Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar banka tuttu ohhhhh ya.

Yoksa mesaiye kalcaktık. 2 yavrumda hasta .
Ayyy nasıı rahatladım.
Gideyim bie ziyafet çkeyim akşama . Haaahh haahhhhhh

Saol canım inşallah çabuk atlatırlar, büyük okula gitmeyim dedi, ama bakıcımızda hastaydı küçük hasta onu mecbur gönderdim okula çalışan anne olmak bazen koyuyor böyle.

kıslar acık işim vardı giremedim... hakkat ya hanife nerdeee open nerde kuzuzuzu girdi mi görmedim hımmm başka kim vardı unutmayım da

neysem şebo geçmiş olsun anam benim oğlanda dün öksürüyordu bende balşgam söktürücü verdim ateş felan da vardı sabaha kadar uyumadı oda bende balgam geldikçe öksürdü ama çıkaramayınca miğde bulantısı yaptı gecenin bir yarısı başladı kusmaya neyse biraz da olsa balgamdan kurtulda rahatladı ...bende okula yollamadım gidem bakam nasıl olmuşş...
neyse ben kaçar öpüldünüs

canım hiç değilse bakıcı var yanlarında ..ya kimse olmasaydı bide o var dimi :) bende bu yüzden kendi evimde yapıcağım bişilerle meşgul olmak istiyorum .. 3 5 yıla kadar bi gündüz bakım evi düşünüyorum .

juju hayalinde keyfi yok ya kimseye mesaj yazmıyo

herkesde gitmis bugun kimsecikler konusmamis fazla hayalinde keyfi olmayinca neyse yarin daha iyi olur insallah hepinizi öpüyorum kizlar

nurcanim göndermeye calsitim bakalim olacakmi olmazsa söyle tekrar deneyim canim

selam kuizlarrrrrr,,,,kiskananlarr catlasiinn cizelgemee bakinnnnnnn:roflol::roflol:jujuuuuu canmmm naberrrr:hooray:

anca geldim bengimmm geçmişi okuyodum odamda tadilat vardı +pc mi tamire götürdüler haliyle işler birikince bu günde gelemedimm

meresss kızzzz sihirli değneğini bizede dokundur....

walla kızlar ben bu akşam 5 tane kemal paşa yedimmm...ama resmen kudurdum gibi bişi oldu reglim bitmedi dahaa yarın son bulur heralde salıdan beri dişimi sıkıyorummm ama resmen aklım tatlı tatlı diye çıldırdı ve ben kemal paşaya gömüldümmm.... üzgünüm amaa yemesem ölürdümm heraldeee (ölmezdimmm dimi ( )

ben yatmaya gidiyorum başım çatladı oku oku nevrim döndüü....yarın görüşürüzzz...

olsun be hanifem arada oluyor ne yapalım
bir patlama noktası oluyor insanın sanıtrım.
bu arada juju okuyunca yarın bunları o da bize patlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…