- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.861
Yaaaa cok mu yakiyo..
Sen bana kıyamaz verirsin
Haaa aslinda resminden çıkardıydim daaguzel olmus begendim...
Detox candircok almadim yaa 1 2 kilocuk iste en fazla 3
Tadı güzelse bildiğimiz normal çaydır o
Hello Napıyorsunuz
Ofiste tütsü yaktım kimse sevmedi hepsi kaçtılar tütsüyle bi orada mahsur kaldım. İçerisi nazi gaz odası gibi. Sizde durumlar neee
Leydicim benim mesaj araya karışmış galiba. Kısa süreli heyecan yaşattın banaMaşallah
Spor sabır ister ama mutlaka sonuç alırsın, kilo vermediğini zannedersin ama yağ yakarsın ve incelirsin. Disiplin ve devamlılık gerekiyor. Allah hastalık vermediği sürece hiç ara vermiyorum.
Aynen
Şimdi ofise geldim kızlar bitki çayı yapmışlar onu yudumluyorum.
Ne iş yapıyorsunorganikli kahve siparisi verdim
simdi de ogle yemegi islerine girisicem, yumurta haslicam
bir de is degistireyim diyorum ama regl oncesi buyuk kararlar vermeyin diyorH3RA_
ondan bile guzel
saka bir yana ben normal siyah cay icemiyorum ya,
yani kahvaltida icerim de, sade cay olarak aksam oturup icmem mesela,
bende direk cunku eski aliskanliklarimi hatirlatiyor, cay yanina abur cubur benim cocuklugumdan gelen bir kultur maalesef. Cayin yanina o yuzden hep bir sey ararim, diyete baslayinca direk birakiyorum cay icmeyi o sebeple.
Hello Napıyorsunuz
Ofiste tütsü yaktım kimse sevmedi hepsi kaçtılar tütsüyle bi orada mahsur kaldım. İçerisi nazi gaz odası gibi. Sizde durumlar neee
merhabaaa hoş geldinizLeydicim benim mesaj araya karışmış galiba. Kısa süreli heyecan yaşattın bana
Bildirimlerde bir an 4.takım diye görünce şaşırdım, uyku sersemi yanlış bir yerlere mi bastım yine neler oluyor dedim
Bu arada herkese selamlar arkadaşlar
bekarlığın gözünü sevim yaa. Kız yaşında genç maşallah oğlunda varmış ben ekimde 24 olcam ama 54te felan evlenmeyi düşünüyorum artıkHellooo, boğulmadan eve dönersin umarım
Ben de napim, öğle yemeği hazırlığı, oğlanın peşinden koş, dağıttıklarını topla, şimdilik başka birşey yok
her zamanki gibi hayat dolu enerjik cantorun ablamKızlar YouTube'da "Hemen Pilates" diye bir kanal buldum. Temel Pilates Eğitimi diye 6 bölümden oluşan bir seri var. Özellikle bu seri çok ilgimi çekti. Olaya bodoslama dalinmama açısından bence önemli. Allah korusun sakatlanma riski olan bir spor. Tek tek, tane tane iki yardimciyla birlikte, pozisyonları ve hareketleri güzelce anlatıyor. İlgilenenler olursa bir baksın...
Senin gibisine bizim buralarda "dilli düdük" derler.merhabaaa hoş geldiniz
bekarlığın gözünü sevim yaa. Kız yaşında genç maşallah oğlunda varmış ben ekimde 24 olcam ama 54te felan evlenmeyi düşünüyorum artık
her zamanki gibi hayat dolu enerjik cantorun ablam
yaniii kötü müSenin gibisine bizim buralarda "dilli düdük" derler.
Torunum da "dilli düdük" var ötesini sen anla...yaniii kötü mü
merhabaaa hoş geldiniz
bekarlığın gözünü sevim yaa. Kız yaşında genç maşallah oğlunda varmış ben ekimde 24 olcam ama 54te felan evlenmeyi düşünüyorum artık
Teşekkür ederim, hoşbuldummerhabaaa hoş geldiniz
Yaşım geldi deee maaş alamıyorum hala. 5 sene bitti işte 6.seneye girdik adayımızlaBekarlık güzel tabi ama annelik çok başka
Çok erken değil, tam da senin yaşında evlendim ben, zamanın geldi diyorum yaniii
Şimdi evlensen 54te torunun bile olur belki ama 54te evlensen çocuk bile zor ya
Yok mu bir aday adayııı??
Ay işiniz çok zor bide opencart diye bişey var dimi benimki de yazılımcı uğraşıp duruyoryazilimciyim
Biz sohbeti çok severiz yeni gelenleri de çok severiz biz her şeyi çok severizTeşekkür ederim, hoşbuldum
Takımınız eğlenceli görünüyor, muhabbetiniz daim olsun
Belli zaten, enerjiniz çok yüksek ve çok pozitifsinizBiz sohbeti çok severiz yeni gelenleri de çok severiz biz her şeyi çok severizbirlikte nice kilolara inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?