğun kafa zaten aşağıda biraz yüklenince sancılar kasılmalar çıkacak gibi bir his veriyor ondan oturuyorum kös kös...
jujuuuuuuuuuu sana ispiyonculuk yapammıkaydirigubbakcemile3
ohhhhh ohhhhhhhhhhh hanife bir yandan sen bir yandan ... valla ben kendime bile acımadan kilo alırsam çıkıcam takımdan hele bir ikinci uyarınızı yiyin görim sizi... iice saldık bakıyorum takımcak..Günaydınnnnnnnn
Özgecim bende bugün pek bie enercikim, niye anlamadım.
Ama hamişliğin sonuna doğru herkesde olur, sen şimdi evde hiç yapmadığın dip köşe, dolap çekmece düzenlersin.
Hanife hoşgeldin canım dün aynı canavar (tatllı canavarı) benim içimdede vardı, bugün öğlen 1 saat yürüyeceğim o yüzden.
Kuzu günaydın çok erkencisin.
hayal ii etmişin valla bende demleme seviyom dün dört kupa içtim şimdi gene demlicem... bu arada pazartesi sabah 65,2 çıkmıştım bugün sabah 64,6 çıktım inş cumaya 64 ve altı olurum....dün akşam,
8.takımdan gülaynan buluştuk çiğ köfte yedik as,
sabahta yarım su bardağı süte müsli yaptım 2 yemek kaşığı kadar koydum süte yedim,
şimdide kobacan bi kupa yeşil çay içiyorum,
jujum aktardan aldım yeşili,
poşet çaylara için diyorki bazıları tomurcuktan bazılaı yapraktan yapıyo içine farklı maddeler koyuyorlar,
güvendiğiniz bildiğiniz bi yerden açık alın demleyin ısıtıp ısıtıp için diyo...
haberiniz olsun güseller...
yettim yettimjuju beklemedeyim canım..hele bi geeeeeeel :rorlol:
kizlar simdi tartildim 400 gr vermisim cumaya süper geliyom anacim bekleyin beni
meres beni gecemedinkii gecemedinkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?