• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gece berbat uyuyunca sabah gec kalktim. Tablo kaldi.
Eve gelince Hem menu yorumu hemde spor+menu tablosunu guncelleyecegim..
Iste cok yogunum. Firsat buldukca bakiyorum.

Kimsecikler yok

Menü yazip giden kisim cok
Sizleri cuma yarismasi degilde diyet gunluklerine gitmenizi tavsiye edecegim.

Mesela

E hani dün bebek müjdesi vermiştin bize 😂

Covid kendisi benim düzenimi alt üst etmişti, aşısı da etkiliyordur herhalde..
Hiç olmadı bir doktora git istersen.. Olsa bir türlü olmasa başka türlü😄

Tipta mucize 😜
Asi sen nelere kadirsin 😅
Valla tum etkiler de bitti biliyon mu, saka gibi. Şişkinlik gitti, sivilce gitti, cikolata asermesi bile gitti 😜

Selam kızlar nasılsınız?
bi bakayım dedim kim napıyor ne yiyor 🤪
Adımlar şahane bravo altın kızlar 🥰

esmeriiim esmeriiim dönmüşsün bakıyorum da hoşgeldin yeniden😚ben mezun oldum askında ama alışmışım ara ara giriyorum :KK47:

tomrs tomrs canım mecbur kaldım yazmışsın da nasıl bir mecburiyet bu onu anlamadım.Dün arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittim masada yok yok ama ben sadece börülce salatası aldım(en sağlıklılarını seçtim) ve 2 çatal pasta aldım ayıp olmasın diye.Bu zamana kadar zaten yedim yemezsem ölmem diye yaşıyorum artık.Sende kendini mecbur hissetme,yapma bunu kendine o beden senin :KK15:

Iyi pazarlar kizlar,

Agrimayan kas kutlem yok, merdivenleri her adimda duraklayarak cikiyorum. Bugün tek hedefim yürüyüş yapmak.

Regl hala olmadım, olmayacam herhalde 😬, tek aklima gelen asi etkiliyor düzeni diyorlardi, 2. Asiyi olali 1.5 ay oldu, arada regl de oldum normal zamaninda ama 🙄
Reglin belirtileri varsa kendi de gelir kısa zamanda. Olmayınca gerçekten hem fiziken hem ruhen çok kötü etkiliyor. Ben de 2 doz aşımı oldum ama benim düzenimi etkilemedi. Yoksa, yoksa diyeceğim hamile misin? :emir_bebek:

Reglin belirtileri varsa kendi de gelir kısa zamanda. Olmayınca gerçekten hem fiziken hem ruhen çok kötü etkiliyor. Ben de 2 doz aşımı oldum ama benim düzenimi etkilemedi. Yoksa, yoksa diyeceğim hamile misin? :emir_bebek:

Iste regl etkilerini yasadim gecen hafta hep, bu hafta hepsi bitti ama regl yok 😅

Yok yok, tip gelişsin, kiz çocuk garantili tup bebek yasal olsun, ancak o zaman 3. Bebege evet 😜

Dahlia_ Dahlia_ senin mesajlarını okuyunca oblomov geliyor aklıma hep😂 Bi kitap karakteri.Tembel değilde canı hiç bişey yapmak istemeyen bi karakter.Sende nick diyince aha dedim🤣🤣 oblomovgirl tam Kovsere göre 😎

Iyi pazarlar kizlar,

Agrimayan kas kutlem yok, merdivenleri her adimda duraklayarak cikiyorum. Bugün tek hedefim yürüyüş yapmak.

Regl hala olmadım, olmayacam herhalde 😬, tek aklima gelen asi etkiliyor düzeni diyorlardi, 2. Asiyi olali 1.5 ay oldu, arada regl de oldum normal zamaninda ama 🙄
Yoksa yoksa..
Bebeleri pistten alalım 🤰

Cocuklarin son tatil gunu diye aksam disarida yiyelim dedim,
3e 1 olarak pizzacıya kaybettim oylamayi.

