Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

H3RA_ pazartesi ve cuma tarti gunune katilacaksin mi demek bu :) az artin var. Cabuk gider.
Ben evde oldugum her ay icin 1kilo almisim desem yeridir
Eylül de başlarım demiştim kaptanım
Haftaya annemlere gitme olayım olursa azıcık artı gelebilirim, korkum sırf o kısımla ilgili
Cuma tartı atarım, free listede devam ederim dönene kadar

Güzel olmuş..
Bu hafta erkenden bitiriyoruz yemek işini .. İnşaAllah güzel eksi gelecek cumaya

hanginiz benim gibi tatilde kilo veriyo uleee yapiyoz iste biseyler
Konya sevmiyrum onu anladim bu izinde
Ninem agir hasta yatiyo. Bugun yarin bekliyoruz tek sebebim ninemdi buraya gelmem. Bidaha 10 senede 3 gun gelirim yeter

hanginiz benim gibi tatilde kilo veriyo uleee yapiyoz iste biseyler
Konya sevmiyrum onu anladim bu izinde
Ninem agir hasta yatiyo. Bugun yarin bekliyoruz tek sebebim ninemdi buraya gelmem. Bidaha 10 senede 3 gun gelirim yeter
Yapcan tabi durmak yok. Daha evercez seni işimiz çok

Allah şifa versin ninene. Bazen sevdiklerini görmek bile yetiyor insana nerde olduğunun önemi olmuyor
Ama Antalya da 5 yıdızlı otelle, Konya ovası bir değil tabi haklısın

Haklısın canm.tesekkur ederim önerilerin için. Dikkat etmeye çalıştım ama olmadıEmzirdigim için diyet yaptığımı soyleyemem çok kızarlar biliyorum. Bugün evime geldim çok şükür.

Eline saglik kaptanim Cumartesi 32 bindi ama. Bin bindir

Regl in gelememesinin sisligdir buyuk ihtimal

Harika

Gunaydin lusican
Harikasin sende

Nie böyle oldu acaba arkadasim

Geldi geldi sukurBekle beni cuma

Ben de diyorum beni neden etiketlemiş
Menün güzel..
süt mü? Hiç sevmem
Gerçekten sütün diyete faydasını ya zararını merak ediyorum, fırsat bulunca araştırayım biraz.. Bana ağırlık yapıyor o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…