• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aslında şimdi girdiği ofiste adam opencart gibi bişey istemiş bende teknoloji özürlüyüm pek anlamıyorum bu da bilmiyormuş adam demiş 1 ay gel staj gibi öğren sonra girişini yapalım işte 1 ayımızı dolduruyoruz hallettik sayılır ama şimdi freelance çalıştığı için yaptığı temayı opencarta giydiremiyormuş ona bakıyor. Ay ne zor işleeeer. Allah size yardım etsin

Dahlia_ Dahlia_ six packleri yok verme bence beni hemen yapana kadar bekleyelim

meslege giriste yolunu bulmak zor evet, gerci sonrasi da zor, hep yeni bir seyler cikiyor,

ama ben cok seviyorum isimi, iskolik olacaktim tam ama 2 cocuk dogurdum ha ha :KK53:

Ilk doz 😌 ev dandini canimi skiyor.
Kiz dansa gitcek,babasi yerini bilmiyor. Birsuru bas agrisi

ev dandini olsun sagane, ay azicik pislikten kimseye zarar gelmez.

iyi iste esin ogrenmis olur yerini, bilmiyorsa da bir hafta dansi kacirirlar.

beybisi once kendini dusun su durumda ya, bu kadar fedakar ana olmayin ya, sonra biz siritiyoruz ha ha :ıslık:

Aslında şimdi girdiği ofiste adam opencart gibi bişey istemiş bende teknoloji özürlüyüm pek anlamıyorum bu da bilmiyormuş adam demiş 1 ay gel staj gibi öğren sonra girişini yapalım işte 1 ayımızı dolduruyoruz hallettik sayılır ama şimdi freelance çalıştığı için yaptığı temayı opencarta giydiremiyormuş ona bakıyor. Ay ne zor işleeeer. Allah size yardım etsin

Dahlia_ Dahlia_ six packleri yok verme bence beni hemen yapana kadar bekleyelim

Sen bu çocuğu istemiyor da bahane arıyor ola bilir misin? 😂
İşlerini halletsin, gönderirsin spora six pack de olur başka şey de aaaa🤣🤣🤣🤣

Cuma günü 55 kiloydum dün biraz yükselmiştim bugün düşmüşum tekrar.
Bu Cuma’ya kadar hedefim 54.5😉

Eklentiler

• 3354680F-4A00-45C3-A8E5-832898421D0F.jpeg
    3354680F-4A00-45C3-A8E5-832898421D0F.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 26
Enerjin yüksek senin de 😍
Serbest kilo vermek bize yaramıyor, bize illa biri zopayla spor yaptıracak, liste için korkudan kilo verilecek falan, anca öyle 😂
Karşındaki insanda çok etkiliyor enerjiyi 😍

İşte benimde savunduğum tez tam olarak bu 😂 Biz rahatlık bulunca anında gevşiyoruz, illa başımızda bir höt höt diyecek eli maşalı lazım 😂
Kilo vermek takım içinde güzel oluyor, ama çekinmekten, ama uyum sağlamaktan bir şekilde kontrollü olunuyor. Bu muhabbet devam ederse beni de takıma alın diye sonlacak sanki 😂

Karşındaki insanda çok etkiliyor enerjiyi 😍

İşte benimde savunduğum tez tam olarak bu 😂 Biz rahatlık bulunca anında gevşiyoruz, illa başımızda bir höt höt diyecek eli maşalı lazım 😂
Kilo vermek takım içinde güzel oluyor, ama çekinmekten, ama uyum sağlamaktan bir şekilde kontrollü olunuyor. Bu muhabbet devam ederse beni de takıma alın diye sonlacak sanki 😂

Sonlansın öyle ne olacak :)
Hazır kaptan da buralarda, bir sor istersen :)

ev dandini olsun sagane, ay azicik pislikten kimseye zarar gelmez.

iyi iste esin ogrenmis olur yerini, bilmiyorsa da bir hafta dansi kacirirlar.

beybisi once kendini dusun su durumda ya, bu kadar fedakar ana olmayin ya, sonra biz siritiyoruz ha ha :ıslık:
Heyheylerim tepemde zaten. Esim evde kaldi bugun. Ama cok faydasiz bugun. Cinnet gecircem. Gittim yataga. PC i aldim ama kolumu kaldiramiyorum. Tablolar kaldi yine 🌝
Goturdu goturdu,yoksa evde. O cimcimede babam ile gitmem diye ortaligi yikiyordu sabah

Heyheylerim tepemde zaten. Esim evde kaldi bugun. Ama cok faydasiz bugun. Cinnet gecircem. Gittim yataga. PC i aldim ama kolumu kaldiramiyorum. Tablolar kaldi yine 🌝
Goturdu goturdu,yoksa evde. O cimcimede babam ile gitmem diye ortaligi yikiyordu sabah

Boş ver şimdi tabloyu falann..
Dinlene biliyorsan dinlen..

Sen bu çocuğu istemiyor da bahane arıyor ola bilir misin? 😂
İşlerini halletsin, gönderirsin spora six pack de olur başka şey de aaaa🤣🤣🤣🤣
niye istemiyim aa aaaa sadece şişkoyum diyenmem six pack isterim diyip zaman kazanabilirim
tabloları hiç düşünme kaptanım ben yarın sabah ofise gelince yaparım ilk iş eğer istersen sen güzelce dinlen acelesi yok. Ev dağılsın boşveer toplanır sen iyileşince şimdi önemli olan sensin

Kızlar, deliler arada sizi de dürtüyor mu?
Onlar dürtüyor 30 dk uzakliktaki markete bı koşu git gel diyor, akıllılar da şaşırdın mi kizimmm otur oturduğun yerde, sokaklar yanıyor, bacakların yorgun diyor. 🙄🙄
yok abla valla ben deli olduğum için beni dürten yok genelde ben dürterim ama sağlığına bir engeli yoksa koş gitsin dünya bi gündür o da bugündür

yok abla valla ben deli olduğum için beni dürten yok genelde ben dürterim ama sağlığına bir engeli yoksa koş gitsin dünya bi gündür o da bugündür
50'e kadar ben de onlardandim. Sonradan böyle bi akl-i selim oldum, Yoksa durten sen misin, doğru söyle bak. Hiç kizmam, sadece cimciklerim. 🧐

Kızlar, deliler arada sizi de dürtüyor mu?
Onlar dürtüyor 30 dk uzakliktaki markete bı koşu git gel diyor, akıllılar da şaşırdın mi kizimmm otur oturduğun yerde, sokaklar yanıyor, bacakların yorgun diyor. 🙄🙄

Dinleneme ablam sen onları, ya da dinle ama şimdi değil, biraz zaman geçsin hava serinlesin öyle 😅

niye istemiyim aa aaaa sadece şişkoyum diyenmem six pack isterim diyip zaman kazanabilirim

tabloları hiç düşünme kaptanım ben yarın sabah ofise gelince yaparım ilk iş eğer istersen sen güzelce dinlen acelesi yok. Ev dağılsın boşveer toplanır sen iyileşince şimdi önemli olan sensin

Biz hep boydan kaybettik, az daha uzun olsak bu kadar görünmezdi kilomuz 😄

Hello Napıyorsunuz
Ofiste tütsü yaktım kimse sevmedi hepsi kaçtılar tütsüyle bi orada mahsur kaldım. İçerisi nazi gaz odası gibi. Sizde durumlar neee
CBD7B453-A2C1-4DAE-B852-704D22F82E72.jpeg

napıyım kuzum ya
bende arkadaşlarla doğa yürüyüşü yapıyorum 😂
Hem gezip hem glu glulaşıyoruz😂😂

Back