Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba hosgeldiiniz. Sorun olmaz tabii. Vermeniz gereken kilo fazla birsey degil neyseki. Eminim kisa sürede, birlikte veririz

Hoşgeldiniz
Boyunuza göre kilonuz çok iyi aslında ama önemli olan kendimizi mutlu hissettiğimiz kiloda olmak bu grupla çok kısa sürede hedefe ulaşırsınız.

Dahlia_ yeni nickin hayırlı olsun

4. Takim ===> 741. Etap Takim Ici Yaris

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

TakimlarCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe

@Yozgat-66
Lusi
BLU3
Dahlia_
tavsannesi

0
0

1020
0
642

90
340
1410

249
680

@Lady Tenar
tomrs
D deanvillage
cokofesttt
@_Vera_ Lenochka

401
252

0
0

300
0

660
0
0

642
660

: EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI

Yavaş Yürüyüş dk -1 Puan
Bölgesel :
(Mekik,şınav, vs gibi zor bölgesel hareketlerin 6 tanesi 1 Puan,kolay bölgesel hareketler ise 7 tanesi 1 puan)
İpsiz atlama, zıplama -8 tane 1 Puan
Plank 3 sn-1 Puan
İp atlama 3 tane- 1 Puan
jumping jack 4 tanesi -2 Puan
Yoga dk- 2 Puan
Tempolu Yürüyüş dk- 2.5 Puan
Dans dk -3 Puan
Kondisyon Bisiklet dk -3 Puan
10 adet merdiven cikmak ya da inmek = 3 PUAN
Leslie 1mil dk 3 Puan
Leslie 2mil dk 3 Puan
Leslie 3mil dk 4 Puan
Leslie 5 mil dk 4 Puan
Leslie Boosted dk 4 Puan
Yüzme dk- 4 Puan
Zumba dk -4 Puan
Bisiklet dk - 4 Puan
Paten dk 4 Puan
Eliptik dk- 5 Puan
Eva Video dk - 5 Puan
7Cardio dk - 6 Puan
Koşu dk- 6 Puan
bolgesel hareketler dk - 6 Puan
Pilates dk 6 Puan
Crossfit dk 8 Puan
Reformer Pilates DK 10 Puan
Chloe dk 10 Puan
1000 adim - 30 Puan

741. Etap Menü Bildirimi
CanTorun ✔✔
Yozgat-66 ✔✔
BLU3 ✔✔
_Vera_ ✔✔
Lady Tenar ✔✔
Tavsannesi ✔✔

cokofesttt ✔
tomrs ✔
LadyMiami ✔
deanvillage ✔
Dahlia_ ✔
Lusi ✔

cokofesttt menü bildirimin eksik. Spor da yok hic. Aktif de degilsin bu ara
@deavillage daha iyisiniz demistin dimi? umarim yanlis hatirlamiyorum. Sendende daha aktif olmani ve max 30dk da olsa spor (yürüyüz,squat,ip atlama,dans artik ne seversen) yapmani bekliyorum
tomrs Yarin 30dk Leslie veya dans / zumba en kötü 30dk disarida yürüyüz görmek istiyorum bildirimide.
Lori bebek tatildesin diye cikardim yaris listesinde seni.Ekleme sebebim, adim sayar yanindadir,o puanlari eklemen bile kardir dedim :)
CanTorun abla hala istemiyor musun yarislarda olmayi?Seni almiyorum sanmasinlar Vakti zamaninda az mi kostum pesinden
Lusi bebitom , puan hesabi unutma okeey ?

Kurabiyeleri ödülde sayalim. Sporlar cok iyi
Ben bu etiketleme olayını anlayamadım biriniz açıklayabilirseniz çok sevinirim teşekkürler.
etiket yaparke @ koyuyoruz kullanici isminin önüne. Suan sadece ben varim o yüzden @ Arrietty_ yazmaniz yeterli bildirim yaptikdan sonra
Puanlamaya gelince. Alintiladiginiz posta puanlar yaziyor. Ben simdi hesapliyacagim sizin puanlari

25 dk pilates : dksi 6 puan . Yani 25 x 6 : 150p
45 dk tempolu yuruyus : 112,5 p
20 dk Yoga : 40 p
Toplam 302,5 p

Ben böyle iyiyim şekerim.
Kendi isteğimle yarışlara katılmıyorum, duyurulur!

Hoşgeldiniz
Boyunuza göre kilonuz çok iyi aslında ama önemli olan kendimizi mutlu hissettiğimiz kiloda olmak bu grupla çok kısa sürede hedefe ulaşırsınız.

Dahlia_ yeni nickin hayırlı olsun
Aslında sorunum göbeğimin olması ama hamilelikler ve yaş itibari ile göbekten kurtulamıyorum, o yüzden aralıkta karın gerdirme ameliyatı olacağım, ozamana kadar da birkaç kilo vermek istiyorum inşallah. Eşim çok spor yapan çok fit bir insan ben de öyleyim normalde, hiç kilo sorunum olmadı hayatımda o yüzden bu durumumdan hiç hoşlanmıyorum. Sanırım ben kendimi kendime beğendirmeye çalışıyorum.

Yanimda degil kiz gaddar reisim
Hahahha eşim ve çocuklarım da çok uğraşıyolar benle aralarına hoş geldin
O yeahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…