• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba kizlarrrr nasilsiniz bakim :KK68:Ben gunler nasil gecti yaz nasil bitti anlamadim...Bu yaz beni mahvetti:işsiz:
Simdi de hastane islerim gene başladı nasil desem oyle bir haldeyim iste:KK53:

Siz naptiniz incecik oldunuz tabi ben yokken.. gene isim değiştirmiş birisileri:KK70:

Merhabaaa, hoşgeldinnn..
Nerelerdesin kaçakk??? 😄
Ne zaman dönüyorsunnn??

Yine de 10 binin altina dusme. Persembe dinlenirsin. Tartidan ne haber, gitti mi odem?
Dün bitki çayı felan içemedim hiç o yüzden tartılmadım yine şiş çıkarım diye. Sporu üst üste yapınca benim bi anda ödem fırlıyor o yüzden dedim bi rest day yapim sonra devam edeyim yorgundum da

Merhabaaa, hoşgeldinnn..
Nerelerdesin kaçakk??? 😄
Ne zaman dönüyorsunnn??
isim mi değiştirdin yeni misin :KK53:
..Kiz baska memlekete gelmis gurbetçi gibi hissettim kendimi..once eski nickini söyle :KK70::KK70::KK53:

Valla dönmek istiyorum ama motivem sifirrrrr..aslinda bi detox yapsam iyi olacak:KK70:

Kuchisabishii Kuchisabishii nasilsin?

Asidan sonra 10 gun 20 gun adet gecikmesi yasayanlar olmus,
ben de suan ona yormaya basladim benim durumu, 4 gun gecikti suanda, ve tum etkiler yok oldu, enteresan sekilde hic regl olmayacakmis gibiyim. Benim pek sekmedigi icin cok garipsiyorum su anda :KK14:
Bende o ay 10 gün geç oldum ve hiç belirti felan yoktu şakkadanak oldum

Sen ne yaptin bugun ne dedi zalim tarti🙃

Tartılmadım kiii 😅
3 günlük planım zaten günü çok erken kapatmak, bugün geçti artık yarın tartılıp duruma göre 2 günü nasıl geçireceğimi tekrar düşüne bilirim..

isim mi değiştirdin yeni misin :KK53:
..Kiz baska memlekete gelmis gurbetçi gibi hissettim kendimi..once eski nickini söyle :KK70::KK70::KK53:

Valla dönmek istiyorum ama motivem sifirrrrr..aslinda bi detox yapsam iyi olacak:KK70:

AKovser bennn 😂
Gel gell, 2 güne eskiye dönersin yine 😄
Gelir gelmez detox diyor yine 🤦‍♀️ gerçi kesin yiyip almışsındır kiloları, seni ancak detox paklar 😂😂

yeni gizli yakan cay buldum :KK49:
ama sana soylemem :KK53: sen kazana dustun
Yaaaa cok mu yakiyo.. :KK53:
Sen bana kıyamaz verirsin:KK70:
Tartılmadım kiii 😅
3 günlük planım zaten günü çok erken kapatmak, bugün geçti artık yarın tartılıp duruma göre 2 günü nasıl geçireceğimi tekrar düşüne bilirim..

AKovser bennn 😂
Gel gell, 2 güne eskiye dönersin yine 😄
Gelir gelmez detox diyor yine 🤦‍♀️ gerçi kesin yiyip almışsındır kiloları, seni ancak detox paklar 😂😂
Haaa aslinda resminden çıkardıydim daa:KK70:guzel olmus begendim...:KK49:

Detox candir:KK53: cok almadim yaa 1 2 kilocuk iste en fazla 3:KK70:

Back