Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bol bol esneseydin.

Ben tatil donusu cok feci oldum spordan sonra, sonra acildim ama, su an o kadar agri falan olmuyor.
Ya esneme felan yaptım ama biraz korktum yırtık mı oldu diye çünkü normal şekilde bile yürüyemiyorum ayakta durmak bile ölüm bugün dinleneyim alışır inşallah vücudum

Ya esneme felan yaptım ama biraz korktum yırtık mı oldu diye çünkü normal şekilde bile yürüyemiyorum ayakta durmak bile ölüm bugün dinleneyim alışır inşallah vücudum

Aman dikkat et

Ne yapmistin?
Sadece yürüyüş yap eger ki kendini hazır hissetmiyorsan daha agir spor icin.

Dans vs de olur, ayni tempoda olmasin ama, biraz hizli biraz yavas, sana nefeslenmeye alan biraksin.

Herkese güneşli bir günden günaydın.☀️ Yine standart yulaflı kahvaltımı yaptım birazcıkta kahve içtim, otelin kahvesini sevmedim içemedim o yüzden birkaç yudum aldım sadece.🙄
Şimdi çıkıp akşama kadar sörf yapacağım ama bütün vücudum ağrıyor şu an.😬😩
Ne biçim hayatın var be sörf deyince biz stalk mtalk anlarız azcuk interneti kurcuklama anlarız :KK70:

Harikasiniz, çok haklısınız.ben yıllardır az yiyerek ve yürüyüş yaparak koruyordum kilomu. Hamilelik ve sonrası çok rahat davrandım istediğimi yedim. Birazda bünyem müsait almaya. Zayıflamak için de arayış içindeydim kk bu denk geldi . Burada zayıfladım. Son hamilelikte de kilo alınca tekrar döndüm. Siz bize gerçekten çok iyi bir örneksiniz. Teşekürler
Son yıllara kadar hiç kilo problemim olmadı. Sağlık sorunlarından dolayı 9 ay bir yatma döneminde kilo aldım. Emanet bir vücuda hapsolmuş gibi hissediyordum. 9 ayda dengeli-kontrollu beslenme ve sağlığım elverdiğince yürüyüş, ev sporları ile 96.1 kg'dan 63.5 kg'a indim. Ama gözüm 50'li kilolarda...😍
Ayrıca kilo kontrolü her yaşta önemli, zira fazla kilo her hastalığın davetcisi...🤷

Harikasiniz, çok haklısınız.ben yıllardır az yiyerek ve yürüyüş yaparak koruyordum kilomu. Hamilelik ve sonrası çok rahat davrandım istediğimi yedim. Birazda bünyem müsait almaya. Zayıflamak için de arayış içindeydim kk bu denk geldi . Burada zayıfladım. Son hamilelikte de kilo alınca tekrar döndüm. Siz bize gerçekten çok iyi bir örneksiniz. Teşekürler
Sen de hedefine sağlık ve huzurla ulaşırsın inşaallah. Ama insan verdikçe hedef guncelliyor. 😁

Adım görselin nerede beybi ? 10 bi. Altiysa eğer kirbacimla tanış :sopa:

Adım çok az hastasın geçmiş olsun. Ama akşam sebzeli makarna ne kadar tükettin porsiyon belirtmemişsin. Leslie 3 mile kurtarmaz bu karbonhidrat miktarını

Dün hiç adım bildirimi yok. 10 bin altına ceza var. Bugün 15 bin minimum adım sayın olmalı.
Kaptanım makarna yemegım yarım porsiyon kadardı , miktarını bilemiyorum ama dediğim gibi çogunluğy sebzeydi.
Bu sıra çok zorlu geçiyor.2 çocuğum, bitmeyen hastalıklar , derslerim , verilmiş sözlerim ..Kendime bahanelere takılmıycam diye söz verdiğim için 3 mil ve ergin hocanın videosunu her gun yapmaya çalışıyorum.Ama onları bile zor tamamlıyorum.Hastalıktan nefesim yetmiyor , başım dönüyor.
Bir haftadır evden dahi çıkamadım.Toparlanma kısmına geçiyor gibiyiz.Arttırıcam inşaallah ama az bir süre daha bana müsaade eder misiniz?🏵

