Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgelmişdinizz
Siz de mi takımlardasınız?
Hoşbuldumm, teşekkür ederim
Ortada bir takım yok ama öyle aylak aylak gezerken kader beni buraya attı
Bu bir işaret mi bilemedim

Bir kaç arkadaşımla serbest bir günlükte rahat rahat takılıyorduk ama serbestlik bizi biraz çarptı Şu an günlüğümüz boş gibi, herkes yoğun bir döneme girdi, çoğu öğretmen olunca.

Ee aday da hazır, niye birşey yapmıyorsunuz? Söz, nişan gibi yanii
Adayın da parası yok benimde yok maaşımızı alamıyoruz. Alsak söz felan uğraşamam bi nişan yaparız. Ay bi aydınlanma yaşadım benim hemen kilo vermem lazım

Selam canım, hoşgeldin..
Çabuk geçer umarım..
Bu kadar yan etkisi varmıydı ya bunun

Çok geçmiş olsun kaptanım aşı çok zorlayıcı olabiliyor bazen ama yarına bişeyin kalmaz eminim

Adayın da parası yok benimde yok maaşımızı alamıyoruz. Alsak söz felan uğraşamam bi nişan yaparız. Ay bi aydınlanma yaşadım benim hemen kilo vermem lazım

kiz mimarlikta is zor biliyorum da, yazilimci para almadan calisir miymis hic,
arkadasin eger kendi girisimci degilse vakit kaybetmesin boyle baskasinin sirketinde para almadan.

Hoş geldiiiin
Diğer tarafta heyecan olmayınca buraya attım kendimi. İyikide atmışım tam bana göre burası
Dün eşim sordu . Kaptana rapor veriyorum dedim yıkıldı gülmekten Kuchisabishii
Maşallah hatunlar nasıl yürüyorsunuz o kadar yaaa??
Neyse şimdi yataktan kalktım çocukları okula hazırlayayım tartılıp resim koycam. Malum dün yapamamıştım. Sonrada kahvaltı yaparım. İşe gitmeden 30 dk pilates yapıcam bugün sıra kollarda

Çok geçmiş olsun, söyledikleriniz aşının olası etkileri gibi. Bir kaç güne toparlarsınız sanırım, istirahet iyi gelecektir.

ilk doz dimi?

gecmis olsun, dinlenecen artik napcan, iyilesmezsen de izin alamaz misin?

Enerjin yüksek senin de
Serbest kilo vermek bize yaramıyor, bize illa biri zopayla spor yaptıracak, liste için korkudan kilo verilecek falan, anca öyle

Parasız zor tabi..
Maaş niye yok ya??
Nişanı düşününce kendini hemen elbise içinde gördü ve beğenmedi

kiz mimarlikta is zor biliyorum da, yazilimci para almadan calisir miymis hic,
arkadasin eger kendi girisimci degilse vakit kaybetmesin boyle baskasinin sirketinde para almadan.
Aslında şimdi girdiği ofiste adam opencart gibi bişey istemiş bende teknoloji özürlüyüm pek anlamıyorum bu da bilmiyormuş adam demiş 1 ay gel staj gibi öğren sonra girişini yapalım işte 1 ayımızı dolduruyoruz hallettik sayılır ama şimdi freelance çalıştığı için yaptığı temayı opencarta giydiremiyormuş ona bakıyor. Ay ne zor işleeeer. Allah size yardım etsin

Dahlia_ six packleri yok verme bence beni hemen yapana kadar bekleyelim

Hoşbuldum Leydicim, sayende bu tatlı bayanlarla tanışma şansım oldu

Evet günlükte kızlar hala meşguller. Zaten belli başlı bir kaç arkadaştık orada, diğerleri de dışarıdan gelenlerdi.

Burası çok iyi olmuş, güzel motive olursun. Sporda sende çok iyisin ve bilinçli birisin. Birlikte güzel bilgi alışverişinde bulunursunuz, çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…