- 18 Ekim 2019
- 24
- 90
- 33
Bir ay ara verip bir dahaki regl olduğumda mı tekrar başlamam gerekiyor yani yeni pakete5 gun unutursan regl olursun normal bir durum.
Su anki pakete devam etmeyeceksin. Yeni paket alacaksin. Ve ilk bir ay ekstra korunacaksin maalesef, koruyuculugunu düşürmüş oldun.
Gerçi yeni nesil haplar baskaysa bilemicem, ben birakali 8 yil 9 ay olmus
Hiç böyle birşey başıma gelmemişti gerçekten yoğun bir zamandan geçiyorum onun etkisi sanırım pek şu aralar ilişki de yaşamadım ondan olsa gerek biraz da
Görmezse kendine başka yaparEşin fırın kabak havuç biberi ana yemek gibi görüyor mu
Ah hiç anlamam o haplardan. Kullanmadım şimdiye kadar ama bildiğim kadarıyla koruyuculuk falan düştü artıkKızlar iyi geceler herkese ben size sormak istedim bilgisi olan varsa doğum kontrol hapı kullanıyordum 5gün boyunca atmamışım nasıl unuttuysam artık bugün de kanama geldi bildiğiniz adet oluyorum daha yeni bitmişti haptan üç dört gün atmıştım hiç böyle başıma gelmemişti şimdi ne yapayım bilemedim hapa devam mı etmeliyim genelde internette iki gün filan unutanlar için açıklama yapmışlar kaldığınız yerden devam edebilirsiniz diye lekelenme gibi durumlar olabilir demişler ama benim bildiğiniz adet görüyorum canım çok sıkıldı yarın epilsyon randevumda vardı ona da gidemeyeceğim uf
Çok sportif bir aileyiz zamanla alışırsınız.Ne biçim hayatın var be sörf deyince biz stalk mtalk anlarız azcuk interneti kurcuklama anlarız
Ağam bizimle eğlenüyürÇok sportif bir aileyiz zamanla alışırsınız.
Eşim profesyonel serbest dalışcı ve zıpkınla balık avlar aynı zamanda profesyonel bisikletçi be kayakçı. Bunun dışında hemen hemen bütün su sporlarını ve kış sporlarını ailecek yapıyoruz. Geçen hafta sonu yağmurdan evde kalmıştık ama öncesinde tubing yapmıştık. 2 hafta sonra tekrar buraya gelip sörf yapıcaz, 1 ay sonra güneye dalmaya gitcez
Ne yapalım burda akrabalık, komşuluk, arkadaşlık falan olmayınca kendi kendimize eğleniyoruz. Türkiye’de olduğumuz zaman 3 ay hep ailemle ve komşularla takılıyoruz mesela
Çok atarlı bizim takımın kızları herifler de biliyor hee karıcım tamam karıcım harika karıcımGörmezse kendine başka yaparo da diyette bu sıra spor yapmaya başladı. Kilo almaya çalışıyor bir yandan. Akşam yemekleri uzun süredir protein ağırlıklı ama bana gına geldi bugün fırın sebze var dedim sıkıntı çıkarmadı.
Kıskaniyürlar seni demedi demeAğam bizimle eğlenüyür
ahahhahahah
Hey ya rabbim! Sportif de mi olmayak?
Neyimi kıskanacaklar yaw Şeyma Subaşı mıyımKıskaniyürlar seni demedi deme
Tabi ki harika karicim diyecek. Yoksa seksili beni zor görürÇok atarlı bizim takımın kızları herifler de biliyor hee karıcım tamam karıcım harika karıcım
2-3 minnacik parca karpuz kiz. 3-4 sarma ki onlari coktaaan eridiYemedin yemedin te kontrol tarti öncesi karpuz sarma falan filan
Teşekkür ederim inşallahSen de hedefine sağlık ve huzurla ulaşırsın inşaallah. Ama insan verdikçe hedef guncelliyor.