Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bir ay ara verip bir dahaki regl olduğumda mı tekrar başlamam gerekiyor yani yeni pakete
Hiç böyle birşey başıma gelmemişti gerçekten yoğun bir zamandan geçiyorum onun etkisi sanırım pek şu aralar ilişki de yaşamadım ondan olsa gerek biraz da

Eşin fırın kabak havuç biberi ana yemek gibi görüyor mu
Görmezse kendine başka yapar o da diyette bu sıra spor yapmaya başladı. Kilo almaya çalışıyor bir yandan. Akşam yemekleri uzun süredir protein ağırlıklı ama bana gına geldi bugün fırın sebze var dedim sıkıntı çıkarmadı.

Ah hiç anlamam o haplardan. Kullanmadım şimdiye kadar ama bildiğim kadarıyla koruyuculuk falan düştü artık

Ne biçim hayatın var be sörf deyince biz stalk mtalk anlarız azcuk interneti kurcuklama anlarız
Çok sportif bir aileyiz zamanla alışırsınız.
Eşim profesyonel serbest dalışcı ve zıpkınla balık avlar aynı zamanda profesyonel bisikletçi be kayakçı. Bunun dışında hemen hemen bütün su sporlarını ve kış sporlarını ailecek yapıyoruz. Geçen hafta sonu yağmurdan evde kalmıştık ama öncesinde tubing yapmıştık. 2 hafta sonra tekrar buraya gelip sörf yapıcaz, 1 ay sonra güneye dalmaya gitcez
Ne yapalım burda akrabalık, komşuluk, arkadaşlık falan olmayınca kendi kendimize eğleniyoruz. Türkiye’de olduğumuz zaman 3 ay hep ailemle ve komşularla takılıyoruz mesela

Ağam bizimle eğlenüyür

Çok atarlı bizim takımın kızları herifler de biliyor hee karıcım tamam karıcım harika karıcım

Kaburgalarım ağrıyo şu an. Dalgalarla ve sörf board la savaşmaktan çürümüş her yerim.
Yemeğe gitmeye halim yok keşke otelde yiyebileceğimiz yemek olsaydı. Pizza falan var.
Benim çocuklar bile fast food yemezler. Mecbur gideriz bir yere
Yine 1000 kalorinin üzerinde yakmışım. Yemekten sonra adımlarımı tamamlar koyarım inşallah.

Şimdilik böyleyiz. Tamamlanınca öbür tarafa koycam daha burda erken

Eklentiler

• 7BB2EB33-0CCE-4487-A110-A0F630600001.png
    234,6 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…