• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayirli sabahlar herkese🤗
Kuchisabishii Kuchisabishii kaptanim eger mumkunse bi kac gun izne ayrilmak istiyorum kendimi toparlamak adina bi turlu kendimi diyet moduna sokamiyorum bi bosluktayim sanki spor yapmak istiyorum hic icimden gelmiyo spor yapmadigim icinde diyetim bosa gitmis gibi hissediyorum ve cok moral bozuklugu yasiyorum bu yüzden ilk başladığımdaki gibi duzenim be motivasyonum yok bu bi kac gundur 😏bi takim sıkıntılardan var adepte olamıyorum kendimi kafa olarak hazirlayip donmek istiyorum mumkunse diyet ve sporuma sarılarak insallah

Kuchisabishii Kuchisabishii kaptanim eger mumkunse bi kac gun izne ayrilmak istiyorum kendimi toparlamak adina bi turlu kendimi diyet moduna sokamiyorum bi bosluktayim sanki spor yapmak istiyorum hic icimden gelmiyo spor yapmadigim icinde diyetim bosa gitmis gibi hissediyorum ve cok moral bozuklugu yasiyorum bu yüzden ilk başladığımdaki gibi duzenim be motivasyonum yok bu bi kac gundur 😏bi takim sıkıntılardan var adepte olamıyorum kendimi kafa olarak hazirlayip donmek istiyorum mumkunse diyet ve sporuma sarılarak insallah
Bence birakirsan o sikintilarin icinde kaybolursun. Pes etme bence. Diren ve savas♥️

Cok haklısın ama burda cok az verdikce size zararim oluyo spor yapamadikca puan ekleyemiyorum o zmn dahada üzülüyorum☹️
Aynı dönemden bende geçtim adapte olamadım sıkıntım oldukça yiyen biriyim yedim daha çok pişman oldum spor yaptım kendimce arada sonra bıraktım. Takımdan bir kaç gün ayrıl istersen sonra hemen geri gel ama gidince hiçbir şey iyi olmuyor. Takım insana iyi geliyor kendine ayırdığın özel bir zaman gibi çünkü diğer türlü hayatının tamamını dertlere başkalarına işe güce adamış oluyorsun

Selam
Cuma bildirimi sonrasi munkun olur bu.
Ama ben izne karsiyim 😂 neden boyle hissediyorsun? Neden bosa gitsin diyetin?
Günde 15 dk Leslie icin vakit ayir kendine. Cok buyuk ve zor birsey degil. Hic yapmayim izin istiyorum demekden daha iyi, 15dk kendine vakit ayirmak. Ama yok illa cikacagim dersen cumaya kadar paylasimlara devam edip,tarti bildirimi sonrasi ayiririm izne

21 Ağustos menüm. Dünden köye geldik alelacele şimdi vakit bulabildim
Sabah erken saatlerde 3 incir

Kahvaltı 11 gibi
Yumurta salatası,kk peynir, bir dilim ekmek, domates ve salatalık, 7 zeytin

Günüm vardı komsumda
3 gibi hepsinden yarım yedim 😂
Hep de karbonhidratliydi menü🤕

İki içli köfte, yarım poğaça, iki lokma ıslak kek, lokma tatlısı küçük bir tane, bir börek, Rus salatası 3 de birini yedim😭 yemek stemedim ama mecbur kaldım😭

Akşam apar topar kayinvalideye geldik
Küçük kasa aşure ,bir kactane fıstık ve iki avuç içi kadar Maraş tarhana,yarım mısır 🙈
Sporum yok 2 litre su
Kuchisabishii Kuchisabishii
Diyet yapmaya hazir misin?
Kiziyor gibi algilama. Ama dalga gecer gibi menü olmus.
Hangi birine spor cezasi vereyim. Versemde yapilir mi ?

Aynı dönemden bende geçtim adapte olamadım sıkıntım oldukça yiyen biriyim yedim daha çok pişman oldum spor yaptım kendimce arada sonra bıraktım. Takımdan bir kaç gün ayrıl istersen sonra hemen geri gel ama gidince hiçbir şey iyi olmuyor. Takım insana iyi geliyor kendine ayırdığın özel bir zaman gibi çünkü diğer türlü hayatının tamamını dertlere başkalarına işe güce adamış oluyorsun
Tabiki benm dusuncemde oyle takimdan ayrilmayi dusunmuyorum asla ztn

Selam
Cuma bildirimi sonrasi munkun olur bu.
Ama ben izne karsiyim 😂 neden boyle hissediyorsun? Neden bosa gitsin diyetin?
Günde 15 dk Leslie icin vakit ayir kendine. Cok buyuk ve zor birsey degil. Hic yapmayim izin istiyorum demekden daha iyi, 15dk kendine vakit ayirmak. Ama yok illa cikacagim dersen cumaya kadar paylasimlara devam edip,tarti bildirimi sonrasi ayiririm izne
Tm o zmn cumaya kadr bildirim yaparım cuma gunune kdr bu dusuncelersen kurtulursam izne ayrilmam

