• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

valla nurcan al bir sebzeyi haşla yada buharda pişir ye ne yicen ya .... brokoli salatası yap yada normal mevsim salatası ...

juju avatarıma laf yok kızz...
birbirini seven iki insan zamanla birbirine benzermiş hiç duymadın mı... kocacımla ben de irbirimize benzioz işte...
o benim yansımam ben onun....

çorbamı yapsam mercimek serbestmiydi jujum olmassa mercimek pişiriim yanına salata gerçi salatada yiyemem daha sonra yiyebilirim

kızlar sizler spor yapıyormusunuz????
yapıyorsanız biraz paylaşabilirmisiniz neler yaptığınızı? özellikle evde yapılacak türden sporlar tercihimdir:dance:

Nurcanı valla hatırlamıyom mercimek serbestmiydi değilmiydi....

Fotunuz anam bişi mi didik cinsiyet bellü değil didik sadecenek...eşinle arandaki uyuma da bayıldım doğrusu zor rastlanır bir durum...

Simircim... Valla evde ayrobik cd si alıp yapabilirsin mesela.... Ama ii bişi al böle bol tempolu olsun ki sıkılmayasın... Evde pc varsa netten de indirebilirsin yada ne bilim online açar yaparsın...

Benim koşu bandım var ben bazen yürüyorum bu aralar ihmal ettim ama normalde hergün yürürdüm.

Nurcancım geçmiş olsun.

Şahnurcum yeni şubende hayırlı olsun.

Juju regliden 1-2 önce kg. artışı oluyor mutlaka, Başlıyormuşta Cumaya şişin iner, hem biz asensiz naparız bacım.

Bende h.sonununn hafif kaçaaklarını bugün tolere edip yarın yürüyşede başlayıp Cumaya iyi bir rakama yakalamak istiyorum.

Geldim canım buradyım iş yapıyordum... Valla sabahtan beri 3. Kupam yeşil içtim... Anam içim dışım yeşil olduu yaaaaaaaaaaaaaa

işte geldim burdayım
naber şebnemcim
juju kız senden korkuma giremiyom topiğe dermişim valla oklavayı hakettim bu sefersenağlama

İyilik gülercim.

Şefte müdürde odada yıl sonu tutmadı beni burda bi yakalasalar ...........
Nanay.

Jujum ben yeşil almamışım yanıma bir mate bir detoks içtim.

işte geldim burdayım
naber şebnemcim
juju kız senden korkuma giremiyom topiğe dermişim valla oklavayı hakettim bu sefersenağlama
KIZ HAYIRDIR NE YEDİNDE KORKUYON BENDEN HIIIIIkaydirigubbakcemile
öğlen 1 kepçe çorba yedim içim almıyo bişi...
KEŞKE BENİMDE İÇİM ALMASA ... VALLA ACIKTIM SAAT 2 DE BİR ELMA YEDİM ŞİMDİDE ELMA YİYOM ... cokacimcoook
İyilik gülercim.

Şefte müdürde odada yıl sonu tutmadı beni burda bi yakalasalar ...........
Nanay.

Jujum ben yeşil almamışım yanıma bir mate bir detoks içtim.

KIS SORMA BİZİM TUTTUDA RAHATIM YOKSAM ŞEF OYARDI BENİ İKİDE BR MELTEM MELTEM DİE DİE BİTİRİRDİ VALLAmirmirmirmir

Işte onun için ara yapın diyom ya gülercim.. 3+3 bununiçin var acıktın mı 3-5 arası bişi yiyopn....

nurcanim sen bana mail adresini gönder ben fuchmanin yazisini kaydetmistim sana gönderim canim benim

jujum sen naptin zumbayi kaydettinmi evde izlemek icin eger kaydedemediysen ben indirdim sana yollayim canim benim dvd de yaparsin evde

Back