Aksami erken kapatip, üstüne 1 saat yürüyüş yapacağım.

Fit pizza da secebilirim menuden, 600 civari caloriymis, ya da normal pizza soyleyip yarim porsiyonu paketletebilirim.

Kaptancigim bana ceza kesme, her tarafim agriyor, yürüyüş disinda bisi yapamam. Ama yarin salona gidicem ✌️

Gunde olsa cok fazla yediklerin her birinden tabagina koymak yerine tatlilardan tek cesit salatadan 1catal gibi yiyebilirdim yada icli kofteyi aldin boregi almayabilirdin , bunlari yedikten sonra aksam hic olmamaliydi bence niyetim uzmek degil ama diyet disindaki menu icin bile cok fazla
Haklısın canm Tabak önüme hazır geldi. Menü hepsi karbonhidratliydi. Emziren bir anne için çok zor bir durum.Öncesinde emzirdim uyuttum. Haliyle açıkiyorum. Eve geçtiğinde bile açtım. Sonrasında apar topar kayinvalideye geçtik köye , yolda emzirdigim için yine bı hayli acikmistim. Dün zordu benim icin

Diyet yapmaya hazir misin?
Kiziyor gibi algilama. Ama dalga gecer gibi menü olmus.
Hangi birine spor cezasi vereyim. Versemde yapilir mi ?
Dün zor bir gündü benim için . Benim hatam emzirdikten sonra o tabağa başlamamdi. Yine de dikkat etmeye çalıştım. Çoğunu kızım yanıma geldikçe ona yedirmeye calistim. Yemedigim zamanda gözler ustumde ye ye süt yapar. Hep böyle .Cezamı çekerim. Ama saun kayinvalidemin yanindayim.aksam eve geçeceğim. Vakit bulursam yaparim

Haklısın canm Tabak önüme hazır geldi. Menü hepsi karbonhidratliydi. Emziren bir anne için çok zor bir durum.Öncesinde emzirdim uyuttum. Haliyle açıkiyorum. Eve geçtiğinde bile açtım. Sonrasında apar topar kayinvalideye geçtik köye , yolda emzirdigim için yine bı hayli acikmistim. Dün zordu benim icin

Canim sana tavsiyem plan yap.
Plansiz olunca ve insan da ac olunca haliyle kontrol zorlaşıyor. Hatta uzun dönemde imkansiz bile.

Tamamen karbonhidrati kesmen senin icin zaten iyi degil, o yüzden izin ver kendine, ama günlük limitin belli olsun.

Atiyorum tamamen, senin durumunda 4 dilim tb ekmegi normal diyelim. Bunun karsiligi olan seyi istedigin ogunde ye, ister dagit ye ister tek öğünde topla ye. Ama kalani da baska seylerle doldur, hem sut kaliten icin, hem kendin icin, hem de diyetin icin. Bol bir salata yesen mesela, zaten o yediklerini istesen de yiyemezsin, sigmaz mideye.

Misafirliğe giderken de bir cesit sen yaninda goturebilirsin eger ki yakininsa, hem ona faydan olur, hem de senin goturdugun cesit salata tarzi olursa diyetine de super gider. Gittiğin yer buna uygun degilse de bolcs kalorisiz icecek ic, cay kahve falan. O da mideni doldurup seni kandiracaktir. Her yedigin karbonhidrata karsilik yaninda saglikli bir seyler ye. Taktigin bu olsun. O zaman istesen de limiti cok asamazsin.

Sabah kahvaltida sofrada her sey vardi, klasik pazar kahvaltısı tahmin edersin. Kendi tabagima yumurta, sebze peynir doldurdum, o kadar doydum ki ne ekmege ne baska seye yerim kalmadi, halbuki izin verecektim kendime pazar kahvaltisi diyerek. Ama otomatikman limitlenmis oldu. Az da yemedim ha.

