Hello bacılar yorgunluktan dizlerim titriyor. Bi duş alıp uzanıcam artık
Sabah tulum peyniri sucuk domates salatalık zeytin çay
Ara kahve 1 züber lokum
Akşam 1 yk kısır (misafirlikteydim ayıp olmasın diye yedim)
Su 3 lt
Spor
Bozulan bileklikte 5k adım var kabul eder misin bilmiyorum kaptanım A Arrietty_ 150p
40 dk reformer 400 puan
15K adım (evden işe kadar yürüyüp geri döndüm tatil günü sırf şu rakip olayı yüzündenAlys ) 462 puan
Toplamda 1.012 puan
Eki Görüntüle 2911078
A Arrietty_ @H3RA_sedulu
KAHVALTI ÖNCESİ
1 adet z.yagli kuru incir, 400 ml su
KAHVALTI
Bir kase acılı tarhana çorbası, 45 Gr beyaz peynir, haşlanmış yumurta, marul, salatalik
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
ÖĞLEN
300 Gr ev yoğurdu+30 Gr tahıl topping, 1 adet şeftali, 15 Gr çiğ çerez
Yeşil çay
AKŞAM
100 Gr haşlanmış, baharatlı tavuk göğüs, 150 Gr z.yagli barbunya
Baharatlı yoğurt kürü
3 lt su
sedulu 'yu kiracagima dişimi kırarım dedim ve az iyi hissedince yürüdüm, anca bu kadar oldu şekerim.
Eki Görüntüle 2911081
Eki Görüntüle 2911097
Kahvaltım 9 _ 10 arası.
15:30 sade kahve bikac badem ve 3 tane zuber loqum yedim
Eki Görüntüle 2911098
Akşam yemegim + 2 tane etsiz çiğ köfte yedim
Şu 2 oldu daha içerim
Kestaneli pasta ev yapimi miydi hic yemedim kalorisi nasil ,ödül yerine cumartsi yesen güzel olurdu
Ohh mis ❤Hello bacılar yorgunluktan dizlerim titriyor. Bi duş alıp uzanıcam artık
Sabah tulum peyniri sucuk domates salatalık zeytin çay
Ara kahve 1 züber lokum
Akşam 1 yk kısır (misafirlikteydim ayıp olmasın diye yedim)
Su 3 lt
Spor
Bozulan bileklikte 5k adım var kabul eder misin bilmiyorum kaptanım A Arrietty_ 150p
40 dk reformer 400 puan
15K adım (evden işe kadar yürüyüp geri döndüm tatil günü sırf şu rakip olayı yüzündenAlys ) 462 puan
Toplamda 1.012 puan
Eki Görüntüle 2911078
A Arrietty_ @H3RA_sedulu
Afiyet olsun canim, sporlar seni açıktirmiyor mu
Adım görselin nerede beybi ? 10 bi. Altiysa eğer kirbacimla tanış
Adım çok az hastasın geçmiş olsun. Ama akşam sebzeli makarna ne kadar tükettin porsiyon belirtmemişsin. Leslie 3 mile kurtarmaz bu karbonhidrat miktarınıİyi geceler
Sabah:2 dilim ekmek , sebzeli yumurta, 1 bardak ıhlamur, azcık domates salatalık peynir zeytin ceviz krem peynir tereyağı bal
Öple:bir avuç çiğ kaju , 1 minik pankek
Akşam:sebzeli makarna(çoğunluğu sebzeydi) yoğurt
Gün içinde hasta olduğum için farklı farklı bir sürü çay içtim.Akşamdan sonra , çaylardan doyduğum için boğazım rahatlasın diye yarım elma ve portakal yedim.
Sporvideosu : 200 puan
3 mile Leslie: 184 puan
500 adım : 15 puan
499 puan
A Arrietty_sedulu @H3RA_
Dün hiç adım bildirimi yok. 10 bin altına ceza var. Bugün 15 bin minimum adım sayın olmalı.
Disarda yedim, kalorisini bilmiyorum. Cumartesi odul olarak yedimKestaneli pasta ev yapimi miydi hic yemedim kalorisi nasil ,ödül yerine cumartsi yesen güzel olurdu
Ohh mis ❤
Afiyet olsun canim, sporlar seni açıktirmiyor mu
Ben yapmadim kaptanimAfiyet olsun
Kestaneli pastayi kendine mi yaptin?
Dogum gunu kutlu olsun
Cok az yemissin bebis
Sporlar harika
Reformer de titredimi bacaklar
Afiyet olsunenfes goruyor her iki ogunde
Bu ne kiz. Yine bisey yememissin
Afiyet olsun canim
Bu sabah daha iyi uyandım, çok şükür..Afiyet olsun
Dəoğum günü kutlu olsun..
Sporun güzel ama az yemişsin..
Her zamanki gibi
Nasıl oldun, daha iyi misin abla?
Afiyet olsun ablacım..
Neden veremediginin yanitini bulur da sana faydali olur umarimKızlar pazartesine çok heyecanlıyım diyetisyene gidip sonunda bende kilo verebilecem diyorum
Bide ben 6 aydır kilo veremiyorum ya ayların birikmişi var şaaaak bi anda 45 kilo olurum inşallah
BLU3 o zaman sana adios amigos derim şimdi arkandan ağlaya ağlaya dukan birası içiyorum feleeeek
Gecmis olsunBu sabah daha iyi uyandım, çok şükür..
Sağol canım. Servis geldi yapıldı. Dün yine aynı sorun çıktı, yarın gelin TV götüreceklermis.Gecmis olsunTv sorunu halloldu mu?
Adım görselin nerede beybi ? 10 bi. Altiysa eğer kirbacimla tanış
Adım çok az hastasın geçmiş olsun. Ama akşam sebzeli makarna ne kadar tükettin porsiyon belirtmemişsin. Leslie 3 mile kurtarmaz bu karbonhidrat miktarını
Dün hiç adım bildirimi yok. 10 bin altına ceza var. Bugün 15 bin minimum adım sayın olmalı.
Altinda bebis. Unutmusun takmaya sonradan.Adım görselin nerede beybi ? 10 bi. Altiysa eğer kirbacimla tanış
Adım çok az hastasın geçmiş olsun. Ama akşam sebzeli makarna ne kadar tükettin porsiyon belirtmemişsin. Leslie 3 mile kurtarmaz bu karbonhidrat miktarını
Tam tersiAfiyet olsun canim, sporlar seni açıktirmiyor mu
İnşallah kuşum peki sırtın ne haftada 1 kg nası gidiyorNeden veremediginin yanitini bulur da sana faydali olur umarimBeni gecmen biraz zor
Marvel filmlerinde askeri uçakta geçen konuşma gibi olmuş kız seduuuuGünaydın kızlar
Takımda çabalayan resmen bir avuç insan var. Geri kalan öylesine uğruyor gibi.
Acilen toparlanmalıyız. Yoksa havalar soğudukça daha da beter hale gelecek bu hareketsizlik.
Bugun de 10 bin adım alti görmek istemiyorum. Cezalar yapıldı diye belirtilsin.
Bahaneler ardına sığınmayın!