- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.881
Yaşım geldi deee maaş alamıyorum hala. 5 sene bitti işte 6.seneye girdik adayımızlao da maaş alamadı
Ay işiniz çok zor bide opencart diye bişey var dimi benimki de yazılımcı uğraşıp duruyor
Hoşbuldum Can'ım teşekkürler,
Belli zaten, enerjiniz çok yüksek ve çok pozitifsiniz
Seveni daha çok sevmek, ondan aşağıda kalmamak lazım
Aranıza da bir açıklıktan sızmış oldum böylece, mesudum
İnşaallah kilolardan ömür boyu kurtuluruz
Hoşbuldumm, teşekkür ederimHoşgelmişdinizz
Siz de mi takımlardasınız?
Adayın da parası yok benimde yok maaşımızı alamıyoruz. Alsak söz felan uğraşamam bi nişan yaparız. Ay bi aydınlanma yaşadım benim hemen kilo vermem lazımEe aday da hazır, niye birşey yapmıyorsunuz?Söz, nişan gibi yanii
Selam
Kacak kaptan geldi. Gece agridan uyuyamadim. Sabah cocuklar okula gidince uyudum.
PC basina gececegim birazdan.
Kolum hala fena.
Hafif grip yan etki miydi ya.
Corona olmadim suana kadar,asi carpti resmen.
Yarin de izin gunum. Umarim persembeye gecmis olur kol agrisi.
Onun işi zor ya, bir adayı vardı nerelerde bırakıp geldi belli değil
O bulana kadar, birini beğenene kadar biz @_Vera_ yı everelim, aday da hazır
Çok geçmiş olsun kaptanım aşı çok zorlayıcı olabiliyor bazen ama yarına bişeyin kalmaz eminimSelam
Kacak kaptan geldi. Gece agridan uyuyamadim. Sabah cocuklar okula gidince uyudum.
Kolum hala fena.
Adayın da parası yok benimde yok maaşımızı alamıyoruz. Alsak söz felan uğraşamam bi nişan yaparız. Ay bi aydınlanma yaşadım benim hemen kilo vermem lazım
Hoş geldiiiinLeydicim benim mesaj araya karışmış galiba. Kısa süreli heyecan yaşattın bana
Bildirimlerde bir an 4.takım diye görünce şaşırdım, uyku sersemi yanlış bir yerlere mi bastım yine neler oluyor dedim
Bu arada herkese selamlar arkadaşlar
Çok geçmiş olsun, söyledikleriniz aşının olası etkileri gibi. Bir kaç güne toparlarsınız sanırım, istirahet iyi gelecektir.Selam
Kolum hala fena.
Selam
Kolum hala fena.
Hoşbuldumm, teşekkür ederim
Ortada bir takım yok ama öyle aylak aylak gezerken kader beni buraya attı
Bu bir işaret mi bilemedim
Bir kaç arkadaşımla serbest bir günlükte rahat rahat takılıyorduk ama serbestlik bizi biraz çarptıŞu an günlüğümüz boş gibi, herkes yoğun bir döneme girdi, çoğu öğretmen olunca.
Adayın da parası yok benimde yok maaşımızı alamıyoruz. Alsak söz felan uğraşamam bi nişan yaparız. Ay bi aydınlanma yaşadım benim hemen kilo vermem lazım
Aslında şimdi girdiği ofiste adam opencart gibi bişey istemiş bende teknoloji özürlüyüm pek anlamıyorum bu da bilmiyormuş adam demiş 1 ay gel staj gibi öğren sonra girişini yapalım işte 1 ayımızı dolduruyoruz hallettik sayılır ama şimdi freelance çalıştığı için yaptığı temayı opencarta giydiremiyormuş ona bakıyor. Ay ne zor işleeeer. Allah size yardım etsinkiz mimarlikta is zor biliyorum da, yazilimci para almadan calisir miymis hic,
arkadasin eger kendi girisimci degilse vakit kaybetmesin boyle baskasinin sirketinde para almadan.
cocuk yakisikli miymis? six pack falan var miymis?
hic bir sey sormadan hemen everiyon kizi
Hoşbuldum Leydicim, sayende bu tatlı bayanlarla tanışma şansım olduHoş geldiiiin
Diğer tarafta heyecan olmayınca buraya attım kendimi. İyikide atmışım tam bana göre burası
Dün eşim sordu . Kaptana rapor veriyorum dedim yıkıldı gülmektenKuchisabishii
Maşallah hatunlar nasıl yürüyorsunuz o kadar yaaa??
Neyse şimdi yataktan kalktım çocukları okula hazırlayayım tartılıp resim koycam. Malum dün yapamamıştım. Sonrada kahvaltı yaparım. İşe gitmeden 30 dk pilates yapıcam bugün sıra kollarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?