Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

meslege giriste yolunu bulmak zor evet, gerci sonrasi da zor, hep yeni bir seyler cikiyor,

ama ben cok seviyorum isimi, iskolik olacaktim tam ama 2 cocuk dogurdum ha ha

Ilk doz ev dandini canimi skiyor.
Kiz dansa gitcek,babasi yerini bilmiyor. Birsuru bas agrisi

ev dandini olsun sagane, ay azicik pislikten kimseye zarar gelmez.

iyi iste esin ogrenmis olur yerini, bilmiyorsa da bir hafta dansi kacirirlar.

beybisi once kendini dusun su durumda ya, bu kadar fedakar ana olmayin ya, sonra biz siritiyoruz ha ha

Sen bu çocuğu istemiyor da bahane arıyor ola bilir misin?
İşlerini halletsin, gönderirsin spora six pack de olur başka şey de aaaa

Enerjin yüksek senin de
Serbest kilo vermek bize yaramıyor, bize illa biri zopayla spor yaptıracak, liste için korkudan kilo verilecek falan, anca öyle
Karşındaki insanda çok etkiliyor enerjiyi

İşte benimde savunduğum tez tam olarak bu Biz rahatlık bulunca anında gevşiyoruz, illa başımızda bir höt höt diyecek eli maşalı lazım
Kilo vermek takım içinde güzel oluyor, ama çekinmekten, ama uyum sağlamaktan bir şekilde kontrollü olunuyor. Bu muhabbet devam ederse beni de takıma alın diye sonlacak sanki

Sonlansın öyle ne olacak :)
Hazır kaptan da buralarda, bir sor istersen :)

ev dandini olsun sagane, ay azicik pislikten kimseye zarar gelmez.

iyi iste esin ogrenmis olur yerini, bilmiyorsa da bir hafta dansi kacirirlar.

beybisi once kendini dusun su durumda ya, bu kadar fedakar ana olmayin ya, sonra biz siritiyoruz ha ha
Heyheylerim tepemde zaten. Esim evde kaldi bugun. Ama cok faydasiz bugun. Cinnet gecircem. Gittim yataga. PC i aldim ama kolumu kaldiramiyorum. Tablolar kaldi yine
Goturdu goturdu,yoksa evde. O cimcimede babam ile gitmem diye ortaligi yikiyordu sabah

Boş ver şimdi tabloyu falann..
Dinlene biliyorsan dinlen..

Sen bu çocuğu istemiyor da bahane arıyor ola bilir misin?
İşlerini halletsin, gönderirsin spora six pack de olur başka şey de aaaa
niye istemiyim aa aaaa sadece şişkoyum diyenmem six pack isterim diyip zaman kazanabilirim
tabloları hiç düşünme kaptanım ben yarın sabah ofise gelince yaparım ilk iş eğer istersen sen güzelce dinlen acelesi yok. Ev dağılsın boşveer toplanır sen iyileşince şimdi önemli olan sensin

yok abla valla ben deli olduğum için beni dürten yok genelde ben dürterim ama sağlığına bir engeli yoksa koş gitsin dünya bi gündür o da bugündür

yok abla valla ben deli olduğum için beni dürten yok genelde ben dürterim ama sağlığına bir engeli yoksa koş gitsin dünya bi gündür o da bugündür
50'e kadar ben de onlardandim. Sonradan böyle bi akl-i selim oldum, Yoksa durten sen misin, doğru söyle bak. Hiç kizmam, sadece cimciklerim.

Dinleneme ablam sen onları, ya da dinle ama şimdi değil, biraz zaman geçsin hava serinlesin öyle

Biz hep boydan kaybettik, az daha uzun olsak bu kadar görünmezdi kilomuz

Hello Napıyorsunuz
Ofiste tütsü yaktım kimse sevmedi hepsi kaçtılar tütsüyle bi orada mahsur kaldım. İçerisi nazi gaz odası gibi. Sizde durumlar neee

napıyım kuzum ya
bende arkadaşlarla doğa yürüyüşü yapıyorum
Hem gezip hem glu glulaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…