- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
M mutlumayis sezeryan daha taze. Yürüyüş dışında fazla yüklenme. Bol su içmeye devam. Menülerinde yeşillik protein bol olsun bak nasıl eriyor o kilolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İs mi değiştireceksin?
Hayırlısı olsun yavrum. Bu iş home office gibi iyi değil miydi ?İstiyorum ama acelem yok, ara ara bi yerlere basvurucam bakalim, olursa artik.
Hayırlısı olsun yavrum. Bu iş home office gibi iyi değil miydi ?
Avrupa’da öyle değişmesi normal. Bakalım ülkede ne zaman vazgeçecekler ofis sevdasından. Evde düzeni oturtunca daha çok verim alabilirsin ama sosyallik açısından da negatif gibiMuhtemelen artik sektör oyle olacak ya, haftada 1 ya da 2 ofise gidilecek şekilde degistiriyor sirketler politikalarını.
Zaten ofise gitmenin anlami yok, mesafeli olup yine online yapacaksan toplantilari falan.
Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar...
Uzuuun zamandır nezle-grip-halsizlik vs yaşamamıştım. Sağolsun biontech, hepsini yaşattı. Akıllı bilekliğe göre 10.5 saate yakın uyumuş görünüyorum ama, hiç uyumuş gibi hissetmiyorum. Bütün gece kabuslarla cebellestim, üzerimden tır geçmiş gibi de uyandım. Kol ağrısı da cabası... Bugün inşallah daha iyi geçer...
Şifa olur, hastalığın kendisine kalkan olur inşallah.
Avrupa’da öyle değişmesi normal. Bakalım ülkede ne zaman vazgeçecekler ofis sevdasından. Evde düzeni oturtunca daha çok verim alabilirsin ama sosyallik açısından da negatif gibi
N'aber kızlar?
Henüz yürüyüş falan yapmadım, nasipse akşam 60-80 dk kadar yaparım.
Bugün tavsiye üzerine ipin ucunu koyverdim gitti.
Nerdeyse 1 yıldır kilo verme surecindeyim. Bu süre içinde kaçamak bile yapmadım, zaten de ciss yiyecekleri canım da istemedi.
Araya istirahatler de girdi, sonrasında her ne kadar hareket etsem de, metabolizma yavaşladı.
Norologum yeter daha fazla verme, koru demişti. Ama ben bir kaç kg daha gitsin istiyorum.
Dahiliyeci bir arkadasim bir yıl çok uzun bir süre, değişiklikler yapsan da belli rutine oturmuştur, 3-5 gün abartmadan rutini boz dedi. Ben de bu sabah dinledim, afiyet şifa olsun deyip bozdum. Yine de sağlıklı besin grubundan çıkmadım, çıkmayı da düşünmüyorum.
Her ne kadar listede olmasam da, takımı olumsuz etkilememek için rutine dönene kadar yemek listesi paylaşmayayim.
Yürüyüş vs onları paylaşırım.
Haa bir de şu varmış, ben kendime hedef koysam bile, bedenimin hedefi farklı olabilirmiş. Yani o hedefe ulaşıldığı için dururmus. Veya rutini benimsediği için. Rutini bozmak, tutulan kilonun salıverilmesine de sebep olabilirmis. Ama tabi ki çoktan çok, azdan az gidermiş. Enteresan işler...
Aleyküm selam zamanında benim kaptanimdi,çok iyi kilo verdim onunla@Yawrukush un selami var kizlar
Çok enteresan ama çok doğru bizzat ben yaşadım. Önceki dönemde hedefim 55 ti. Hedefe ulaştım ama ondan aşağı inemedim çabaladım olmadı . Acaba benim şuan hedefim 60 bunu 55 e mi çeksem oluyor mu. Çünkü ideal kilom 55 benceN'aber kızlar?
Henüz yürüyüş falan yapmadım, nasipse akşam 60-80 dk kadar yaparım.
Bugün tavsiye üzerine ipin ucunu koyverdim gitti.
Nerdeyse 1 yıldır kilo verme surecindeyim. Bu süre içinde kaçamak bile yapmadım, zaten de ciss yiyecekleri canım da istemedi.
Araya istirahatler de girdi, sonrasında her ne kadar hareket etsem de, metabolizma yavaşladı.
