Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bizim buralar da serin, ben de hic terlemiyorum.
Cok fazla su icince de saniyorum mineral kaybindan bas agrisi cekiyorum.
o yuzden eger ki 2 lt nin uzerine cikacaksam mineralli su iciyorum, aksi takdirde icmiyorum.

Şimdi düşünüyorum da ben de öyleyim, o yüzden çok fazla içemiyorum, akşam başım çatlıyor sonra.. Ben de açlıktan zannediyorum..
Su minerallerimimizi alıp götürüyormuş?

Chloe nin sureli programiysa al bence canim dahada motive olursun

Kızlar efsolar efsosu bir içecek buldum kalorisi 7.5 kalori felan verilen değerler 100 ml için ve vegan. Migroslarda var 3.5 TL felan tadı sprite gibi

60 kilodan inince pizza yicem ben de amin inşaAllah
Şimdilik taze fasulyeye devam
Hadi bakalim insallah. Seviyosan yememek zor.
Bizim evde fast food hic yenmiyor. O acidan sansliyim ve rahatim. Kimse pizza ya da hamburger istemez mesela. Disaridan hic yemek soylenmez. Cok ozel gunlerde sushi yemeye gideriz nadiren. Esim doktor oldugu icin yeme icme konusunda asiri titiz. Sekerli icecek girmez eve ya da paket yiyecek. O saglikli degil bu saglikli degil diye almaz. Chips, kraker falan hic alinmaz. Gecenki kurabiyeleri ikram etmislerdi oyle yedim. Bilse benimle dalga gecer zaten Allahtan gormedi
Hazir yemek yasak olunca yemek yapmaya cok vakit ayiriyorum. Ekmegimi hatta peynirimi bile kendim yapiyorum. O kadar alistik ki seyahat ederken disarda yiyoruz hepimiz hasta oluyoruz. Midemiz bozuluyor.
Şimdi düşünüyorum da ben de öyleyim, o yüzden çok fazla içemiyorum, akşam başım çatlıyor sonra.. Ben de açlıktan zannediyorum..
Su minerallerimimizi alıp götürüyormuş?
Evet fazla su da zararli. Vucudumuzu taniyip ona gore davranmamiz lazim, herkes farkli. Sadece vucudumuz degil aktivite levelimiz da farkli. Aranizda cok aktif hatunlar var valla 24000 adim atan. Onlarin daha fazla su icmesi lazim zannedersem :))))
Ben 10000 adimi zor tamamliyorum.:))

Valla çok şanslısın :)
Ki ben de istiyorum dediysem kendim yaparım pizzamı da, kekimi, pastamı da
Evde yapılanı da çok iyi sayılmaz ama dışardan alınana göre daha iyidir herhalde.. Bu konuda da ben hassasım, herşeyi yiyemem dışardan, eşimle başarmam zor oluyor ama yine de her seferinde söylerim yeme, içme diye.. O da ayda yılda bir olur gerçi ama yine olmamasından yanayım

Sabah şeftali ve biber ne alaka?

Menu
Sabah (8.00)
Smoothie (domates, salatalik, kapya, marul ve yogurt)

Ara
Sutlu nescafe
2 kuru kayisi

Aksam (17.30)
Et kofte, koz patlican salatasi ve ayran

Su: 3 litre
Spor puanini toplu yazacagim.
Kuchisabishii @H3RA_

Afiyet olsun canım

Gözlerim şenleniyor senin menülerinle
Adımların da harika..

Biri pizza der, biri makarna resmi ekler, akşam akşam yapılmaz ki bu

Spor

30 dk Leslie boosted: 120 p
20 dk Leslie walk off fat fast: 60 p
15 dk Chloe leg: 150 p
80 jumping jack: 40 p
14000 adım: 420 p

Toplam: 790 p

Kuchisabishii @H3RA_

Çok güzel sporların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…