• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tavsannesi tavsannesi sen nasil oldun? Agri kesici aldim cicek gibiyim suan🌺🌸🌼🌻💐

Benimde Dahlia_ Dahlia_ kadardir canim biraz hava alsinlaf diye misir bahçesine ciktik cok ruzgarliydi erken donduk tel üzerimdeydi ama hic adim olmamis o akadr gezmeye ,aksam agrim olmazsa kosucam ,ilac kesmiyor mu ben içemiyorum 😪

Fark +200gr
Reglim buyuk ihtimalle o yuzden +
Hedef 57.100
Kuchisabishii Kuchisabishii
Dedigin gibi reglden bencede
Kontrol tartısı
Cuma 68.6
Pazartesi 68.0
Fark 600 gram
Kuchisabishii Kuchisabishii Eki Görüntüle 2901814
😍 Vay, harika eksi
Slm
bugünkü kilo tartim, 75,3
Cuma tqartim 74,5
800 gram fazlam var
Kuchisabishii Kuchisabishii
Sasirmadim ,Ama bence sende sasirmadin 🙄

Cuma: 71.3
Pazartesi: 71.8
Spor yürüyüş vs yapamıyorum kaç gündür.Bebeğimin gittikçe hastalığı arttı.Adet sancım da çok oldu.Biraz düzenim bozuldu maalesef😔
Gecmis olsun

Güzel olmuş..
Bu hafta erkenden bitiriyoruz yemek işini .. İnşaAllah güzel eksi gelecek cumaya
İnşaallah canım 😍
Haklısın canm.tesekkur ederim önerilerin için. Dikkat etmeye çalıştım ama olmadı🙈Emzirdigim için diyet yaptığımı soyleyemem çok kızarlar biliyorum. Bugün evime geldim çok şükür.😊
Seni çok iyi anlıyorum. Benimkiler de çok söylenirdi ki emzirmiyordum bile. Öyle olsa eminim çok kızarlardı. Haklısın, evinde bolca dikkat edersin. 😊
Sabah canım yemek istemiyordu..

10.30
1 avuç üzüm
250 ml dukan

15.00
7 dolu kaşık karabuğday
2 parça tavuk fırın
2 kaşık yoğurt
Yarım domates
Yarım salatalık

Yemekten biraz sonra yine üzüm yedim 1 avuç kadar.. Bugün fazla oldu..

Su 2.5 lt
600 ml dukan

Kuchisabishii Kuchisabishii Lenochka Lenochka
Afiyet olsun eşim. 😊 karabuğday biraz fazla geldi bana. Ama erken kapattığın için yakarsın diye düşünüyorum. 🌺

Benimde Dahlia_ Dahlia_ kadardir canim biraz hava alsinlaf diye misir bahçesine ciktik cok ruzgarliydi erken donduk tel üzerimdeydi ama hic adim olmamis o akadr gezmeye ,aksam agrim olmazsa kosucam ,ilac kesmiyor mu ben içemiyorum 😪
Kesmiyor rahatladim icince. Tuz yalamis gibi su iciyorum. Yarin tarti ne diyecek meraktayim😻

KAHVALTI ÖNCESİ

Z.yagli kuru meyve marmelati, 400 ml su

KAHVALTI

150 Gr menemen, 30 Gr eski kaşar, marul, salatalik, 22 Gr t.bugday ekmek

Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata

Yeşil smoothie

ÖĞLEN

250 Gr bol sebzeli ciğer sote, 350 Gr marullu cacık

Yeşil çay, 10 Gr çiğ çerez, 100 gr'lik kırmızı erik

AKŞAM

200 Gr z.yagli iç fasulye yemeği, 200 ml kefir

200 ml sıcak süt, bir tatlı kaşığı tahin

3.5 lt su

Dışarıya çıkarsak ve kayda değer bir adım olursa güncelleme yaparım. 😉
Eki Görüntüle 2902133
Hey Masallah🌺

Yapcan tabi durmak yok. Daha evercez seni işimiz çok :KK48:

Allah şifa versin ninene. Bazen sevdiklerini görmek bile yetiyor insana nerde olduğunun önemi olmuyor
Ama Antalya da 5 yıdızlı otelle, Konya ovası bir değil tabi haklısın :KK70:
Antalya😍 geri dönmek istiyorum. Orda evlenirdim de☺️ Allahim biri vardi kiii🤪

Dahlia_ Dahlia_ odem atici iciyorsun surekli. Diyete yeni baslasan eyvallah. Odem mi var vucudunda🙃 Bobreklerine zarar. Icme şunu gözunu seveyim.

Yok ya dukan birası için 15 gün iç 5 gün ara yine 15 gün içilmeli diye bir program gibi birşey var, internette de gördüm, çoğu kişi yapmış.. Sadece ödem için değilmiş bu..
Onu uygulayayım dedim ben de, zararı var mı bilmiyorum ki hiç.

Back