Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayirli sabahlar herkese
Kuchisabishii kaptanim eger mumkunse bi kac gun izne ayrilmak istiyorum kendimi toparlamak adina bi turlu kendimi diyet moduna sokamiyorum bi bosluktayim sanki spor yapmak istiyorum hic icimden gelmiyo spor yapmadigim icinde diyetim bosa gitmis gibi hissediyorum ve cok moral bozuklugu yasiyorum bu yüzden ilk başladığımdaki gibi duzenim be motivasyonum yok bu bi kac gundur bi takim sıkıntılardan var adepte olamıyorum kendimi kafa olarak hazirlayip donmek istiyorum mumkunse diyet ve sporuma sarılarak insallah

Bence birakirsan o sikintilarin icinde kaybolursun. Pes etme bence. Diren ve savas

Cok haklısın ama burda cok az verdikce size zararim oluyo spor yapamadikca puan ekleyemiyorum o zmn dahada üzülüyorum
Aynı dönemden bende geçtim adapte olamadım sıkıntım oldukça yiyen biriyim yedim daha çok pişman oldum spor yaptım kendimce arada sonra bıraktım. Takımdan bir kaç gün ayrıl istersen sonra hemen geri gel ama gidince hiçbir şey iyi olmuyor. Takım insana iyi geliyor kendine ayırdığın özel bir zaman gibi çünkü diğer türlü hayatının tamamını dertlere başkalarına işe güce adamış oluyorsun

Selam
Cuma bildirimi sonrasi munkun olur bu.
Ama ben izne karsiyim neden boyle hissediyorsun? Neden bosa gitsin diyetin?
Günde 15 dk Leslie icin vakit ayir kendine. Cok buyuk ve zor birsey degil. Hic yapmayim izin istiyorum demekden daha iyi, 15dk kendine vakit ayirmak. Ama yok illa cikacagim dersen cumaya kadar paylasimlara devam edip,tarti bildirimi sonrasi ayiririm izne

Diyet yapmaya hazir misin?
Kiziyor gibi algilama. Ama dalga gecer gibi menü olmus.
Hangi birine spor cezasi vereyim. Versemde yapilir mi ?

Tabiki benm dusuncemde oyle takimdan ayrilmayi dusunmuyorum asla ztn

Tm o zmn cumaya kadr bildirim yaparım cuma gunune kdr bu dusuncelersen kurtulursam izne ayrilmam

Gunde olsa cok fazla yediklerin her birinden tabagina koymak yerine tatlilardan tek cesit salatadan 1catal gibi yiyebilirdim yada icli kofteyi aldin boregi almayabilirdin , bunlari yedikten sonra aksam hic olmamaliydi bence niyetim uzmek degil ama diyet disindaki menu icin bile cok fazla

Diyetisyen listesi gibi menulerin abla seninkilere uysak bile zayiflariz❤

Afiyet olsun canim

sizdede havalar serin sanirim ,her hafta balik görüyorum menulerinde afiyet olsun

Zalimm pogacalarini ekmek kontenjanından mi aldiniz aksam

Iyi pazarlar kizlar,

Agrimayan kas kutlem yok, merdivenleri her adimda duraklayarak cikiyorum. Bugün tek hedefim yürüyüş yapmak.

Regl hala olmadım, olmayacam herhalde , tek aklima gelen asi etkiliyor düzeni diyorlardi, 2. Asiyi olali 1.5 ay oldu, arada regl de oldum normal zamaninda ama

E hani dün bebek müjdesi vermiştin bize

Covid kendisi benim düzenimi alt üst etmişti, aşısı da etkiliyordur herhalde..
Hiç olmadı bir doktora git istersen.. Olsa bir türlü olmasa başka türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…