- 1 Ağustos 2021
- 364
- 1.142
- 63
- 30
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #493.781
Gribal enfeksiyon geçiriyor.Bir de üstüne diş de geldi.Dün gittik doktora , sizin yaptıklarınız iyi dedi bir kaç güne geçer dedi gönderdiDoktora götürdünüz mü?
Benim adımım vardı aslında ama eklemedim 10 bin altını kendime yediremiyorum ondan gelecek puan varsın gelmesin diyorum
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
740.Etap Menü Tablosu
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Tavsannesi Dahlia_ @suspushanimcim @BLU3 Huhuki ÖDÜL Lusi D deanvillage @tomrs @KumraL_KrakeR ÖDÜL @nurdeva @cokofesttt @CanTorun Kuchisabishii Alys @deniz diyette
740. Etap 4.Takim Eşli Adim Yarisi
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam @KumraL_KrakeR
@deniz diyette0
00
00
0Dahlia_
@nurdeva11.757
10.10411.400
7.31112.378
10.023Alys
@suspushanimcim17.022
6.00816.004
10.01715.009
0Huhuki
Lori 0
0
00
0@tomrs
Lusi 0
00
00
0@Tavsannesi
@BLU38.613
31.69011.212
31.11215.194
33.111Kuchisabishii 13.609 0 0 @CanTorun 25.217 18.482 23.283
!!!
Huhuki cumartesi adımlarını tabloya dahil etmedim. 5.000 altı yazılmayacak diye bildirmiştim.
Amaç sizleri daha fazla hareketlendirmek ve kilo verimini artırmaktı.
Ama malesef 0'lı hanelerimiz yürüyen sayımızı neredeyse geçmiş
Benim adımım vardı aslında ama eklemedim 10 bin altını kendime yediremiyorum ondan gelecek puan varsın gelmesin diyorum
Ellerine sağlık tablolar şahane bu takımı hak edecek ne yaptım diye düşünüyorum
Gribal enfeksiyon geçiriyor.Bir de üstüne diş de geldi.Dün gittik doktora , sizin yaptıklarınız iyi dedi bir kaç güne geçer dedi gönderdi
Bu aya kadar hastaneye de almıyorlardı.Ateşi duyunca direk cod testi istiyorlar
5.000 üstü kabulüm.
Kıtlık olunca somun ekmek kebap gibi geliyor misali
Ay ekle lütfen, sıfırları görünce harbi çok üzüldüm.
Emek veriyoruz bu tablolar için hiç değilse rakamlar yüz güldürsün
Bence hafiflet isini. Evde oturmak iyi gelmez sana. Kendine vakit ayirabilirsen ishayati guzelde olur.Bende sıkıldım bu durumdan ama geçen hafta yardımcım başladı işe.
O biraz rahatlatacak beni.
Hatta niyetim ona öğretip toz olmak
Çok geçmiş olsun neden acaba? Ne dedi doktor?
Amin canım, hep bıraksam nasıl oluru düüşünüp gelecek kaygsıyla vazgeçiyorum.
Sanki her şey bizim elimizdeymiş gibi.
Yangınlar, seller yaşayan insanları düşününce çokta kasmamak lazım dedim.
Her şey bir anda yok olabiliyor.
Bizde bozuğuz bu ara. Kocalara küsme zamanı sanırım.
Gökyüzü hareketlerine bakmak lazım, astroloji ne diyor acaba
Ben tatildeyim kptanim. Bugun ilk gunum Konyada. Geziyom bol bol
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
740.Etap Menü Tablosu
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Tavsannesi Dahlia_ @suspushanimcim @BLU3 Huhuki ÖDÜL Lusi D deanvillage @tomrs @KumraL_KrakeR ÖDÜL @nurdeva @cokofesttt @CanTorun Kuchisabishii Alys @deniz diyette
740. Etap 4.Takim Eşli Adim Yarisi
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam @KumraL_KrakeR
@deniz diyette0
00
00
0Dahlia_
@nurdeva11.757
10.10411.400
7.31112.378
10.023Alys
@suspushanimcim17.022
6.00816.004
10.01715.009
0Huhuki
Lori 0
0
00
0@tomrs
Lusi 0
00
00
0@Tavsannesi
@BLU38.613
31.69011.212
31.11215.194
33.111Kuchisabishii 13.609 0 0 @CanTorun 25.217 18.482 23.283
!!!
Huhuki cumartesi adımlarını tabloya dahil etmedim. 5.000 altı yazılmayacak diye bildirmiştim.
Amaç sizleri daha fazla hareketlendirmek ve kilo verimini artırmaktı.
Ama malesef 0'lı hanelerimiz yürüyen sayımızı neredeyse geçmiş
Sende çek derken benim adım fotolarımdan mı bahsettin.Lusi baraji on bine cekmis kendinden,
sen de cek da azicik zorlansin takim.
on bin eger ki bir aksilik bir engel yoksa atilmali her gun.
Bir hafta anamın dizlerinin huzuruna gideyimBence hafiflet isini. Evde oturmak iyi gelmez sana. Kendine vakit ayirabilirsen ishayati guzelde olur.
Hahah çatlak ya, valla çıkar gelirim tam kaçmalık kafadayım zatenBen tatildeyim kptanim. Bugun ilk gunum Konyada. Geziyom bol bolbu hafta 100den dusexem bilginize. Hepinizi Konyaya bekliyorum. Buyuk kutlayacaz dıp tıss dıp tıss yapak Haci abi sende gel
Sende çek derken benim adım fotolarımdan mı bahsettin.
Saatimi kaybetmiştim bu sabah arabada buldum.
Yoksa hafta sonu 10.000 üstü kesin olmuştur.
Kız 20-21 de işten gelip ev işi, yemek olaylarını halledip totom koltuk görmeden yürüyüşe çıkardım.
Mezuniyetin keyfini çıkarayım biraz diye takip etmiyorum günlük adımlarımı.
Ama evde yapıyorum bölgesel bir şeyler.
ay ne bileyim 5.000 üstünü tabloya almayacağım olayını biraz zorlanma olsun diye yapmıştım açıkcasıyok kiz genel tablo icin dedim,
seni biliyorum, eylule kadar boyle takilicam demistin zaten.
Selam kizlar
Kacak kaptan olacagim yakinda
H3RA_ kaptaniiim . Benimde var adimlar ama eklemeyi unuttum. Dunde telefonu iste yanima almadim. Az adimlar
Kaptan bile bahane sayiyor gibi
H3RA_ pazartesi ve cuma tarti gunune katilacaksin mi demek bu :) az artin var. Cabuk gider.
Ben evde oldugum her ay icin 1kilo almisim desem yeridir
Kaptanım senin yaptığın göz kamaştıran spor puanlarını da biliyoruz.Selam kizlar
Kacak kaptan olacagim yakinda
H3RA_ kaptaniiim . Benimde var adimlar ama eklemeyi unuttum. Dunde telefonu iste yanima almadim. Az adimlar
Kaptan bile bahane sayiyor gibi
Tutusuruz aynenhepinizi esas listeye alalim da o zaman tutusursunuz
Yedimsen nasil o beslenmeyle kilo alabilirsin ya, aklim almiyor,
naptin jelibon mu yedin yoksam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?