Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

katıl şendullara🤣
Az kaldı yanımdakının agzına twrlıgı vurup katılacam😂😂
kız nazara geldim ya, hep kalça bacaktan alırdım
mezuniyetten sonra tam tersi belim 2 cm kalınlaşmış
hem söyleyene bak sendeki bacak bende olacaktı
her gün mini giyerdim 😂

boşamadan da katılabilirsin, nakit akışı lazım kuzum tatil dediğin biter gider 😂😂
Bende bacak yok ama kol gobek gerdan ne ararsan var kurbanlık gıbıyım😂😂
Türkiyede bir avuç insan yaşamaya çalışıyoruz. Oguz atay tutunamayanlar gibiyiz 😀
Hayatta kalabılmek ıcın çalışıyoruz :KK14:

Teşekkür ederim canım...
Balkonda spor🤩🤩🤩🤩
Gel bana. Sana bamya corbasi yapam. Kaburga dolmasi yapam. Sonunda da helva yapam sana derslerin yaninda🤣
Kaburga dolması mıııı? 🤤🤤
Bizimkilerde bayılmıyodu ama
teklif beklemicen
biz hafta sonu yokuz çocuklar sizde kalacaklar diyip, kapatıcan konuyu 😂
Bizim bi kayınvalidemiz var tam bir Amerikalı, keyfi olursa Çocukların yanında kalır olmazsa yanına bile istemez. Geçenlerde büyük bir kaza geçirdi ölümden döndü ziyaretine gitmek istedik kabul etmedi. Şok oldum 😱😱
Akşam yemeği menüm yoğurtlu semizotu salatası neden çünkü üşengeçlik perileri geldi :KK53: Herife ne var makarna 😀
Off çok severim. Neyse yaz gelince her gün yerim Denizli’de, Denizli’nin meşhur Yogurduyla.🤗🤗
Akşam yemeğimi atayım ecnebistandakilere örnek olsun zaten takımın çoğu ecnebistanda :KK70:
Eki Görüntüle 2913223
Aşırı sağlıklı tebrik ederim.👏👏👏
Bugün benim öğlen yemeğim ofiste olduğu için çok sağlıklı yiyemedim. Kutlama yemeği olduğundan katılmak zorundayım menüdeki en az kalorili opsiyonu seçtim. Karidesli spagetti ve salata. Allahtan zeytinyağlı yapmışlar çok ağır değildi ve porsiyon normalden küçüktü. Salatayı bitiremedim ve şu an şiştim. Yürümem lazım bana müsade 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

Eklentiler

• 6AC86306-1072-479A-97FF-1B6B6262B9E2.jpeg
    6AC86306-1072-479A-97FF-1B6B6262B9E2.jpeg
    120,8 KB · Görüntüleme: 30
  • A7BCDE55-358A-44E5-B74F-241BEF121D19.jpeg
    A7BCDE55-358A-44E5-B74F-241BEF121D19.jpeg
    134,4 KB · Görüntüleme: 35
X