Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bence böyle kendinizi diyet diye şartlandırmayın hayatımdan sağlıksız gıdaları çıkarıyorum şeklinde görün

Dukan birası tarifi verebilirim
2 poşet yeşil çay yarım lt kaynar suda 15 dk demlenir
Sonra 1 yarım limon suyu ve 1 şişe maden suyu eklenir içilir

Altinda bebis. Unutmusun takmaya sonradan.
Hello my baby Kirbac
Ooo bebeğim gel yamacıma şöyle giyin seksi şeylerini ve derhal 300 ip atlama yap
Marvel filmlerinde askeri uçakta geçen konuşma gibi olmuş kız seduuuu
Tamamdır komutanım
Az izlemedik yavrum dua edin nazi kampina almıyorum
Merhaba takıma hosgeldiniz. Emziriyor musunuz ? Eğer öyleyse az beslenmek yerine sağlıklı alternatiflere yönelmek daha iyi olur sizin için. Yiyerekte kilo veriliyor. Yeter ki ölçülerimizi ve tüketeceğimiz besinleri bilelim.

Dukan birasını duymuştum mutlaka denicem aç tok fark eder mi peki

Yok emzirmiyorum 1 ay kadar anca emzirebildim sonra sütüm kesildi maalesef benim tek çekincem spor konusunda sezeryan olmam ama Leslie denicem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Tekrar hosgeldiniz

Basta biraz karisik gelebilir
Menu ,sporu ve tarti gunleri (pazartesi kontrol,cuma esas tarrti gunu )

Konusunda paylasim yapiyoruz.
Diyet disinda da sohbetimiz oluyor

Hoşgeldin :)
Ben de doğum yaptıktan sonra senin kilondaydım ki uzun bir süre kaldım zaten o kiloda, birşeyleri değiştirmeye karar vermezsen aynı yerde dönüp duruyorsun..
Kendini spor konusunda çok zorlama, yürüyüş en iyisi şu an için..
Umarım keyifli olur kilo verme dönemin :)

Kızlar bomba gibi sağlam bir kahvaltı yaptım. Tek öğün gidebilirim bugün yarın diyetisyende biraz daha zayıf çıkayım kadın demesin vıyyy bu ne yemiş böyle
Ya onların tartısı yağ kas ödem felan ölçüyor ya nasıl oluyor o hiç anlamadım. İnşallah yağım az Kasım çoktur kız sen halterci misin der bana bende derim yo yo sadece 4.takımda takılıyorum

Hos geldin

Emziriyorsan kafeini olculu almaya calis

Selam kaptanım..
Nasılsın?
Pazar da mı çalışıyorsun?
Selam canim
Bu hafta degil Ama haftaya haftaso calisiyorum
Annemler dun Türkiyeden geldiler. Tum gun ordaydim. Kizim orda kaldi,mecbur bugun yine gidecegim
Birde kardesim gelecek derken hemen kalkamaya bilirim. Haftasonu da haftaici kadar yogun geciyor
Sen nasilsin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…