Selam kızlar nasılsınız?
bi bakayım dedim kim napıyor ne yiyor 🤪
Adımlar şahane bravo altın kızlar 🥰

esmeriiim esmeriiim dönmüşsün bakıyorum da hoşgeldin yeniden😚ben mezun oldum askında ama alışmışım ara ara giriyorum :KK47:

tomrs tomrs canım mecbur kaldım yazmışsın da nasıl bir mecburiyet bu onu anlamadım.Dün arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittim masada yok yok ama ben sadece börülce salatası aldım(en sağlıklılarını seçtim) ve 2 çatal pasta aldım ayıp olmasın diye.Bu zamana kadar zaten yedim yemezsem ölmem diye yaşıyorum artık.Sende kendini mecbur hissetme,yapma bunu kendine o beden senin :KK15:
Teşekkür ederim canm haklisin.inan tabaklar önüme geldi biz secmedik. Kadın yapmış ki hepsi karbonhidratli. Ki ben de emzirdim ve açım gerçekten. Yesem bir türlü yemesem bir türlü. Komşular ye ye süt yapar. İnan zor bir durumdu benim için.

Teşekkür ederim canm haklisin.inan tabaklar önüme geldi biz secmedik. Kadın yapmış ki hepsi karbonhidratli. Ki ben de emzirdim ve açım gerçekten. Yesem bir türlü yemesem bir türlü. Komşular ye ye süt yapar. İnan zor bir durumdu benim için.

Zaten açken hayir demek cok zor.
Kendini o sebeple üzme.
O yüzden benim önerim tokken haftalik plan yapman..

Sadece sen degil, tum takima öneririm. Haftalik aksam yemeklerinizi en azindan planlayin pazardan, persembeye hafif menu koymayi unutmayin 😉
Yine böyle misafirlik veyahut disarida yeme aktivitelerinde de tok karna sekilde plan yapin, ne yersiniz neye hayir dersiniz. Gideceginiz yerin menüsünü ogrenebiliyorsaniz öğrenin, ona gore dengeli bir tabak tasarlayin kafanizda.

Canim bebegin kac aylik ? Eger cok kucukse ve emzirirken zorlaniryorsan su anda hic diyet yapma biraz daha buyuyunce basla ,ama belli aya geldiyse artik ekgidada aliyorsa yemeklerlede telafi edebilirsiniz benimki suan 18aylik aktif olarak emziriyorum ,bu aralar cok kati ilerlemesemde cogu zaman ekmek yemiyorum ilk baslarda herkes yadirgiyordu ama geri cevirdikce artik israr etmiyorlar emzrirken zayiflamak gercekten cok daha kolay emzirme sonrasi cok acikiyorsan hemen su ic üzerindede hurma yada kuru kayisi tuket hem sutunu azaltmaz hemde yeme istahini keser 😘

N'aber kızlar?
Eşim annesini gezmeye götürdü, ben de evde kaldım. Normalde yarın yapacağım temizliği bugün yaptım. İyi de yaptım...
Ama çok yoruldum.
Su an için ne yürüyüş, ne de yoga yapacak gibi hissetmiyorum. Dinlenince belki değisirim.🙄
Ben ailemin en küçük cocuguyum. Annem yaşımı yıllardır 40'a kilitlemis. Asla yaşımı kabul etmez. 😁Ama bugün fazla çalıştığımı görünce, sen kendini 25'lik mi sandın dedi. 🤣🤦

0 Dahlia_ Dahlia_ senin mesajlarını okuyunca oblomov geliyor aklıma hep😂 Bi kitap karakteri.Tembel değilde canı hiç bişey yapmak istemeyen bi karakter.Sende nick diyince aha dedim🤣🤣 oblomovgirl tam Kovsere göre 😎

Sesli güldüm yaa 😂😂
Aslında bana çok uygun 😂
Herşeyi yap ama hiçbirini yapmak isteme 😂

Back