• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok nurcanım herhengi yan ürün kullanmıcam ben bu konuda kesin kararlıyom ... bilemiyorum zayıflama iddamdan vazgeçmedim ama işte kendi koyduğum kuralı bu hafta kendim bozmaktan korkuyorumm... hergün tartılacağım durumum ne die ... inş toparlarım

gelir hayalim okadar bekledin 1 haftadan nolacak:) evinde olduunu biliyosun ya o da yeter

jujum bu hafta çaylara asıl o zamanyeşil tüket . ben içemiyorum çok fazla bitki çayı elife sütten geçer diye . emzirme bitince bbende yeşil içerim günde iki kupa .kıss sen çıkarsan darmadağın oluruz 500 gr dediğin neki verirsin sennn

jujum ben ne yapacağım onu bile bilmez durumdayım sen gene ürün kullanmaycan onu biliyon,
ben lida alcam onu düşünüyorum...,:(

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim nevar neoyok

hafta sonun benim acayip güzel eglenceli geti cumartesi gezmeye gittik orda bol bol yürüdüm pzarda ehliyet aldimya burda bide kurs aliyosun ehliyet aldiktan sonra kötü hava satlarinda nasil dvranirsin diye karda buzda felan dünda o kursum vardi sabahtan aksama kadr ordaydik görseniz arablari kaydira kaydira bihal oldum valla ama okadar eglenceli oluyoki kaymak bizim arabada bmw onlar arkdan cekisli oldugu icin daha cabuk kayiyo görseniz allahaim önce cok korkmustum sonrada zevkinicikardim valla cok eglendim

hafta sonunuda 100gr zararla atlattim cok sükür

kiz juju niye tutmuyon kendini anam alinca cokmu iyi oluyonneyse sen yeeye al güzelce kilolari beni geceme:roflol:

özgem takma kadfan ama bu zamanlarda dikkatli olmalisin bende hamileyken gripe yakalanmistim 3 gün hastanede yattim nolur nolmaz diye onun icin dikkat et hem terste dönmüs daha dikkatli olman lazim canim seni seviyom anacim öptüma.s.

hayalim noldu kuzum neyin var söyle bakem kime kizdin gidim kafasini patlatiyim:oklava:benim hayalimi kim üzmüs sikma canim caniini oldumu bidenem:1hug:

nurcanim dayanabilirsen fuhman cok güzel gercekten kilo verdiriyor insana yani

sahnurum sanada basarilar canim umarim alirsin ihaleyi

öbür kizlar nerde hepinize günaydin tekrardan kizlar

güzel bir hafta diliyorum hepinize kucak dolusu sevgiler ben arada ugrarim ok a.s.

nurcanım şükürler olsun ii sağ sağlim bitti askerlik Alah herkese nasip etsin,
1 haftaya razıydım be nurcan,
şimdi belli değil ki ne zaman gelecek,
bidaki hafta perşembe diyo ama gelemez o zamanda neyse kıslar boşverin be hayal beklemeye devam,
bida hayal kurmayacam hiçbirşeyi çok istemeyecem neyi çok istesem bi engel çıkıyo asenağlama,
hayırlısı böleymiş şükürler olsun Allaha...

kamer hoşgeldin canım . ehliyetin hayırlı olsun . ojhh ne güzel eğlenmişsin:) inşallah canım dayanabilirsem 3 gün denşicem . seni gördüğümede sevindim denk gelemiyoruz ne zamandır

öyle nurcanim saolun kizlar ben ehliyeti 9 uncu ayda almistim bu egitim oldu gezdiririm hayalim nedemk kiz lafi bilem olmaz nurcanim umarim dayanirsin canim benim

canım ehliyetin hayırlı olsun canımcım.... valla kızlar acayip canım sıkkın bu konuya .. yazasım bileme yok benden hayır beklemeyin siz bugünlerdwe

bu sabah , her sabah olduğu gibi lahana suyumu içtim.. sonra iki dilim kepekli ekmekten ve peynirden oluşan peynirli tost yedim:smiley-cool:

ara öğünümde 1tane kivi,1tane mandalin yedim..

buarada hafta sonunda snaırım fazla kaçırdım:oklava:
dün akşam 1dilim pasta yedim.. öğlen dışardaydım makarnacıya gittik ve kocaman tabak makarna yedim.. ama hafta içinde telafi edeceğim bu durumu...

Bende sabahtan beri iki kupa yeşil içtim şimdide su içiyorum..... öğleden sonrada iki kupa içeceğim.... Bu arada ben bu hafta regli olcam yani bugün yarın regli olmam lasım acaba diyom bu fazla çıkma durumu regliden mi alakalı... Ama olsun inş en kısa sürede reglimi olurumda atarım yoksa çok ama çok üsülürüm... Bilemiyorum valla takım dışı kalmayıp belki başka takıma transfer olurum

Valla yeni yarışmacılarımızdan ben bu hafta i bir sonuçneklicem derken onlar beni de aşmış... Hemen toparlıyorsunuz kendinizi... Kilo almış görmek istemiyorum hiçbirinizi ona göre

Bende sabahtan beri iki kupa yeşil içtim şimdide su içiyorum..... öğleden sonrada iki kupa içeceğim.... Bu arada ben bu hafta regli olcam yani bugün yarın regli olmam lasım acaba diyom bu fazla çıkma durumu regliden mi alakalı... Ama olsun inş en kısa sürede reglimi olurumda atarım yoksa çok ama çok üsülürüm... Bilemiyorum valla takım dışı kalmayıp belki başka takıma transfer olurum
jujum hemen kendini koyverme canım moral bozma telefi edersin hemen .. çabuk gelen çabuk gider üzül me ....:1hug:

büyük kupaya 2 yeşil poşet salladım içtim...

hayal o sallamalarla demlemeler çok farklı ya hangisi daha iyi sizce ...:uhm:

Back