• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

jujum bende o süzgeçlerin bardak için olanları var süzgü bölümü daha uzun ondan alcam işte,
bende demin temiz sargı bezi vardı onu kestim içine koydum attım bardağa oda ii oldu :),
CANım la bazı planlar değişti jujum perşembe gelcekti,iptal olmak zorunda kaldı ona üsüldük ama kaynanacım sağolsun sanırım halletti gelcekmiş demin aradı annem üzülme ben ayarladım gelcek sana önce erkenden gelcek dedi,
dün CANla tartıştık ben üzülüyom ağlıyom die baya üzüldü sinirlendi,2 gündür iki göüzm iki çeşmeydim dün ağlamaktan siteye yazı yazamadım ki :),
ama akşam hayırlısı deyip düzelmiştik annemde şimdi aradı söledi gelcek annem sorun yok diye sevindim ice,
şükürler olsun Allaha...

ii ii düzelmesine sevindim sorun kalmamış ne güzel... hayalim sana üsülmek yakışmıyor anam sen üsülme....

fguler evet ne yedik bakalım dökelim...

ben iki lokma ekmek arası peynir yedim sadece.. başka da bişey yemedim dün akşamda bir küçük haşlanmış patates 3 lokum yedim.... lokum acaba kalorisi çok bişeymi bilmyom ama 3 tane yedim ...

Ya jujum ben rahat dışarı çıkamıyorum eskiye göre çok değişti beslenme şeklim ondan mı acaba kayısı falan işe yaramıyor abartmıyorum yemekleri
gözlerim çöktü biraz ama vücudum aynı ya motivasyonum düştü valla
biraz da sorunlar var kafayı taktım onlara uyku düzenim bozulu offf
acaba yine fx mi alsam diyorum ya hem çok su içirtiyor hem rahat wc çıkartıyor bilmiyorum ne yapcam

fundacım canım sağol,
jujum sağol tatlım benim,
kıs ne kötü oldum varya anlatamam ama şükür geçti hepsi :),
şimdi yeşil yapıyorum hemen kalkıp içelim güselleşelim dimi ama :roflol:...

Hayalcim, arayı düzeltmişsiniz sevindim, inşaşşah enkısa zamanda kavuşursunuz. Seni hep neşeli , cıvıl cıvıl görmeye alışmışız.Gülercim iyiz ,sen nasılsın.

Bende yediklerimi tekrar yazmaya başlayım.

Sabah, 1 yumurta, 1,5 dlm kepek ekmek

şimdi 1 mandalina yicem.

şebnem sağol canım iyiyim ben de

fxi 10 gün kullandım 3 kilo verdim kasımda çok sıkıntı yaptı bıraktım ama azaltarak kullansam tekrar diyorum

şebo sağol tatlım,
arada düzelmeyecek bişi yok çok şükür tatlım,
ama üzüldüm işte ban bu hafta gelcekti perşembe ta haftaya perşembeye kaldı ki zor o kadar erken eve gidince dönmesi bende baya üzüldüm,
oda öleydi özetleyim size:
babanne amsyada buda samsunda askerlik yaptıya arası 1 saat dedi bi kaç gün babanneye gidip kalayım istanbuldan gelmek zor oluyo,
bende işten izin işini ayarlamak için dedim perşembe gel bana o zamana kadar kal orda anlaştık,
babanne sen ankaray gitmeseydin senle gelecektim demiş,
bütün çocukları şstenbulda kadının neys ebenimki kıyamaz,
hemen istanbula gideriz die demiş tamam önce istanbula gideriz seni bırakırım ben ankaraya geçerim,
sonra ortaya çıkmış babanne hemen değil ancak cumartesi gidibiliyomuş neyse benimki tamam demiş bulundu,
bana söledi ben perişan oldum tabi o kadar plan yaptık 11 ağustostan beri görmedim bittim resmen,
ama dedik hayırlısı olsun genede üzgünlüüm geçmiyo,
ağlıyorum sürekli ,oda üzgün ben ağlayınca ice üzüldü (dayanamıyo ağlamama),
biz tartıştık biraz,
dün akşam üzeri tatlıya bağladık dedim ben beklerim 15 gün daha sen sağ sağlim gel ii olda oda ben gülünce ii oldu biraz,
annem (kayınvalidem) duyunca kızmış çocuklaın planı vardı ben bile bekleyecem onlar görsün birbirini ben babanneye söledim ankaraya gitcek diye biliyo niye böle yapıyo demiş,
CANım ona anlatınca sen dur ben ayarlarım git sen ankaraya gör demiş,
neyse şükürler olsun düzeldi gibi gelme iş,
annem aradı demin üzülme annem gelecek sana otobüs bulsun dedi,kıyamam ben size güzel kızım kavuşcan ağlama üzülme sen dedi sağolsun oh be...

günaydınlarr kızlar hem işler yoğun hem teyzem ameliyat oldu dün gece hastanede yanında yattım sersem gibiyim kendime gelemedim geçmişi de okuyamadım şimdi hastaneye gidiyorum fırsat olunca okuyacağım ne olur kusura bakmayın katılımım çok az oluyor bugünlerde ama diyetime dikkat ediyorum bozmuyorum sadece wc ye çıkma poblemim var bakalım nasıl hallederim onu da görüşmek üzere

Hani bana su içirtecek rahat wc çıkartacak azıcıkda iştahımı kesecek bişey lazım o da fx15 ama bilmiyorum napayım

şebom maşallah ki maşallah valla nazar değimesin bize iyiyiz çok şükür,
fundam canımcım su içirtecek bişi banada lazımda ben onu bulamadım bi türlü :),
bilmiyorum sonuçta kullanmışsın ii benim dediklerimi karşılar diosan kullan tatlım bakalım...
şahnurum çok geçmiş olsun tatlım kolay gelsin sana bu ara hastane falan Allah yardımcın olsun...

