- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #494.601
Gıtme kuzum gıtme kır şu 65 i artık ne gerekıyosaDeğil 66.8le giriş yaptım 200 gram fark var gerçi geldim 60 olmadan gitmicem inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gıtme kuzum gıtme kır şu 65 i artık ne gerekıyosaDeğil 66.8le giriş yaptım 200 gram fark var gerçi geldim 60 olmadan gitmicem inşallah
E hani dün bebek müjdesi vermiştin bize
Covid kendisi benim düzenimi alt üst etmişti, aşısı da etkiliyordur herhalde..
Hiç olmadı bir doktora git istersen.. Olsa bir türlü olmasa başka türlü
Reglin belirtileri varsa kendi de gelir kısa zamanda. Olmayınca gerçekten hem fiziken hem ruhen çok kötü etkiliyor. Ben de 2 doz aşımı oldum ama benim düzenimi etkilemedi. Yoksa, yoksa diyeceğim hamile misin?Iyi pazarlar kizlar,
Agrimayan kas kutlem yok, merdivenleri her adimda duraklayarak cikiyorum. Bugün tek hedefim yürüyüş yapmak.
Regl hala olmadım, olmayacam herhalde , tek aklima gelen asi etkiliyor düzeni diyorlardi, 2. Asiyi olali 1.5 ay oldu, arada regl de oldum normal zamaninda ama
Reglin belirtileri varsa kendi de gelir kısa zamanda. Olmayınca gerçekten hem fiziken hem ruhen çok kötü etkiliyor. Ben de 2 doz aşımı oldum ama benim düzenimi etkilemedi. Yoksa, yoksa diyeceğim hamile misin?
Yoksa yoksa..Iyi pazarlar kizlar,
Agrimayan kas kutlem yok, merdivenleri her adimda duraklayarak cikiyorum. Bugün tek hedefim yürüyüş yapmak.
Regl hala olmadım, olmayacam herhalde , tek aklima gelen asi etkiliyor düzeni diyorlardi, 2. Asiyi olali 1.5 ay oldu, arada regl de oldum normal zamaninda ama
Yoksa yoksa..
Bebeleri pistten alalım
2 oğlan anası lafları bunlarIste regl etkilerini yasadim gecen hafta hep, bu hafta hepsi bitti ama regl yok
Yok yok, tip gelişsin, kiz çocuk garantili tup bebek yasal olsun, ancak o zaman 3. Bebege evet
Haklısın canm Tabak önüme hazır geldi. Menü hepsi karbonhidratliydi. Emziren bir anne için çok zor bir durum.Öncesinde emzirdim uyuttum. Haliyle açıkiyorum. Eve geçtiğinde bile açtım. Sonrasında apar topar kayinvalideye geçtik köye , yolda emzirdigim için yine bı hayli acikmistim. Dün zordu benim icinGunde olsa cok fazla yediklerin her birinden tabagina koymak yerine tatlilardan tek cesit salatadan 1catal gibi yiyebilirdim yada icli kofteyi aldin boregi almayabilirdin , bunlari yedikten sonra aksam hic olmamaliydi bence niyetim uzmek degil ama diyet disindaki menu icin bile cok fazla
Dün zor bir gündü benim için . Benim hatam emzirdikten sonra o tabağa başlamamdi. Yine de dikkat etmeye çalıştım. Çoğunu kızım yanıma geldikçe ona yedirmeye calistim. Yemedigim zamanda gözler ustumde ye ye süt yapar. Hep böyle .Cezamı çekerim. Ama saun kayinvalidemin yanindayim.aksam eve geçeceğim. Vakit bulursam yaparimDiyet yapmaya hazir misin?
Kiziyor gibi algilama. Ama dalga gecer gibi menü olmus.
Hangi birine spor cezasi vereyim. Versemde yapilir mi ?
Haklısın canm Tabak önüme hazır geldi. Menü hepsi karbonhidratliydi. Emziren bir anne için çok zor bir durum.Öncesinde emzirdim uyuttum. Haliyle açıkiyorum. Eve geçtiğinde bile açtım. Sonrasında apar topar kayinvalideye geçtik köye , yolda emzirdigim için yine bı hayli acikmistim. Dün zordu benim icin
Teşekkür ederim canm haklisin.inan tabaklar önüme geldi biz secmedik. Kadın yapmış ki hepsi karbonhidratli. Ki ben de emzirdim ve açım gerçekten. Yesem bir türlü yemesem bir türlü. Komşular ye ye süt yapar. İnan zor bir durumdu benim için.Selam kızlar nasılsınız?
bi bakayım dedim kim napıyor ne yiyor
Adımlar şahane bravo altın kızlar
esmeriiim dönmüşsün bakıyorum da hoşgeldin yenidenben mezun oldum askında ama alışmışım ara ara giriyorum
tomrs canım mecbur kaldım yazmışsın da nasıl bir mecburiyet bu onu anlamadım.Dün arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittim masada yok yok ama ben sadece börülce salatası aldım(en sağlıklılarını seçtim) ve 2 çatal pasta aldım ayıp olmasın diye.Bu zamana kadar zaten yedim yemezsem ölmem diye yaşıyorum artık.Sende kendini mecbur hissetme,yapma bunu kendine o beden senin
Teşekkür ederim canm haklisin.inan tabaklar önüme geldi biz secmedik. Kadın yapmış ki hepsi karbonhidratli. Ki ben de emzirdim ve açım gerçekten. Yesem bir türlü yemesem bir türlü. Komşular ye ye süt yapar. İnan zor bir durumdu benim için.
Teşekkür ederim canm haklisin.inan tabaklar önüme geldi biz secmedik. Kadın yapmış ki hepsi karbonhidratli. Ki ben de emzirdim ve açım gerçekten. Yesem bir türlü yemesem bir türlü. Komşular ye ye süt yapar. İnan zor bir durumdu benim için.
0 Dahlia_ senin mesajlarını okuyunca oblomov geliyor aklıma hep Bi kitap karakteri.Tembel değilde canı hiç bişey yapmak istemeyen bi karakter.Sende nick diyince aha dedim oblomovgirl tam Kovsere göre
Her yerin agriyacak kadar yormadim seni daha Adettendir o