• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tadı güzelse bildiğimiz normal çaydır o 😂

ondan bile guzel :KK53:

saka bir yana ben normal siyah cay icemiyorum ya,
yani kahvaltida icerim de, sade cay olarak aksam oturup icmem mesela,

bende direk cunku eski aliskanliklarimi hatirlatiyor, cay yanina abur cubur benim cocuklugumdan gelen bir kultur maalesef. Cayin yanina o yuzden hep bir sey ararim, diyete baslayinca direk birakiyorum cay icmeyi o sebeple.

Hello Napıyorsunuz
Ofiste tütsü yaktım kimse sevmedi hepsi kaçtılar tütsüyle bi orada mahsur kaldım. İçerisi nazi gaz odası gibi. Sizde durumlar neee

organikli kahve siparisi verdim :KK200:

simdi de ogle yemegi islerine girisicem, yumurta haslicam :KK53:

bir de is degistireyim diyorum ama regl oncesi buyuk kararlar vermeyin diyor H3RA_ H3RA_ :KK19:

Maşallah 🧿
Spor sabır ister ama mutlaka sonuç alırsın, kilo vermediğini zannedersin ama yağ yakarsın ve incelirsin. Disiplin ve devamlılık gerekiyor. Allah hastalık vermediği sürece hiç ara vermiyorum. 😉

Aynen 😜
Şimdi ofise geldim kızlar bitki çayı yapmışlar onu yudumluyorum.
Leydicim benim mesaj araya karışmış galiba. Kısa süreli heyecan yaşattın bana 😂
Bildirimlerde bir an 4.takım diye görünce şaşırdım, uyku sersemi yanlış bir yerlere mi bastım yine neler oluyor dedim :D

Bu arada herkese selamlar arkadaşlar 😊

ondan bile guzel :KK53:

saka bir yana ben normal siyah cay icemiyorum ya,
yani kahvaltida icerim de, sade cay olarak aksam oturup icmem mesela,

bende direk cunku eski aliskanliklarimi hatirlatiyor, cay yanina abur cubur benim cocuklugumdan gelen bir kultur maalesef. Cayin yanina o yuzden hep bir sey ararim, diyete baslayinca direk birakiyorum cay icmeyi o sebeple.

Aynen ben de öyleyim..
Diyete başlayalı evde 2-3 defa çay içmişimdir, gerisi hep dışarda, o da getiriyorlar geri çevirmiyorum ancak öyle içerim..
Yoksa çikolatasız çay mı içilirmişş :KK53:

Hello Napıyorsunuz
Ofiste tütsü yaktım kimse sevmedi hepsi kaçtılar tütsüyle bi orada mahsur kaldım. İçerisi nazi gaz odası gibi. Sizde durumlar neee

Hellooo, boğulmadan eve dönersin umarım 😂

Ben de napim, öğle yemeği hazırlığı, oğlanın peşinden koş, dağıttıklarını topla, şimdilik başka birşey yok 😅

Kızlar YouTube'da "Hemen Pilates" diye bir kanal buldum. Temel Pilates Eğitimi diye 6 bölümden oluşan bir seri var. Özellikle bu seri çok ilgimi çekti. Olaya bodoslama dalinmama açısından bence önemli. Allah korusun sakatlanma riski olan bir spor. Tek tek, tane tane iki yardimciyla birlikte, pozisyonları ve hareketleri güzelce anlatıyor. İlgilenenler olursa bir baksın...😉

Leydicim benim mesaj araya karışmış galiba. Kısa süreli heyecan yaşattın bana 😂
Bildirimlerde bir an 4.takım diye görünce şaşırdım, uyku sersemi yanlış bir yerlere mi bastım yine neler oluyor dedim :KK70:

Bu arada herkese selamlar arkadaşlar 😊
merhabaaa hoş geldiniz
Hellooo, boğulmadan eve dönersin umarım 😂

Ben de napim, öğle yemeği hazırlığı, oğlanın peşinden koş, dağıttıklarını topla, şimdilik başka birşey yok 😅
bekarlığın gözünü sevim yaa. Kız yaşında genç maşallah oğlunda varmış ben ekimde 24 olcam ama 54te felan evlenmeyi düşünüyorum artık :halay::halay:
Kızlar YouTube'da "Hemen Pilates" diye bir kanal buldum. Temel Pilates Eğitimi diye 6 bölümden oluşan bir seri var. Özellikle bu seri çok ilgimi çekti. Olaya bodoslama dalinmama açısından bence önemli. Allah korusun sakatlanma riski olan bir spor. Tek tek, tane tane iki yardimciyla birlikte, pozisyonları ve hareketleri güzelce anlatıyor. İlgilenenler olursa bir baksın...😉
her zamanki gibi hayat dolu enerjik cantorun ablam :KK36::KK36:

merhabaaa hoş geldiniz

bekarlığın gözünü sevim yaa. Kız yaşında genç maşallah oğlunda varmış ben ekimde 24 olcam ama 54te felan evlenmeyi düşünüyorum artık :halay::halay:

Bekarlık güzel tabi ama annelik çok başka 😍
Çok erken değil, tam da senin yaşında evlendim ben, zamanın geldi diyorum yaniii 😂
Şimdi evlensen 54te torunun bile olur belki ama 54te evlensen çocuk bile zor ya 🤭
Yok mu bir aday adayııı?? 🤣

merhabaaa hoş geldiniz

Teşekkür ederim, hoşbuldum😍
Takımınız eğlenceli görünüyor, muhabbetiniz daim olsun 🙏

Bekarlık güzel tabi ama annelik çok başka 😍
Çok erken değil, tam da senin yaşında evlendim ben, zamanın geldi diyorum yaniii 😂
Şimdi evlensen 54te torunun bile olur belki ama 54te evlensen çocuk bile zor ya 🤭
Yok mu bir aday adayııı?? 🤣
Yaşım geldi deee maaş alamıyorum hala. 5 sene bitti işte 6.seneye girdik adayımızla 🤣 o da maaş alamadı
Ay işiniz çok zor bide opencart diye bişey var dimi benimki de yazılımcı uğraşıp duruyor 🤣🤣

Teşekkür ederim, hoşbuldum😍
Takımınız eğlenceli görünüyor, muhabbetiniz daim olsun 🙏
Biz sohbeti çok severiz yeni gelenleri de çok severiz biz her şeyi çok severiz 😍😍 birlikte nice kilolara inşallah

Biz sohbeti çok severiz yeni gelenleri de çok severiz biz her şeyi çok severiz 😍😍 birlikte nice kilolara inşallah
Belli zaten, enerjiniz çok yüksek ve çok pozitifsiniz 😍
Seveni daha çok sevmek, ondan aşağıda kalmamak lazım 💕
Aranıza da bir açıklıktan sızmış oldum böylece, mesudum 😂😂
İnşaallah kilolardan ömür boyu kurtuluruz 🙏

Back