- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.841
Merhaba kizlarrrr nasilsiniz bakimBen gunler nasil gecti yaz nasil bitti anlamadim...Bu yaz beni mahvetti
Simdi de hastane islerim gene başladı nasil desem oyle bir haldeyim iste
Siz naptiniz incecik oldunuz tabi ben yokken.. gene isim değiştirmiş birisileri
Yine de 10 binin altina dusme. Persembe dinlenirsin. Tartidan ne haber, gitti mi odem?Günaydın aşkitom ben bu günü rest Day yaptım ayaklarım çok ağrıyordu. İşe otobüsle gittim yürümedim
Sen ne yaptin bugun ne dedi zalim tartiGünaydınn
Yürüyüş yapıldı, kahvaltı da tamam, şimdi de mutfağı toplayıp öğlene yemek yapacağım..
Dün bitki çayı felan içemedim hiç o yüzden tartılmadım yine şiş çıkarım diye. Sporu üst üste yapınca benim bi anda ödem fırlıyor o yüzden dedim bi rest day yapim sonra devam edeyim yorgundum daYine de 10 binin altina dusme. Persembe dinlenirsin. Tartidan ne haber, gitti mi odem?
isim mi değiştirdin yeni misinMerhabaaa, hoşgeldinnn..
Nerelerdesin kaçakk???
Ne zaman dönüyorsunnn??
isim mi değiştirdin yeni misin
..Kiz baska memlekete gelmis gurbetçi gibi hissettim kendimi..once eski nickini söyle
Valla dönmek istiyorum ama motivem sifirrrrr..aslinda bi detox yapsam iyi olacak
Bende o ay 10 gün geç oldum ve hiç belirti felan yoktu şakkadanak oldumKuchisabishii nasilsin?
Asidan sonra 10 gun 20 gun adet gecikmesi yasayanlar olmus,
ben de suan ona yormaya basladim benim durumu, 4 gun gecikti suanda, ve tum etkiler yok oldu, enteresan sekilde hic regl olmayacakmis gibiyim. Benim pek sekmedigi icin cok garipsiyorum su anda
Yerim lan seniMerhaba kizlarrrr nasilsiniz bakimBen gunler nasil gecti yaz nasil bitti anlamadim...Bu yaz beni mahvetti
Simdi de hastane islerim gene başladı nasil desem oyle bir haldeyim iste
Siz naptiniz incecik oldunuz tabi ben yokken.. gene isim değiştirmiş birisileri
Bende o ay 10 gün geç oldum ve hiç belirti felan yoktu şakkadanak oldum
Sen ne yaptin bugun ne dedi zalim tarti
isim mi değiştirdin yeni misin
..Kiz baska memlekete gelmis gurbetçi gibi hissettim kendimi..once eski nickini söyle
Valla dönmek istiyorum ama motivem sifirrrrr..aslinda bi detox yapsam iyi olacak
ahaha ben 2 hamileligimde de 1 gun gecikmeyle ogrendim,
10 gun gecikme ne demek ya
Yaaaa cok mu yakiyo..yeni gizli yakan cay buldum
ama sana soylememsen kazana dustun
Haaa aslinda resminden çıkardıydim daaTartılmadım kiii
3 günlük planım zaten günü çok erken kapatmak, bugün geçti artık yarın tartılıp duruma göre 2 günü nasıl geçireceğimi tekrar düşüne bilirim..
AKovser bennn
Gel gell, 2 güne eskiye dönersin yine
Gelir gelmez detox diyor yinegerçi kesin yiyip almışsındır kiloları, seni ancak detox paklar
Yerim lan seni
Yaaaa cok mu yakiyo..
Sen bana kıyamaz verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?