Ya jujum ben rahat dışarı çıkamıyorum eskiye göre çok değişti beslenme şeklim ondan mı acaba kayısı falan işe yaramıyor abartmıyorum yemekleri
gözlerim çöktü biraz ama vücudum aynı ya motivasyonum düştü valla
biraz da sorunlar var kafayı taktım onlara uyku düzenim bozulu offf
acaba yine fx mi alsam diyorum ya hem çok su içirtiyor hem rahat wc çıkartıyor bilmiyorum ne yapcam
ben onaylamıyorum böle ürünlerin kullanılmasını... buradaki herkes o ürünleri kullanmada da kilo verildiğinin kanıtıır... bende bir dönem herbalife kullandım evet verdim ama bu o ilaçla alakalı değildi öğün yerine onu içtiğimden kilo everiyordum ee artık napıyorum öğünlerimi azaltıroyum sıklaştırıyorum e gene veriyorum bir daha asla ama asl öle şeylere para vermem kullanmam kullandırmam... benden bu sana sölenecek

şebo sağol tatlım,
arada düzelmeyecek bişi yok çok şükür tatlım,
ama üzüldüm işte ban bu hafta gelcekti perşembe ta haftaya perşembeye kaldı ki zor o kadar erken eve gidince dönmesi bende baya üzüldüm,
oda öleydi özetleyim size:
babanne amsyada buda samsunda askerlik yaptıya arası 1 saat dedi bi kaç gün babanneye gidip kalayım istanbuldan gelmek zor oluyo,
bende işten izin işini ayarlamak için dedim perşembe gel bana o zamana kadar kal orda anlaştık,
babanne sen ankaray gitmeseydin senle gelecektim demiş,
bütün çocukları şstenbulda kadının neys ebenimki kıyamaz,
hemen istanbula gideriz die demiş tamam önce istanbula gideriz seni bırakırım ben ankaraya geçerim,
sonra ortaya çıkmış babanne hemen değil ancak cumartesi gidibiliyomuş neyse benimki tamam demiş bulundu,
bana söledi ben perişan oldum tabi o kadar plan yaptık 11 ağustostan beri görmedim bittim resmen,
ama dedik hayırlısı olsun genede üzgünlüüm geçmiyo,
ağlıyorum sürekli ,oda üzgün ben ağlayınca ice üzüldü (dayanamıyo ağlamama),
biz tartıştık biraz,
dün akşam üzeri tatlıya bağladık dedim ben beklerim 15 gün daha sen sağ sağlim gel ii olda oda ben gülünce ii oldu biraz,
annem (kayınvalidem) duyunca kızmış çocuklaın planı vardı ben bile bekleyecem onlar görsün birbirini ben babanneye söledim ankaraya gitcek diye biliyo niye böle yapıyo demiş,
CANım ona anlatınca sen dur ben ayarlarım git sen ankaraya gör demiş,
neyse şükürler olsun düzeldi gibi gelme iş,
annem aradı demin üzülme annem gelecek sana otobüs bulsun dedi,kıyamam ben size güzel kızım kavuşcan ağlama üzülme sen dedi sağolsun oh be...
kız hayallll o kaynanayı öp öp bir daha öp başına koy anam ne şeker avratmışşşş... babannede napsın anam yaşlı kadın nerden bilsin sevdayı öslemi düşünememiştir... üsme sen bisim oğlanı iş datlıya bağlanmış

günaydınlarr kızlar hem işler yoğun hem teyzem ameliyat oldu dün gece hastanede yanında yattım sersem gibiyim kendime gelemedim geçmişi de okuyamadım şimdi hastaneye gidiyorum fırsat olunca okuyacağım ne olur kusura bakmayın katılımım çok az oluyor bugünlerde ama diyetime dikkat ediyorum bozmuyorum sadece wc ye çıkma poblemim var bakalım nasıl hallederim onu da görüşmek üzere

canım geçmiş olsun inş toparlar bu arada takımcanak sevdiklerimiz mutala hastanede çıkmaz olduk noldu böle ya mutlaka birinin yakını hastanede...

jujum babanneye kısmıyorum ki,
anne kısdı biliyodu sana geleceğini niye düşüncesiz davranıyo dio :),
herbalife bende kullandım ve 4 ayda 30 kilo verdima am 6 ayda dikkate temyince ve koruma progç uygulamayınca aldım geri aynen...

selam herkese çok halsizim kas gevşetici acayip uyuşturuyor
sabah kahvaltım klasikti ara yapamadım çarşıya giitttimmidem fena kazınıyor ama canım hiç bi şey çekmiyor.
yine bi şeyler atarım ağızıma çpüyorum herkesi
kızım gelicek yemeğe görüşürüz canlar.

Back