Benim eziyet yemeğimdir o hem pilava hakaret pirinç kalkıp demez mi beni bunlara mı layık gördünüz :KK53::KK53:

dua etsin,

ben ilk evlendigimiz sene esime sade tarhana corbasi yapiyordum aksam yemegi olarak. iyi gunumdeysem yanina da salata :olamaz:

onca yillik ogrencilik hayatindan sonra evlenince benim normalim o olmus napim :KK47:

dua etsin,

ben ilk evlendigimiz sene esime sade tarhana corbasi yapiyordum aksam yemegi olarak. iyi gunumdeysem yanina da salata :olamaz:

onca yillik ogrencilik hayatindan sonra evlenince benim normalim o olmus napim :KK47:
Ben eşime yemek bile yapmıyorum ehuhehe herkes baksın başının çaresine :KK53:

dua etsin,

😂
Ben ilk evlendigimizde kurufasulye yapmistim. Icine ne baharat bulduysam attim resmen.
11 sene oldu hala bahseder:KK45:
Evlenmeden once tek yaptigim yemek makarnaydi 😂

İyi akşamlar kızlar..
Çok halsizim, regl oldum çok kötü geçti günüm, ayakta mecburen durdum, ilaç aldım ağrı gidip geldi rahat olamadım bir türlü.. Erkenden uyumak istiyorum, menüyü yazıp kaçıyorum..

İyi geceler 🌺

İyi akşamlar kızlar..
Çok halsizim, regl oldum çok kötü geçti günüm, ayakta mecburen durdum, ilaç aldım ağrı gidip geldi rahat olamadım bir türlü.. Erkenden uyumak istiyorum, menüyü yazıp kaçıyorum..

İyi geceler 🌺
Gecmis olsun canim.
Iyi uykular ☺️

Kızlar iyi geceler herkese ben size sormak istedim bilgisi olan varsa doğum kontrol hapı kullanıyordum 5gün boyunca atmamışım nasıl unuttuysam artık bugün de kanama geldi bildiğiniz adet oluyorum daha yeni bitmişti haptan üç dört gün atmıştım hiç böyle başıma gelmemişti şimdi ne yapayım bilemedim hapa devam mı etmeliyim genelde internette iki gün filan unutanlar için açıklama yapmışlar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz diye lekelenme gibi durumlar olabilir demişler ama benim bildiğiniz adet görüyorum canım çok sıkıldı yarın epilsyon randevumda vardı ona da gidemeyeceğim uf

Kızlar iyi geceler herkese ben size sormak istedim bilgisi olan varsa doğum kontrol hapı kullanıyordum 5gün boyunca atmamışım nasıl unuttuysam artık bugün de kanama geldi bildiğiniz adet oluyorum daha yeni bitmişti haptan üç dört gün atmıştım hiç böyle başıma gelmemişti şimdi ne yapayım bilemedim hapa devam mı etmeliyim genelde internette iki gün filan unutanlar için açıklama yapmışlar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz diye lekelenme gibi durumlar olabilir demişler ama benim bildiğiniz adet görüyorum canım çok sıkıldı yarın epilsyon randevumda vardı ona da gidemeyeceğim uf

5 gun unutursan regl olursun normal bir durum.
Su anki pakete devam etmeyeceksin. Yeni paket alacaksin. Ve ilk bir ay ekstra korunacaksin maalesef, koruyuculugunu düşürmüş oldun.

Gerçi yeni nesil haplar baskaysa bilemicem, ben birakali 8 yil 9 ay olmus 🤣

Selamlar ben haftanın 6 günü calıstıgım için hafta içi sizinle daha fazla vakit gecirebiliyorum ama pazar günleri iş, yemek, cocugu okula hazırla, biraz gez derken pazar günleri pek burda olamayacagım gibi şimdi vakit bulmusken 2 günlük menü mü paylasayım...
C. Tesi
Sabah
Domates
Peynir
Zeytin
Yarım mango
1 avuctan biraz fazla ceviz
1 yumurta

Öğlen
Malesef ki bozdum yarım dilim pasta🙄🙄🙄cezama razıyım

Aksam
Hamburger köftesi
Salata

Pazar günü
Sabah
Sucuklu omlet
3 çeşit peynir
10 kadar zeyrin
Domates
Salatalık
Kaymak
Minik bal

Öglen
Sabah kahvaltımı gec yaptgm için bsy yemedm

Ara
Filtre kahve

Ara
Bitki çayı

Aksam
Anne köftesi
Yeşil salata
Ayran

Fena sayılmam ama o pastayı yemeyecektim

Spor yapamadm dedgm gibi hiç vaktim olmadı bugun

Toplam adım sayım bugun az oldu resim paylasıcam ama dün 10 bin in üserindeydi..

Baslangic haftasi icin yuklenme kendine, diger zamanlarda gayet iyi gitmissin 👌

Haftasonu ben de bazen hic ugrayamiyorum. Normal ya, sen yeter ki motivasyonunu kaybetme ayri kaldigin zamanda.

X