• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar naber birazdan kahvaltımı yapıcam.
Kaşarlı zeytinli sandviç ve çay.
Yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.
Yakın markaj izleniyorum gözleri benim üzerimde...
Fazla göze batmiyim.
Artık bir beklentim de yok kaybedecek birşeyim de yok ama olsun.
Sonra arkamdan hiç iş yapmıyomuş diye laf ederler...

günaydın kızlarrr.....nasılsınız..enerjik bir gün sizinle olsun..ben acaip enerjiğim uyuyamadım enerjimden valla..kalkıp temzilik yapasım var haldır huldur ammaaa korkuyorum çocuğun kafa zaten aşağıda biraz yüklenince sancılar kasılmalar çıkacak gibi bir his veriyor ondan oturuyorum kös kös...

jujuuuuuuuuuu sana ispiyonculuk yapammı :utangac:kaydirigubbakcemile3

Günaydınnnnnnnn

Özgecim bende bugün pek bie enercikim, niye anlamadım.
Ama hamişliğin sonuna doğru herkesde olur, sen şimdi evde hiç yapmadığın dip köşe, dolap çekmece düzenlersin.

Hanife hoşgeldin canım dün aynı canavar (tatllı canavarı) benim içimdede vardı, bugün öğlen 1 saat yürüyeceğim o yüzden.

Kuzu günaydın çok erkencisin.

dün akşam,
8.takımdan gülaynan buluştuk çiğ köfte yedik as,
sabahta yarım su bardağı süte müsli yaptım 2 yemek kaşığı kadar koydum süte yedim,
şimdide kobacan bi kupa yeşil çay içiyorum,
jujum aktardan aldım yeşili,
poşet çaylara için diyorki bazıları tomurcuktan bazılaı yapraktan yapıyo içine farklı maddeler koyuyorlar,
güvendiğiniz bildiğiniz bi yerden açık alın demleyin ısıtıp ısıtıp için diyo...
haberiniz olsun güseller...

kizlar simdi tartildim 400 gr vermisim cumaya süper geliyom anacim bekleyin beni

meres beni gecemedinkii gecemedinkii

günaydın kıslar nasılsınız
hayalcim iyileştin galiba
afferin çiğ köfteler filan maşalllah

ahleyarım vallah sevindim adına darısı başıma inş,
ben tartılmıyprum hafta arası cumadan cumaya ancak...
ayrıca yeşili bida hep açık alcam süper tadı var ya...

günaydın topkekim nasılsın tatlım hg bize,
ii oldum ya şükür arada sesim gidip geliyo ama bunada şükür öksürük falan kalmadı,
valla ben dün akşama kadar doğru dürüst bişi yemedim canım sıkkındı gülay illa bişi yicez dedi bizde ondan yedik...

kamerim şikayette buluncam :roflol:
burcu varya burcu...geçen gece 12 de koca 1 dilim pastayla üstüne birde 1 kase aşure yemiş..bide diyorkii ohhh sefam olsun..hazırlayın okları...savaş başlıyor..:roflol: dayağı haketmişte neyysee..elimiz ermiyor buralardan

günaydın kızlarrr.....nasılsınız..enerjik bir gün sizinle olsun..ben acaip enerjiğim uyuyamadım enerjimden valla..kalkıp temzilik yapasım var haldır huldur ammaaa korkuyorum çocuğun kafa zaten aşağıda biraz yüklenince sancılar kasılmalar çıkacak gibi bir his veriyor ondan oturuyorum kös kös...

jujuuuuuuuuuu sana ispiyonculuk yapammı :utangac:kaydirigubbakcemile3
kısssssssssss heyırdır noldu neyi ispiyonlucan... bu arada sakın iş felan yapim deme sakın senin istirahat etmen lazım bu aralar...

Günaydınnnnnnnn

Özgecim bende bugün pek bie enercikim, niye anlamadım.
Ama hamişliğin sonuna doğru herkesde olur, sen şimdi evde hiç yapmadığın dip köşe, dolap çekmece düzenlersin.

Hanife hoşgeldin canım dün aynı canavar (tatllı canavarı) benim içimdede vardı, bugün öğlen 1 saat yürüyeceğim o yüzden.

Kuzu günaydın çok erkencisin.
ohhhhh ohhhhhhhhhhh hanife bir yandan sen bir yandan ... valla ben kendime bile acımadan kilo alırsam çıkıcam takımdan hele bir ikinci uyarınızı yiyin görim sizi... iice saldık bakıyorum takımcak..
dün akşam,
8.takımdan gülaynan buluştuk çiğ köfte yedik as,
sabahta yarım su bardağı süte müsli yaptım 2 yemek kaşığı kadar koydum süte yedim,
şimdide kobacan bi kupa yeşil çay içiyorum,
jujum aktardan aldım yeşili,
poşet çaylara için diyorki bazıları tomurcuktan bazılaı yapraktan yapıyo içine farklı maddeler koyuyorlar,
güvendiğiniz bildiğiniz bi yerden açık alın demleyin ısıtıp ısıtıp için diyo...
haberiniz olsun güseller...
hayal ii etmişin valla bende demleme seviyom dün dört kupa içtim şimdi gene demlicem... bu arada pazartesi sabah 65,2 çıkmıştım bugün sabah 64,6 çıktım inş cumaya 64 ve altı olurum....
juju beklemedeyim canım..hele bi geeeeeeel :rorlol:
yettim yettim
kizlar simdi tartildim 400 gr vermisim cumaya süper geliyom anacim bekleyin beni

meres beni gecemedinkii gecemedinkii

delikafaduldenanam ben çıldırsam ya bu iki deli nası veriyor mirmirmirmir

jujum valla süpermiş böle bide töbe almam çok mecbur olmadıkça poşeti ya,
akşamda demleme bardağı alcam femleyip demleyip içcem oh mis...

valla burcu burda olsa kesin sopalıkmış tamda yenecek saati ve yenecek şeyi bulmuş yani... ahh ahhh takımda olsa elimin altında olsa sudan gelinceye kadar.... neyseeeeeeeeeee

hayal canım sen nie üsgünsün

valla hayal ben bardak sizgeçleri varya çay koyarken kullanıyor ondan aldım içine koyuyom yeşili üstünden kaynar suyu döküyom silme biraz bekliyom kaldırıyom onu içiyom çayımı

Bende kaç gündür işe getiriyim diyorum unutuoyum demlik ve yeşil çayı, bugün de yok:(

JUjum ama yürücem bak ve Cumaya kesin incem bu hafta hergün yürümeyi düşünüyorum.

Back