Norologum yeter daha fazla verme, koru demişti. Ama ben bir kaç kg daha gitsin istiyorum.
Dahiliyeci bir arkadasim bir yıl çok uzun bir süre, değişiklikler yapsan da belli rutine oturmuştur, 3-5 gün abartmadan rutini boz dedi. Ben de bu sabah dinledim, afiyet şifa olsun deyip bozdum. Yine de sağlıklı besin grubundan çıkmadım, çıkmayı da düşünmüyorum.
Her ne kadar listede olmasam da, takımı olumsuz etkilememek için rutine dönene kadar yemek listesi paylaşmayayim.
Yürüyüş vs onları paylaşırım.
Haa bir de şu varmış, ben kendime hedef koysam bile, bedenimin hedefi farklı olabilirmiş. Yani o hedefe ulaşıldığı için dururmus. Veya rutini benimsediği için. Rutini bozmak, tutulan kilonun salıverilmesine de sebep olabilirmis. Ama tabi ki çoktan çok, azdan az gidermiş. Enteresan işler...
Bilemiyorum.Çok enteresan ama çok doğru bizzat ben yaşadım. Önceki dönemde hedefim 55 ti. Hedefe ulaştım ama ondan aşağı inemedim çabaladım olmadı . Acaba benim şuan hedefim 60 bunu 55 e mi çeksem oluyor mu. Çünkü ideal kilom 55 bence
HosgeldinKullanıcı Adı : mutlumayıs
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: muhasebeci (şuan doğum iznindeym)
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1( 5 aylık)
Yaşadığınız şehir: aydın
Boyunuz :160 cm
Kilonuz: 74.8
Hedef kilonuz :60
Kilo alma hikayeniz : kendimi bildim bileli yemek yemeyi seviyorum ve kiloluyum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Daha sağlıklı ve fit bir anne olmak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Ip olmasin jj olsun kizzz. Ona alistim. O videola hemencik bitiveriyooOoo bebeğim gel yamacıma şöyle giyin seksi şeylerini ve derhal 300 ip atlama yap
Az izlemedik yavrum dua edin nazi kampina almıyorum
Merhaba takıma hosgeldiniz. Emziriyor musunuz ? Eğer öyleyse az beslenmek yerine sağlıklı alternatiflere yönelmek daha iyi olur sizin için. Yiyerekte kilo veriliyor. Yeter ki ölçülerimizi ve tüketeceğimiz besinleri bilelim.
Hosgeldin kuzucukkSelam kizlar nasılsınız, biz tatilden döndük biraz yordu ama değdi.ben diyete devam
Yaa maşallah biz sabahtır eşimle dizi izliyoruz şimdi kalktım işlere koyulmaya8300 adımdayım. Mola verdim. Eva fitness yaptım. Üzerine pamela upper body ve kafama göre kol çalıştım ağırlıklarla. Bir de 50 adet back lunge yaptım yine ağırlıkla.
Olsun hadi o zaman o videoyla 450 minimum jj çıkarırsın.Hosgeldin
Ip olmasin jj olsun kizzz. Ona alistim. O videola hemencik bitiveriyoo
Hosgeldin kuzucukk
Günlük 10 bin adım hareketli olmak için ideal. Hatta kilo vermek için günde 16 bin adım atılması gerek diyorlar.Yaa maşallah biz sabahtır eşimle dizi izliyoruz şimdi kalktım işlere koyulmaya
Bu arada benim de saatim vardı yarın takmaya başlıcam günlük 10bin adım mı atmak lazım en az
Saydim 485. Videodan sonra 15 daha yapiyom ki 500 olsunOlsun hadi o zaman o videoyla 450 minimum jj çıkarırsın.
Günlük 10 bin adım hareketli olmak için ideal. Hatta kilo vermek için günde 16 bin adım atılması gerek diyorlar.
Bilemiyorum.
Ben menopozdayim, yaş 54 oldu. Belki bu dönemde ideal kilo da değişiyordur. Kendimi hafif ve zinde hissediyor muyum? Evet...
Bunu denedikten sonra çok çok az bile kilo gitmiyorsa, evet ikna olacağım. Bu kilomu korumaya çalışırım. Denemem lazim, ay çok inatçı bir kadınım.