- 1 Kasım 2019
- 6.156
- 22.479
- 348
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #493.841
Hey Masallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hey Masallah
Gecmis olsun .su icmeyince daha cok yiyorum bende hele bugun hep acimKesmiyor rahatladim icince. Tuz yalamis gibi su iciyorum. Yarin tarti ne diyecek meraktayim
Aaa yarın tablo yaparken kontrol eder düzeltirim canımEline saglik kaptanim Cumartesi 32 bindi ama. Bin bindir
bir dahaki gelişine Alanya yerine Kaş Kalkan taraflarına git. O zaman daha çok seveceksinAntalya geri dönmek istiyorum. Orda evlenirdim de Allahim biri vardi kiii
Bunu bir gün söyleyebileceğimi düşünmezdim hatta söyleyene de kızardım.Antalya geri dönmek istiyorum. Orda evlenirdim de Allahim biri vardi kiii
Bizim asiretin yarisi ordaydi ben alanyadayken. Yani orasi ️bir dahaki gelişine Alanya yerine Kaş Kalkan taraflarına git. O zaman daha çok seveceksin
Onlarda beni cekmiiBunu bir gün söyleyebileceğimi düşünmezdim hatta söyleyene de kızardım.
Yabancı adam bul napcan Türkiye de
Adım 8370
Reglden dolayı karnım ve belim ağrıdığından 10 bine tamamlayamadım bugün.
Kuchisabishii H3RA_ Dahlia_
Metabolizma hizlandirici etkisi var ama gerek yok. Gunluk 1 kupa yesil cay ic onun yerine. Yaptaktan demle.Yok ya dukan birası için 15 gün iç 5 gün ara yine 15 gün içilmeli diye bir program gibi birşey var, internette de gördüm, çoğu kişi yapmış.. Sadece ödem için değilmiş bu..
Onu uygulayayım dedim ben de, zararı var mı bilmiyorum ki hiç.
30 bin yuruyecegim. 31 yap senin olsun
Adimin guzel. Adet donemi kalori ihtiyacin artar. Sadece sebze yediginden doymamissindir. Aksama protein de ekle bugunSabh 2dilim baguette ,3dilim sucuk, 1kkpeynir ,
Ara 1haslanmis misir
Aksam taze fasulye ,salata ,1d.ekmk,soda
3lt su
20dk kosu 120puan
30dk tmyuruyus 75puan
10000adim 300puan
Toplam 495puan
Kuchisabishii H3RA_
Metabolizma hizlandirici etkisi var ama gerek yok. Gunluk 1 kupa yesil cay ic onun yerine. Yaptaktan demle.
Kırk bin kere masallah vallahi tebrik ederim darisi bana olur insallah cumaya kdrcok sevindim senn adina emeklerin bksa cikmasin insallah
Napıyorsunuz?? Sesiniz çıkmıyorr??
Ben kahvaltımı yaptım, başım çok kötü ağrıyor bugün, yedim belki biraz düzelir diye ama olmadı ilaç alırım.. 1-2 saat daha yatıp dinlenmek istiyorum