Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tavsannesi sen nasil oldun? Agri kesici aldim cicek gibiyim suan

Benimde Dahlia_ kadardir canim biraz hava alsinlaf diye misir bahçesine ciktik cok ruzgarliydi erken donduk tel üzerimdeydi ama hic adim olmamis o akadr gezmeye ,aksam agrim olmazsa kosucam ,ilac kesmiyor mu ben içemiyorum

Çok fena açım bu akşam..
Dukan içtim iyi oldu gibi..
Oğlumu yedirdim şimdi, çocuk yemek istemiyor doymuş artık hala yedirmeye çalışıyorum, kendi açlığımdan çocuğun midesini doldurdum

Fark +200gr
Reglim buyuk ihtimalle o yuzden +
Hedef 57.100
Kuchisabishii
Dedigin gibi reglden bencede
Kontrol tartısı
Cuma 68.6
Pazartesi 68.0
Fark 600 gram
Kuchisabishii Eki Görüntüle 2901814
Vay, harika eksi
Slm
bugünkü kilo tartim, 75,3
Cuma tqartim 74,5
800 gram fazlam var
Kuchisabishii
Sasirmadim ,Ama bence sende sasirmadin

Cuma: 71.3
Pazartesi: 71.8
Spor yürüyüş vs yapamıyorum kaç gündür.Bebeğimin gittikçe hastalığı arttı.Adet sancım da çok oldu.Biraz düzenim bozuldu maalesef
Gecmis olsun

Güzel olmuş..
Bu hafta erkenden bitiriyoruz yemek işini .. İnşaAllah güzel eksi gelecek cumaya
İnşaallah canım
Haklısın canm.tesekkur ederim önerilerin için. Dikkat etmeye çalıştım ama olmadıEmzirdigim için diyet yaptığımı soyleyemem çok kızarlar biliyorum. Bugün evime geldim çok şükür.
Seni çok iyi anlıyorum. Benimkiler de çok söylenirdi ki emzirmiyordum bile. Öyle olsa eminim çok kızarlardı. Haklısın, evinde bolca dikkat edersin.
Afiyet olsun eşim. karabuğday biraz fazla geldi bana. Ama erken kapattığın için yakarsın diye düşünüyorum.

Benimde Dahlia_ kadardir canim biraz hava alsinlaf diye misir bahçesine ciktik cok ruzgarliydi erken donduk tel üzerimdeydi ama hic adim olmamis o akadr gezmeye ,aksam agrim olmazsa kosucam ,ilac kesmiyor mu ben içemiyorum
Kesmiyor rahatladim icince. Tuz yalamis gibi su iciyorum. Yarin tarti ne diyecek meraktayim

Hey Masallah

Antalya geri dönmek istiyorum. Orda evlenirdim de Allahim biri vardi kiii

Dahlia_ odem atici iciyorsun surekli. Diyete yeni baslasan eyvallah. Odem mi var vucudunda Bobreklerine zarar. Icme şunu gözunu seveyim.

Yok ya dukan birası için 15 gün iç 5 gün ara yine 15 gün içilmeli diye bir program gibi birşey var, internette de gördüm, çoğu kişi yapmış.. Sadece ödem için değilmiş bu..
Onu uygulayayım dedim ben de, zararı var mı bilmiyorum ki hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…