21 Ağustos menüm. Dünden köye geldik alelacele şimdi vakit bulabildim
Sabah erken saatlerde 3 incir

Kahvaltı 11 gibi
Yumurta salatası,kk peynir, bir dilim ekmek, domates ve salatalık, 7 zeytin

Günüm vardı komsumda
3 gibi hepsinden yarım yedim 😂
Hep de karbonhidratliydi menü🤕

İki içli köfte, yarım poğaça, iki lokma ıslak kek, lokma tatlısı küçük bir tane, bir börek, Rus salatası 3 de birini yedim😭 yemek stemedim ama mecbur kaldım😭

Akşam apar topar kayinvalideye geldik
Küçük kasa aşure ,bir kactane fıstık ve iki avuç içi kadar Maraş tarhana,yarım mısır 🙈
Sporum yok 2 litre su

Gunde olsa cok fazla yediklerin her birinden tabagina koymak yerine tatlilardan tek cesit salatadan 1catal gibi yiyebilirdim yada icli kofteyi aldin boregi almayabilirdin , bunlari yedikten sonra aksam hic olmamaliydi bence niyetim uzmek degil ama diyet disindaki menu icin bile cok fazla

KAHVALTI ÖNCESİ

Z.yagli kuru meyve marmelati, 400 ml su

KAHVALTI

120 Gr pastırmalı yumurta, 25 Gr beyaz peynir, marul, salatalik, 1 adet minnak domates, 4 adet sivri biber, bir büyük erik

Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata

OGLEN

150 Gr tavuk göğüs ızgara, bol karışık salata

Yeşil çay, 10 Gr çiğ çerez, 1 küçük nektarin

AKŞAM

250 Gr fit karışık kızartma, 200 Gr ev yoğurdu

200 ml süt+1 tatlı kaşığı tahin ( gece içilecek)

3.5 lt su

Gece çıkar da kayda değer adım olursa guncellerim.

Eki Görüntüle 2904484

Diyetisyen listesi gibi menulerin abla seninkilere uysak bile zayiflariz❤
Sabah tulum peyniri 7 zeytin salatalık 1 dilim ekmek 2 salam

Ara yeşil çay 1 avuç çerez

Öğle 4 tavuk kanat 1 köfte 1 domates 2 dilim karpuz

Akşam 1 şeftali
Su 2.5 lt olur uyuyana kadar
Sporu gece güncelleyince atayım

@H3RA_ Kuchisabishii Kuchisabishii

Afiyet olsun canim
Menu
Sabah (8.30)
Peynirli dereotlu omlet, sovus domates ve salatalik, 1 ceviz, 5 badem ve cay

Ara
Sutlu nescafe

Aksam (18.30)
Firin levrek, marul salatasi ve maden suyu

Su:3.5 litre
Adim: 24 bin —720
80 dk leslie (x3)—240
1 saat tempolu yuruyus — 150
Toplam:1110
Kuchisabishii Kuchisabishii @H3RA_
Eki Görüntüle 2904535

sizdede havalar serin sanirim ,her hafta balik görüyorum menulerinde afiyet olsun😊
Hellööög :KK200:

Cuma menüm

Saat 12
4 dilim sucukla yumurta
2 dilim siyez ekmeği
50 Gr kadar peynir
Biraz zeytin

Saat 16
Sütlü kahve

Saat 19
Çeyrek ekmek tavuk döner
Ayran

Su 3 lt

C.tesi menüm

Saat 11
İki dilim peynir
3 kaşık menemen
2.5 wasa
5 zeytin
Domates

Saat 15
2 ev poğaçası (mayalıydı ikisi avcum kadar )

Saat 23
1 kepçe soğuk ayran aşı

Su 2 lt
11363 adım

Eki Görüntüle 2904637

Zalimm pogacalarini ekmek kontenjanından mi aldiniz aksam🤭🤭

Iyi pazarlar kizlar,

Agrimayan kas kutlem yok, merdivenleri her adimda duraklayarak cikiyorum. Bugün tek hedefim yürüyüş yapmak.

Regl hala olmadım, olmayacam herhalde 😬, tek aklima gelen asi etkiliyor düzeni diyorlardi, 2. Asiyi olali 1.5 ay oldu, arada regl de oldum normal zamaninda ama 🙄

Iyi pazarlar kizlar,

Agrimayan kas kutlem yok, merdivenleri her adimda duraklayarak cikiyorum. Bugün tek hedefim yürüyüş yapmak.

Regl hala olmadım, olmayacam herhalde 😬, tek aklima gelen asi etkiliyor düzeni diyorlardi, 2. Asiyi olali 1.5 ay oldu, arada regl de oldum normal zamaninda ama 🙄

E hani dün bebek müjdesi vermiştin bize 😂

Covid kendisi benim düzenimi alt üst etmişti, aşısı da etkiliyordur herhalde..
Hiç olmadı bir doktora git istersen.. Olsa bir türlü olmasa başka türlü😄

Back