Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Muhtemelen artik sektör oyle olacak ya, haftada 1 ya da 2 ofise gidilecek şekilde degistiriyor sirketler politikalarını.

Zaten ofise gitmenin anlami yok, mesafeli olup yine online yapacaksan toplantilari falan.
Avrupa’da öyle değişmesi normal. Bakalım ülkede ne zaman vazgeçecekler ofis sevdasından. Evde düzeni oturtunca daha çok verim alabilirsin ama sosyallik açısından da negatif gibi

N'aber kızlar?
Henüz yürüyüş falan yapmadım, nasipse akşam 60-80 dk kadar yaparım.
Bugün tavsiye üzerine ipin ucunu koyverdim gitti.
Nerdeyse 1 yıldır kilo verme surecindeyim. Bu süre içinde kaçamak bile yapmadım, zaten de ciss yiyecekleri canım da istemedi.
Araya istirahatler de girdi, sonrasında her ne kadar hareket etsem de, metabolizma yavaşladı.
Norologum yeter daha fazla verme, koru demişti. Ama ben bir kaç kg daha gitsin istiyorum.
Dahiliyeci bir arkadasim bir yıl çok uzun bir süre, değişiklikler yapsan da belli rutine oturmuştur, 3-5 gün abartmadan rutini boz dedi. Ben de bu sabah dinledim, afiyet şifa olsun deyip bozdum. Yine de sağlıklı besin grubundan çıkmadım, çıkmayı da düşünmüyorum.
Her ne kadar listede olmasam da, takımı olumsuz etkilememek için rutine dönene kadar yemek listesi paylaşmayayim.
Yürüyüş vs onları paylaşırım.
Haa bir de şu varmış, ben kendime hedef koysam bile, bedenimin hedefi farklı olabilirmiş. Yani o hedefe ulaşıldığı için dururmus. Veya rutini benimsediği için. Rutini bozmak, tutulan kilonun salıverilmesine de sebep olabilirmis. Ama tabi ki çoktan çok, azdan az gidermiş. Enteresan işler...

Çok geçmiş olsun

Avrupa’da öyle değişmesi normal. Bakalım ülkede ne zaman vazgeçecekler ofis sevdasından. Evde düzeni oturtunca daha çok verim alabilirsin ama sosyallik açısından da negatif gibi

He o yüzden de haftada 1 2 ofise gitmek iyi olur.

Evden calismak super ya, her seye vakti yetiyor insanın.

Bizim sektörde turkiyede de cogu arkadas evden çalışıyor ya, cogusu egeden yazlik tutmus, hem tatil hem calisma yapyilar bu yaz valla.

Super bilgiler canim.
Değişiklik iyi gelir sana, inanıyorum ben de bu teoriye.

Yürüyüşe devam zaten

Çok enteresan ama çok doğru bizzat ben yaşadım. Önceki dönemde hedefim 55 ti. Hedefe ulaştım ama ondan aşağı inemedim çabaladım olmadı . Acaba benim şuan hedefim 60 bunu 55 e mi çeksem oluyor mu. Çünkü ideal kilom 55 bence

Bilemiyorum.
Ben menopozdayim, yaş 54 oldu. Belki bu dönemde ideal kilo da değişiyordur. Kendimi hafif ve zinde hissediyor muyum? Evet...
Bunu denedikten sonra çok çok az bile kilo gitmiyorsa, evet ikna olacağım. Bu kilomu korumaya çalışırım. Denemem lazim, ay çok inatçı bir kadınım.

Hosgeldin
Ip olmasin jj olsun kizzz. Ona alistim. O videola hemencik bitiveriyoo
Selam kizlar nasılsınız, biz tatilden döndük biraz yordu ama değdi.ben diyete devam
Hosgeldin kuzucukk

8300 adımdayım. Mola verdim. Eva fitness yaptım. Üzerine pamela upper body ve kafama göre kol çalıştım ağırlıklarla. Bir de 50 adet back lunge yaptım yine ağırlıkla.
Yaa maşallah biz sabahtır eşimle dizi izliyoruz şimdi kalktım işlere koyulmaya
Bu arada benim de saatim vardı yarın takmaya başlıcam günlük 10bin adım mı atmak lazım en az

Hosgeldin

Ip olmasin jj olsun kizzz. Ona alistim. O videola hemencik bitiveriyoo

Hosgeldin kuzucukk
Olsun hadi o zaman o videoyla 450 minimum jj çıkarırsın.
Yaa maşallah biz sabahtır eşimle dizi izliyoruz şimdi kalktım işlere koyulmaya
Bu arada benim de saatim vardı yarın takmaya başlıcam günlük 10bin adım mı atmak lazım en az
Günlük 10 bin adım hareketli olmak için ideal. Hatta kilo vermek için günde 16 bin adım atılması gerek diyorlar.

Masallah abla , bikac gun ardindan vence geri zayıflamaya basliycaksin . Cunku adim ve sporlarina basladin vucudun mükafatını vercektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…