- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.621
Ne guzel gidiyorduk. Nereye boyle? Ben moralim bozukken daha cok spor yaparim. Mutluluk hormonu salgilaniyor biliyorsun. Bence birakmaHayirli sabahlar herkese
Kuchisabishii kaptanim eger mumkunse bi kac gun izne ayrilmak istiyorum kendimi toparlamak adina bi turlu kendimi diyet moduna sokamiyorum bi bosluktayim sanki spor yapmak istiyorum hic icimden gelmiyo spor yapmadigim icinde diyetim bosa gitmis gibi hissediyorum ve cok moral bozuklugu yasiyorum bu yüzden ilk başladığımdaki gibi duzenim be motivasyonum yok bu bi kac gundur bi takim sıkıntılardan var adepte olamıyorum kendimi kafa olarak hazirlayip donmek istiyorum mumkunse diyet ve sporuma sarılarak insallah
Agustos icin nispeten serin. Bayilirim baligaDiyetisyen listesi gibi menulerin abla seninkilere uysak bile zayiflariz❤
Afiyet olsun canim
sizdede havalar serin sanirim ,her hafta balik görüyorum menulerinde afiyet olsun
Zalimm pogacalarini ekmek kontenjanından mi aldiniz aksam
Ne kadar sıkıldın mesela?Evde çooooık sıkıldım gidiyorum yürüyüşe şimdiiiiii
Asidan degildir o zaman. Mevsimsel olabilir mi? Ben de yasadim bu ay.Iyi pazarlar kizlar,
Agrimayan kas kutlem yok, merdivenleri her adimda duraklayarak cikiyorum. Bugün tek hedefim yürüyüş yapmak.
Regl hala olmadım, olmayacam herhalde, tek aklima gelen asi etkiliyor düzeni diyorlardi, 2. Asiyi olali 1.5 ay oldu, arada regl de oldum normal zamaninda ama
Bireysel derecen hayirli olsun. Bir hafta gecikmeli de olsaSelam kızlar nasılsınız?
bi bakayım dedim kim napıyor ne yiyor
Adımlar şahane bravo altın kızlar
@esmeriiim dönmüşsün bakıyorum da hoşgeldin yenidenben mezun oldum askında ama alışmışım ara ara giriyorum
@tomrs canım mecbur kaldım yazmışsın da nasıl bir mecburiyet bu onu anlamadım.Dün arkadaşımın oğlunun doğum gününe gittim masada yok yok ama ben sadece börülce salatası aldım(en sağlıklılarını seçtim) ve 2 çatal pasta aldım ayıp olmasın diye.Bu zamana kadar zaten yedim yemezsem ölmem diye yaşıyorum artık.Sende kendini mecbur hissetme,yapma bunu kendine o beden senin
Asidan degildir o zaman. Mevsimsel olabilir mi? Ben de yasadim bu ay.
Haklısın canm Tabak önüme hazır geldi. Menü hepsi karbonhidratliydi. Emziren bir anne için çok zor bir durum.Öncesinde emzirdim uyuttum. Haliyle açıkiyorum. Eve geçtiğinde bile açtım. Sonrasında apar topar kayinvalideye geçtik köye , yolda emzirdigim için yine bı hayli acikmistim. Dün zordu benim icin
Dün zor bir gündü benim için . Benim hatam emzirdikten sonra o tabağa başlamamdi. Yine de dikkat etmeye çalıştım. Çoğunu kızım yanıma geldikçe ona yedirmeye calistim. Yemedigim zamanda gözler ustumde ye ye süt yapar. Hep böyle .Cezamı çekerim. Ama saun kayinvalidemin yanindayim.aksam eve geçeceğim. Vakit bulursam yaparim
Arkadaslar yazmislar zaten. Benim ekstra soyleyecegim emzirmek aciktirir evet ama senin durumunda insulin direnci agir basiyor bence. Ogunlerde yanlis tercihler yapiyorsun ve bir sonraki ogune gereginden daha ac basliyorsun.Teşekkür ederim canm haklisin.inan tabaklar önüme geldi biz secmedik. Kadın yapmış ki hepsi karbonhidratli. Ki ben de emzirdim ve açım gerçekten. Yesem bir türlü yemesem bir türlü. Komşular ye ye süt yapar. İnan zor bir durumdu benim için.
Tecrube ettigim kadariyla soguktan sicaga gectiginde adet erken basliyor. Sicaktan soguga gectigindeyse gecikiyor. Eli kulagindadirBenim genelde hic sekmez ama, bilemicem, hava degisimi cok yasadim, 40 dereceden 20 dereceye düştümolabilir.
Afiyet olsun.Menumu de yazayim erken kapattim bugun. Aksama bir sade Turk kahvesi icerim ekstradan nasipse
Yormasaydin kendini bu kadarN'aber kızlar?
Eşim annesini gezmeye götürdü, ben de evde kaldım. Normalde yarın yapacağım temizliği bugün yaptım. İyi de yaptım...
Ama çok yoruldum.
Su an için ne yürüyüş, ne de yoga yapacak gibi hissetmiyorum. Dinlenince belki değisirim.
Ben ailemin en küçük cocuguyum. Annem yaşımı yıllardır 40'a kilitlemis. Asla yaşımı kabul etmez.Ama bugün fazla çalıştığımı görünce, sen kendini 25'lik mi sandın dedi.
Yavasim bozuk.Yormasaydin kendini bu kadarAnnelerin gozunde hep bebegiz
Bende de var azicik ucundan. Gunluk 2-3 saati gecirmeden yapmaya calisiyorum. Yoksa elimden bez dusmuyorYavasim bozuk.Başlayınca bitirmeden bırakamıyorum, biraz da titizlik var.
Öncelikle herkese Miami’den selamlar. Kabul ederseniz bende aranıza katılmak istiyorum. Kuralları okudum ve uymak için elimden geleni yapacağım. Ancak bir sorunum var. Türkiye saati benden 7 saat ilerde. O yüzden bir kopukluk olabilir. Yine de aranıza kabul ederseniz sevinirim.TAKIMDAKİ ÜYELERİN UYMASI GEREKEN KURALLAR...
1. gruplara 3 gün uğramayanı takım lideri not edecek ve hala uğramayan 1hafta sonunda gruptan çıkarılacak...
2.hergün kesintisiz paylaşım yapılacak...
3.kilo bildirimi perşembe günü başlayacak ve cuma günü saat 16.00 da son bulacak...
4.tüm üyeler kilosunu yeni sisteme göre yüzde hesabı ile bildirecek grup lideri tamamlanmış listeyi iletmekle yükümlü olacak...
5.tüm üyeler gün içinde yiyip-içtiklerini topikte paylaşacak...
6.tüm üyeler elinden geldiği kadar spor yapacak topikde yaptıklarını yazacak...
7.herhangi bir nedenle 3 günden fazla takıma uğrayamama gibi bir sonu olan takım liderine durumunu iletecek gerekirse izinli sayılabilecek...
HosgeldinKullanıcı Adı : LadyMiami
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: Finans müdürü
Yaşınız : 48
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 13-12-8
Yaşadığınız şehir:Miami
Boyunuz :167
Kilonuz:55
Hedef kilonuz :51
Kilo alma hikayeniz :Yaşlanınca metabolizma yavaşlıyor.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : İnce kemikliyim yakıştırmıyorum kendime.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Benim annem gozunde hic bebe olmadim benYormasaydin kendini bu kadarAnnelerin gozunde hep bebegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?