- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.781
bizim buralar da serin, ben de hic terlemiyorum.
Cok fazla su icince de saniyorum mineral kaybindan bas agrisi cekiyorum.
o yuzden eger ki 2 lt nin uzerine cikacaksam mineralli su iciyorum, aksi takdirde icmiyorum.
Kızzzz ben anamdan şişko doğdum. Alındım gücendim ben çok yemem bana su içsem yarar lütfennnBoğazını tutsaydın hiç kilo derdin olmazdı bu koşturmacayla
Kızzzz ben anamdan şişko doğdum. Alındım gücendim ben çok yemem bana su içsem yarar lütfennn
Pizza bana degil evdekilere60 kilodan inince pizza yicem ben deamin inşaAllah
Şimdilik taze fasulyeye devam
Pizza bana degil evdekilere
Yumurta yicem ben
Eşim gelip onu yürüyüşe yollayinca da 20 dk'lik o muhteşem yoga pratiğini yapar rahatlarim. Böylece bugünkü Spor sayfası kapanır.
He tabi tabii, kesin doğmamışsındır da o kadar kiloyla sezeryan olmuştur
Ölçü de hiç almıyorum ya. Oysa taaa ne zaman mezura aldırmıştım eşime. Öyle dolapta bekler durur
Maşaallah canım, daha günün ortasında çok güzel adımlar. Ne iş yapıyorsun canım böyle gezmeli?
Ben de artık sporu günlük rutinim haline getirmek istiyorum sizin gibi
Yapman lazim bugun. Isin bitince vakit ayirip tamamlarsinÖyle mi deniyormuş?bilmiyordum
Sporla aram barışamadı hala , kaptanım leslie yi yapmsmı tavsiye etmişti ama ben halı yıkıyorum.Evim halıflexbir de
İki ay yatan kimdi?Ablam hiç durup dinlenmiyorsun ya
Tavsiye etmedim ki.
Yapmani bekliyorum bugun icin.
tomrs de oyle
Aksam menu bildiriminde yok ise , sari kart ekleniyor isminizin onune
Şimdi düşünüyorum da ben de öyleyim, o yüzden çok fazla içemiyorum, akşam başım çatlıyor sonra.. Ben de açlıktan zannediyorum..
Su minerallerimimizi alıp götürüyormuş?
Hadi bakalim insallah. Seviyosan yememek zor.60 kilodan inince pizza yicem ben de amin inşaAllah
Şimdilik taze fasulyeye devam
Evet fazla su da zararli. Vucudumuzu taniyip ona gore davranmamiz lazim, herkes farkli. Sadece vucudumuz degil aktivite levelimiz da farkli. Aranizda cok aktif hatunlar var valla 24000 adim atan. Onlarin daha fazla su icmesi lazim zannedersem :))))Şimdi düşünüyorum da ben de öyleyim, o yüzden çok fazla içemiyorum, akşam başım çatlıyor sonra.. Ben de açlıktan zannediyorum..
Su minerallerimimizi alıp götürüyormuş?
Hadi bakalim insallah. Seviyosan yememek zor.
Bizim evde fast food hic yenmiyor. O acidan sansliyim ve rahatim. Kimse pizza ya da hamburger istemez mesela. Disaridan hic yemek soylenmez. Cok ozel gunlerde sushi yemeye gideriz nadiren. Esim doktor oldugu icin yeme icme konusunda asiri titiz. Sekerli icecek girmez eve ya da paket yiyecek. O saglikli degil bu saglikli degil diye almaz. Chips, kraker falan hic alinmaz. Gecenki kurabiyeleri ikram etmislerdi oyle yedim. Bilse benimle dalga gecer zaten Allahtan gormedi
Hazir yemek yasak olunca yemek yapmaya cok vakit ayiriyorum. Ekmegimi hatta peynirimi bile kendim yapiyorum. O kadar alistik ki seyahat ederken disarda yiyoruz hepimiz hasta oluyoruz. Midemiz bozuluyor.
Evet fazla su da zararli. Vucudumuzu taniyip ona gore davranmamiz lazim, herkes farkli. Sadece vucudumuz degil aktivite levelimiz da farkli. Aranizda cok aktif hatunlar var valla 24000 adim atan. Onlarin daha fazla su icmesi lazim zannedersem :))))
Ben 10000 adimi zor tamamliyorum.:))
E o kadar cise mineral mi dayanir
Kaptan ben dünku menüyü paylaşmıştım sizi mi etiketlemedim acabaTavsiye etmedim ki.
Yapmani bekliyorum bugun icin.
tomrs de oyle
Aksam menu bildiriminde yok ise , sari kart ekleniyor isminizin onune
Sabah 1 şeftali 2 kapya biber
Öğle 2 biber 1 yk tulum peyniri 1 dilim ekmek 5 6 tane üzüm
Akşam 1 şeftali 5 yk patlıcan yemeği 1 dilim ekmek şekersiz diyet içecek 100mlsi 1.2 kalori (pınarın frii diye bişey demedim çok güzeldi tavsiye ederim.)
Su 3 lt
Kuchisabishii @H3RA_
Menu
Sabah (8.00)
Smoothie (domates, salatalik, kapya, marul ve yogurt)
Ara
Sutlu nescafe
2 kuru kayisi
Aksam (17.30)
Et kofte, koz patlican salatasi ve ayran
Su: 3 litre
Spor puanini toplu yazacagim.
Kuchisabishii @H3RA_
KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yaginda bekletilmis iki adet kuru incir, 400 ml su
KAHVALTI
40 Gr mom's granola+300 Gr ev yoğurdu, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber
Sade Türk kahvesi, bir küçük nektarin
ÖĞLEN
250 Gr fırın levrek, bol karışık yeşil salata
Yeşil çay, 10 Gr çiğ badem
AKŞAM
250 Gr fit kabak kızartması, 200 Gr ev yoğurdu
200 ml süt, 1 tatlı kaşığı tahin (gece içilecek)
3.5 lt su
45 dk pilates
20 dk yoga
1 saat 50 dk yürüyüş.
Eki Görüntüle 2905426
Kuchisabishii @H3ra
10.00
Maydanoz kürü
12.00
Yarim kase yoğurt mix, 1 avuc yaban mersini ve 1 yk kabak cekidegi ekledim.
2 haslama yumurta
2 ceri domates
Yarim paprika
16.00
1 mini kase kuruyemis
18.00
Tavuklu peynirli makarna
Spora simdi gidicem.
Eki Görüntüle 2905436
Spor
30 dk Leslie boosted: 120 p
20 dk Leslie walk off fat fast: 60 p
15 dk Chloe leg: 150 p
80 jumping jack: 40 p
14000 adım: 420 p
Toplam: 790 p
Kuchisabishii @H3RA_
Kız sen benden nefret mi ediyorsunSabah şeftali ve biber ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?