- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #494.561
Isteyince ve emek verince gidiyor. Benim 1 hafta sonra 2 ay olacak. 11 kilo gitmis. Simdi 2 tane 5 lik damacanayi elime alsam kaldiramam. Nasil tasimisim onca kiloyuŞükürler olsun.
Bazen bu kadar kiloyu yata kalka nasıl verdim deyip inanamıyorum.
Tepsi orugu mu yaptin ?İyi geceler 21.08.2021 menüm
Sabah: 1 yumurta 1 bardak çay , iki dilim ekmek , peynir zeytin , domates , salatalık , yeşillik azar azar
Akşam: 2 dilim içli köfte domates çorbası salata
Gece 1 bardak yeşil çay
+2 lt su
Kuchisabishii
İnşallah allahım çok aminYetisirsin
Icme sunu. Can gelir. 30 da yaparsin 50 de..Ben balkonda sigara içerken bile yürüyorum sağa sola ama nası 30 bin yapim vicdan felan bloke olmuş ahahaba
Gecmis olsun. Ilac baslamadin mi?Bütün gün fırsat bulamadım, akşam 10bin yürüyeyim dedim 8de kaldı, ufaklığın ateşi çıktı yine, kucağımda yatıyor
Nicki merak ettim de emojinin bakışını beğenmedim korktum
Hehe güzelmiş bu
Olduu canimmmm. Ben haftada 1 x belcika yapip geliyodum puandan saymadiniz, sexy şempazeninki sayilacakmiss. Olduu canimmm. Haci abiye soylerim8 saat araba sürdüm
spordan sayılmalı bence çok yoruldum
üstüne 6.000 adım yapmışım
Keşke içmesem her gün söz veriyorum kendime ama bırakamadım. Günde yarım paket içmesem olmuyor. Bence ben kaçak tütün satan biriyle evleneyimIcme sunu. Can gelir. 30 da yaparsin 50 de..
Istesen yaparsin. Kafanda bitir once. Normal bir sey gibi kabullendiginden devam ediyorsun. Bagimlilik bu bildigin. Uyusturucu gibi alkol gibi. Sonu cok kotu inan bizzat sahit oldum. O seni birakmadan sen onu birakKeşke içmesem her gün söz veriyorum kendime ama bırakamadım. Günde yarım paket içmesem olmuyor. Bence ben kaçak tütün satan biriyle evleneyimsarar sarar içeriz aşkitoperipellamla
Biliyorum sebze salata yiyemiyorsun bu aralar, ama corbayi gorunce aklima geldi, corbasini yapip robottan gecirsen de yiyemez misin?
Hey maasallah
@_Vera_ cim senden de bekliyoruz 30 bini, sasirma
Guzel olmus.
Kuchisabishii kaptan tursuya kiziyor ama bence faydasi da bol ya, az az tüketmek iyidir.
Gecmis olsun. Ilac baslamadin mi?
8, 8 dir. Paylas sayfada da listeye girsin
Iyi geceler
Çünkü ben sağı solu belli olmayan bir fasulyeyim.GuzelligeSen neden bir grupta degilsin acaba. Kuchisabishii kaptanim bu guzel puanlardan liste mahrum kalmasin
Gunaydin
Belli olan bir sey varsa o da cok guzel spor yaptigin. Arayip ta bulamadigimizÇünkü ben sağı solu belli olmayan bir fasulyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?