• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

organikli kahve siparisi verdim :KK200:

simdi de ogle yemegi islerine girisicem, yumurta haslicam :KK53:

bir de is degistireyim diyorum ama regl oncesi buyuk kararlar vermeyin diyor H3RA_ H3RA_ :KK19:
ivet canım bu dönemlerde herbir şeye atarlı oluyoruz birazcık
sakin sakin düşünmek lazım

Bugun yapicak yemek bulamadim tavukgogsu cikartiyim bari diyince esimde snitzel istedi😬 yanina karisik kizartma yapiyim cocuklarda yesin diyorum kendime daha iyi iskence bulamazdim:işsiz::KK14::KK14:

kizartmayi firinda yap sen de ye,

sinitzele ne olur bilemedim, fit sinitzel tarifi olan varsa gondersin sevabina :KK48:

Kızlar, deliler arada sizi de dürtüyor mu?
Onlar dürtüyor 30 dk uzakliktaki markete bı koşu git gel diyor, akıllılar da şaşırdın mi kizimmm otur oturduğun yerde, sokaklar yanıyor, bacakların yorgun diyor.
🙄
🙄
Valla o delıler benıdw dürtse keske benım salaklar hep boşveeerr otur oturduğun yerde ev ısı yap dıyor🤣🤣

Biz hep boydan kaybettik, az daha uzun olsak bu kadar görünmezdi kilomuz 😄
Kız biz heyetimizi gizli tutuyoruz 🤣🤣
Eki Görüntüle 2905797
napıyım kuzum ya
bende arkadaşlarla doğa yürüyüşü yapıyorum 😂
Hem gezip hem glu glulaşıyoruz😂😂
Anaam ne güzel en doğal yürüyüş bi kere beni kovalamışlardı
ivet canım bu dönemlerde herbir şeye atarlı oluyoruz birazcık
sakin sakin düşünmek lazım
Ben o dönemde tam dengesiz yaratık oluyorum. Ak dediğime regl sonrası kara diyorum
Bugun yapicak yemek bulamadim tavukgogsu cikartiyim bari diyince esimde snitzel istedi😬 yanina karisik kizartma yapiyim cocuklarda yesin diyorum kendime daha iyi iskence bulamazdim:işsiz::KK14::KK14:
Bak tavuk göğsünü şöyle parmak parmak kes 2 parmak ama tek parmak değil. Yoğurt kekik karabiber acısız pulbiberle yoğurt yarım saat dolapta beklet sonra fırında pişir efsane oluyor
kizartmayi firinda yap sen de ye,

sinitzele ne olur bilemedim, fit sinitzel tarifi olan varsa gondersin sevabina :KK48:
Şinitzel neydi bilmiyorum ama yazıverdim bişey sıradakiiiiii
Amaaan napiyim napiyim diye hindi gibi düşüneceğime, bı koşu gidip geliverdim. Deliler rahat, ben rahat. 😎
Delileri seviyon dimi abla
Valla o delıler benıdw dürtse keske benım salaklar hep boşveeerr otur oturduğun yerde ev ısı yap dıyor🤣🤣
Aaa olmaz delilerin eksikse gel ben senin delin olurum
H3RA_ H3RA_ sen kımdın yaww eskı uyemı yenı uyemı😂 herkes ısım degıstırıyo 😄
Yeni geldi o. Eski nazi üyesiymiş kaptan yardımcısı oldu işte gelir gelmez. Kaçamak yapanları sabun felan yapıyor kırbaç cezası veriyor çok tehlikeli. Ben ondan korktuğum için artık bişey yemiyorum sadece vitamin hapı
Ben bugun sabah 1 yumurta peynır yedım daha bısey yemedım kahve kahve kahve ıdare edıyorum aksam bakalım ne yıcem
Ama kahve mideni mahveder sende bi tavuk patlat akşama fırında

Yeni geldi o. Eski nazi üyesiymiş kaptan yardımcısı oldu işte gelir gelmez. Kaçamak yapanları sabun felan yapıyor kırbaç cezası veriyor çok tehlikeli. Ben ondan korktuğum için artık bişey yemiyorum sadece vitamin hapı
Vitamin haplarınında içeriğine bakıyorum yalnız
İştah açanlarıda var malum 😂

Back