Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel bana. Sana bamya corbasi yapam. Kaburga dolmasi yapam. Sonunda da helva yapam sana derslerin yaninda
Yedirmeyi severim laHey maasallah, bak acildin hemen tembelligin gitti, misafir lazimmis sana
Seninkiler aile büyüklerine bırakıp 2/3 gün baş başa kaçmalık olmuşlar kuzum ya.8 yilin sonunda ilk kez bu yil gece odada cocuk beklemeden tatil yaptim kendileri uyudular sagolsunlar.
Bir 8 yil sonra da cocuksuz tatil yaparim
Aaa 1 gun annemlere satip kactim bu sene, hic yoktan iyidir
Seninkiler aile büyüklerine bırakıp 2/3 gün baş başa kaçmalık olmuşlar kuzum ya.
Bekleme 8 yıl
Bana getir kizzz. Ben bakarim siz gidin 3. Yapin. Insallah kiz olur ismini lori koyunHe oldular valla da,
Aile buyuklerinde is yok
Bizimkilerde bayılmıyodu amaHe oldular valla da,
Aile buyuklerinde is yok
Bu kari isi biliyor ders al bamyaBizimkilerde bayılmıyodu ama
teklif beklemicen
biz hafta sonu yokuz çocuklar sizde kalacaklar diyip, kapatıcan konuyu
Bana getir kizzz. Ben bakarim siz gidin 3. Yapin. Insallah kiz olur ismini lori koyun
Memeli de olabiler
Bizimkilerde bayılmıyodu ama
teklif beklemicen
biz hafta sonu yokuz çocuklar sizde kalacaklar diyip, kapatıcan konuyu
Hayatın zorlu yolları öğretiyor yavrumBu kari isi biliyor ders al bamya
Onun aklı gezmenizde kalmıştırAhaha, benimkilere birakiyorum zaten de, hayir kelimesini kullanmiyorlar hic, sonu feci oluyor, anne yuregi dayanmiyor
Kayinvalideme bir kez biraktim, 10 dakika sonra agliyor diye aradi evet bebekler aglar dedim, istersen gelelim, gelin dedi, döndük geri
Bir aloooo de gelmezsem gençliğim soolllsuuunn40 yilda bi tabak yemek istedik loo tmm ulen bi alo deriz alla allaa
Yemediğim şeyleri isterem benBiride portakalli ordek istiyor. Git onu bilmem nerde ye. Ben sana karniyarik yapam yanina cacik sedulu
Türkiyede bir avuç insan yaşamaya çalışıyoruz. Oguz atay tutunamayanlar gibiyizAkşam yemeğimi atayım ecnebistandakilere örnek olsun zaten takımın çoğu ecnebistanda
Eki Görüntüle 2913223
Kk dan atacaklarTürkiyede bir avuç insan yaşamaya çalışıyoruz. Oguz atay tutunamayanlar gibiyiz