Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Maşallah bu yaşınızda dikkat ediyorsunuz. Menopoz dönemi zor bir süreç sanırım ama kendinizi iyi hissetmeniz çok iyi.

Maşallah bu yaşınızda dikkat ediyorsunuz. Menopoz dönemi zor bir süreç sanırım ama kendinizi iyi hissetmeniz çok iyi.
Son yıllara kadar hiç kilo problemim olmadı. Sağlık sorunlarından dolayı 9 ay bir yatma döneminde kilo aldım. Emanet bir vücuda hapsolmuş gibi hissediyordum. 9 ayda dengeli-kontrollu beslenme ve sağlığım elverdiğince yürüyüş, ev sporları ile 96.1 kg'dan 63.5 kg'a indim. Ama gözüm 50'li kilolarda...
Ayrıca kilo kontrolü her yaşta önemli, zira fazla kilo her hastalığın davetcisi...

Masallah abla , bikac gun ardindan vence geri zayıflamaya basliycaksin . Cunku adim ve sporlarina basladin vucudun mükafatını vercektir
Hep birlikte göreceğiz. Belki de arkadaşın dediği gibi bu yaşımin ideal kilosu budur...Gerçi hiç öyle gibi gelmiyor, bir kaç kilo fazlalığı hamallık ediyormuş hissinden kurtulmuş değilim.

Herkese güneşli bir günden günaydın. Yine standart yulaflı kahvaltımı yaptım birazcıkta kahve içtim, otelin kahvesini sevmedim içemedim o yüzden birkaç yudum aldım sadece.
Şimdi çıkıp akşama kadar sörf yapacağım ama bütün vücudum ağrıyor şu an.

Oh ne güzel ya full body çalışmış gibi etki ediyordur sörf.

Lori 2 litre su içmiş vatana millete hayırlı olsun.
Bu arada sporun gözümden kaçmadı harikasın canım
Selam kizlar

LadyMiami leslie gibi de olur yuzme olarak da puanlaya bilirsin. Secimi sana biraktim
Sonuç aynı zaten ben de öyle hesapladım.
Çok yararlı bilgiler bunlar. Maalesef yaş itibari ile metabolizmamız yavaşladı o yüzden daha dikkatli davranmamız daha hareketli olmamız ve daha az yememiz gerekiyor, az yemenin yanı sıra bazı gıdalardan da uzak durmak aslında yeterli oluyor. Şekerli, unlu yiyecekler yememek, bol proteinli gıdalar tüketip hazır gıdalar yememek baya yararlı oluyor en azından kilo aldırmıyor.
Olsun hadi o zaman o videoyla 450 minimum jj çıkarırsın.

Günlük 10 bin adım hareketli olmak için ideal. Hatta kilo vermek için günde 16 bin adım atılması gerek diyorlar.
16000 adım olayına ben de alışmak istiyorum.
Maşallah ne kadar güzel kilo vermişsin.
Aslında bundan sonrası gram gram da olsa gider diye düşünüyorum. Sadece yediklerine dikkat edip hareketli olman yeterli. Zaten kilo vermenin sağlık açısından ne kadar önemli olduğunun farkındasın bunu söylememe bile gerek yok her şeyin başı sağlık gerçekten, özellikle şu kovid döneminde bunu çok iyi anladık hepimiz, fazla kilo maalesef sağlık sorunlarını birlikte getiren bir durum. İnşallah her şey gönlüne göre olur. Açıkçası bana diyetisyen kilo veremezsin demedi fazla yağın var bu yağdan kurtul dedi. Yadan kurtulmanın yolu da spor yapmaktan geçiyor özellikle ağırlık kaldırmak çok önemli, yapabilirsen sen de yap kilo vermesen bile kas yapar ve sağlıklı bir şekilde incelirsin.

Hep birlikte göreceğiz. Belki de arkadaşın dediği gibi bu yaşımin ideal kilosu budur...Gerçi hiç öyle gibi gelmiyor, bir kaç kilo fazlalığı hamallık ediyormuş hissinden kurtulmuş değilim.

Aktif olmayanlar icin belki dogrudur belki ama hergun spor yaparak gayet dengeli beslenip ,spor yapan senin icin geccerli oldugunu düşünmüyorum abla gönlünden gecen kiloya kadar zorlayarak rahatliycaksin eminimen kararlilardansin senden kurtulamaz

Ben yerlerde surunuyorum suan. Anamlarda yemekli misafir var. Spordan direk buraya gectim

Hemen bir iki esneme, biraz squat acilirlar

Benim planim da salona gitmek, sobrasibda da 10 bin adimi tamamlamak, hava da güzel, gecebilirim de

Ama yarin is mulakatim var, biraz totoyu yerlestirip calismam da lazim.
Ben bugün spor yapamadım dün aşırı zorlamışım sanırım yürürken bile zorluk çekiyorum. Bugün Rest Day oldu malesef.

Kızlar dolmanın yanına patates haşladım patates uygun mu değil mi emin olamadım ama kızım ateşlendi onunla ilgilendim pek seçeneğim yoktu açıkçası zaten iştahım da yok 2 dolma 1 kaşık patates salatası yedim .5 aylık olcak kız diş ateşi mi bilemedim calpol verdim şimdi yatırdım bakalım takipteyim Kızın ateşi düşerse Leslie ye başlıcam bu akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…