Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YOK KISIM BEN ANAMAM:1closedeyes: SEN İSTEMEDİN SENDEN ÖNCE GİTMEMİ O MERES CADISIDA VERMEMİ İSTEMİYOR Kİ BENİ KISKANDIRSIN DURSUN YOKSA KİME SATAŞACAKmirmirmirmirBEN ANAMAM VALLA REGLİDİR DİE DUA EDİYORM İNŞ DEĞİLDİR KIS YOKSA TAKIM DIŞI KALCAM SİZDE YER VARMI EBNİ ALIRMISINIZ ...sengözlerimebaksanabilahi jujum kıs ben varmasemde veren olunca kendim vermiş gibi olurum çatlak karı .. kıs nazarımda yok zatı ... rahat ol ..kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana .. regldendir inersin canım ya ... geliyom haftaya rinklere merak etmedelikafadulden:jeyyar:
bu arda meres hala kilo veriyo çatlak gacı ya ...lülülülülülü 61 .5 oldum diyodu ..
darısı başımıza ....:Saruboceq:
sağol hayalim
ben bi fhurman amcanın topiğine bakiim gelirim birazdan
YOK KISIM BEN ANAMAM:1closedeyes: SEN İSTEMEDİN SENDEN ÖNCE GİTMEMİ O MERES CADISIDA VERMEMİ İSTEMİYOR Kİ BENİ KISKANDIRSIN DURSUN YOKSA KİME SATAŞACAKmirmirmirmirBEN ANAMAM VALLA REGLİDİR DİE DUA EDİYORM İNŞ DEĞİLDİR KIS YOKSA TAKIM DIŞI KALCAM SİZDE YER VARMI EBNİ ALIRMISINIZ ...sengözlerimebaksanab
he kaldın meresle armızda ......:jeyyar: yok takımda yermer ben artık o işlere burnumu sokmuyom ...kaydirigubbakcemile3
BOŞA GİTME NURCAN O TAOPİK ARTIKIN YOK[/quote...................................................:uhm:
HE YAAAA KIS TAMAM TAMAM SEN AYARLAMA AMA VALLA CUMAYA VEREMESSEM BANA TAKIM LASIM GİRECEKYOK KISIM BEN ANAMAM:1closedeyes: SEN İSTEMEDİN SENDEN ÖNCE GİTMEMİ O MERES CADISIDA VERMEMİ İSTEMİYOR Kİ BENİ KISKANDIRSIN DURSUN YOKSA KİME SATAŞACAKmirmirmirmirBEN ANAMAM VALLA REGLİDİR DİE DUA EDİYORM İNŞ DEĞİLDİR KIS YOKSA TAKIM DIŞI KALCAM SİZDE YER VARMI EBNİ ALIRMISINIZ ...sengözlerimebaksanab
he kaldın meresle armızda ......:jeyyar: yok takımda yermer ben artık o işlere burnumu sokmuyom ...kaydirigubbakcemile3
[/quote...................................................:uhm:
BOŞA GİTME NURCAN O TAOPİK ARTIKIN YOK
YOK KIS KOYVERMEDİM YEŞİLE DAYANDIM ÇORBADAN BAŞKA BİŞEY YEMİYOM DAHA NEYDEM BİLEMİYOM....nurcanim gecmis olsun canim benim
jujum koyverme kedini cumaya kadar toplarsin kendini
geç olsa da günaydın herkese
sabah yoğundum yazamadım nasılsınız cümleten?
hafta sonu aşure olayını abarttım biraz((
sabah da çok az ekmek peynir yedim ne olacak benim bu halim bilmiyorum tatlı görünce dayanamıyorum offf((
VALLA HADİ BEN NEYSE DE ANAM SİZ DAHA YENİSİNİZ BU NE AZİMSİZLİK YAAAA GÖRMÜCEM BİRDAHA ÖLE DAYANAMADIM YEDİM ALFLARI :mymeka:YEMİNLE BEN İLK DİYETE BAŞLADIĞIMDA BAYRAMDI VE BVEN O BAYRAMI TATLI YEMEDEN GEÇİRMİŞTİM OKADAR AZŞMLİYDİM... EVET 3 YENİ ARKADAŞ TOPARLANIN BAKALIM kaydirigubbakcemile
Valla yeni yarışmacılarımızdan ben bu hafta i bir sonuçneklicem derken onlar beni de aşmış... Hemen toparlıyorsunuz kendinizi... Kilo almış görmek istemiyorum hiçbirinizi ona göre