- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
- 798
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #493.761
Eki Görüntüle 2901791
Cuma: 56.6
Pazartesi: 56.5
Fark: 100 g
Cuma hedef: 56
Dün akşam regl oldum ondan sonuç böyle çıktı yoksa daha fazla bekliyordum.
Kuchisabishii Dahlia_
Hayirli sabahlar
Kuchisabishii Lori
Cuma=68.8
Bugun=68.1
Fark=-700(dun aci cehre ile kabizlik sorunumu dun icin çözdüm insallah persembe gunu gene kabizlik yasamam bunun icin herseyi denicem)
kabızsu gastro prof u bana bir takviye önermişti hem bağırsağı tembelleştirmeyen hem de çözüm sağlayan adını sormak istersen haydi sor sor sor kabızsular için birebirHayirli sabahlar
Kuchisabishii Lori
Cuma=68.8
Bugun=68.1
Fark=-700(dun aci cehre ile kabizlik sorunumu dun icin çözdüm insallah persembe gunu gene kabizlik yasamam bunun icin herseyi denicem)
Hava değişikliği yaradi demekkiBunu gec alintilamisgerek kalmadi
Bende normalde oyleyim ama turkiye yaradi bana hergun. Evet hergunn
Bende bi defa yanlis yazdim o gunden beri hep kontrol ederim
kabızsu gastro prof u bana bir takviye önermişti hem bağırsağı tembelleştirmeyen hem de çözüm sağlayan adını sormak istersen haydi sor sor sor kabızsular için birebir
Kaptanım bugün tartı banıa 58.5 dedi. Mezun kilom 56.5 'du.Günaydin kizlar
Kontrol tartisi paylasmayi unutmayincokofesttt Huhuki tavsannesi KumraL_KrakeR BLU3 suspushanimcim Lenochka Alys tomrs Dahlia_ Lusi
Bende sıkıldım bu durumdan ama geçen hafta yardımcım başladı işe.Cok yogunsun kaptanimsaat 3e kadar (gece) calismak nedir. Hemde pazar gunu. Hayirlisi olsun. Kendine iyi bak. Sen bize lazimsin
Çok geçmiş olsun neden acaba? Ne dedi doktor?günaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit
Amin canım, hep bıraksam nasıl oluru düüşünüp gelecek kaygsıyla vazgeçiyorum.En hayirli karari vermen dilegiyle kaptanim
Bizde bozuğuz bu ara. Kocalara küsme zamanı sanırım.Önemli birşey yok ya, dün eşimle biraz bozuştuk, akşama kadar hiç keyfim yoktu. Genel olarak bunalmış durumdayım, şöyle 3-5 gün tatil lazım bana da yiyip yatmalı
Eski alıntı şimdi bunu silersem hepsi gidecekhoşgeldin canım
Buralar az karışmış bunları es geçiniz
Cumaya kadar halledersin sen sende o azmi görüyorum
Bu hafta süpersin canım
Süpersin
Soğuk çorbanın içinde bakliyat var mı?
Çok iyi gidiyorsun
EÇok iyi cuma günü rekor sende
55ler seni sevmedi bi iniyor bi çıkıyorsun canoama senin gibi olmak için neleri mi vermezdim o ayrı mesela
Ben de +200 geldimolsun kız eritirizzz
süper
Çok çok geçmiş olsun canm. Biran önce iyileşir inşallahgünaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit
Ödem oluşmuştur Emin’im Cuma’ya çok güzel bi tartıyla geliceksinKontrol tartisi
Cuma:68.2
Guncel: 68.7
Fark: +500
Hedef:66.9
Kuchisabishii H3RA_
Eki Görüntüle 2901777
çok güzel
Cuma: 56.6
Pazartesi: 56.5
Fark: 100 g
Cuma hedef: 56
Dün akşam regl oldum ondan sonuç böyle çıktı yoksa daha fazla bekliyordum.
Kuchisabishii Dahlia_
Oh iyi şişin de gitmiştir çok zor insan zayıfta olsa davul gibi hissediyor tebriklerHayirli sabahlar
Kuchisabishii Lori
Cuma=68.8
Bugun=68.1
Tebrikler
Akşam mangal yemiştin ben kanat yiyince azda yesem bi ödem oluyor
Kahve içiyormusun bazen ödem yapıyor da
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| ÖDÜL | ||||||
| |||||||
D deanvillage | |||||||
| |||||||
| ÖDÜL | ||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Toplam | |
| 0 0 | 0 0 | 0 0 | |||||
| 11.757 10.104 | 11.400 7.311 | 12.378 10.023 | |||||
| 17.022 6.008 | 16.004 10.017 | 15.009 0 | |||||
| 0 0 | 0 | 0 0 | |||||
| 0 0 | 0 0 | 0 0 | |||||
| 8.613 31.690 | 11.212 31.112 | 15.194 33.111 | |||||
| 13.609 | 0 | 0 | |||||
| 25.217 | 18.482 | 23.283 |
Ödem oluşmuştur Emin’im Cuma’ya çok güzel bi tartıyla geliceksin
tebrik ederim kilon düşük fark gayet iyi
çok güzelEki Görüntüle 2901791
tebrikler boyunu bilmiyorum ama kilon çok güzel ve farkıda iyi düşük kiloda iki günde değil haftada 100 gramda gidiyor
Oh iyi şişin de gitmiştir çok zor insan zayıfta olsa davul gibi hissediyor tebrikler
Tebrikler
Akşam mangal yemiştin ben kanat yiyince azda yesem bi ödem oluyorsendede ödem olmuş
Kahve içiyormusun bazen ödem yapıyor da
Canım benim de burada daha önce yarıştığım vakitte annemler 10 günlüğüne kalmaya gelmişti. Evde çeşit çeşit pastalar, börekler pişti. Ama ben diyetteyim özellikle de bu gruptayım diye yemedim. Ya da 1 çatal tadına bakıp bıraktım. Sen de biraz daha irade gösterebilirsin.15 Ağustos menüm
Günaydın akşam çok yorgundum köyden geldik. Dün biraz fazla kaçırmış olabilirim.
Sabah , 8 gibi bir armut iki incir,
11 kahvaltı, kızartma,patates,biber,patlıcan ,kabak), hepsinden yedimiki lokma bal,iki dilim ekmek, domates 6 dilim,4 zeytin, sahanda yumurta iki lokma,
2 gibi, bir avuç çekirdek, 4 incir bir elma,
5 gibi , akşam yemeği , ciğer kavurma bir tabak dolusu, 3 dilim ekmek, bol salata,
7 gibi yine incir yedim bir armut
2 litre ye yakın su icebildim
Bol kalorili gunumdu malesef ailemin yanında düzenim bozuldu kendimi tutamadim.kizartmadan ceza alacağım sanırım
Kuchisabishii , @sedulu
Çok geçmiş olsun, bir an önce şifa bulsun inşaallah.günaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit
Boyum 1.65 canımtebrikler boyunu bilmiyorum ama kilon çok güzel ve farkıda iyi düşük kiloda iki günde değil haftada 100 gramda gidiyor
değişik bi adı var ya çayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedirSormami niye bekliyon acebaaa hmn alim gidip
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
740.Etap Menü Tablosu
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe tavsannesi Dahlia_ suspushanimcim BLU3 Huhuki ÖDÜL Lusi D deanvillage tomrs KumraL_KrakeR ÖDÜL Lenochka cokofesttt CanTorun Kuchisabishii Alys deniz diyette
740. Etap 4.Takim Eşli Adim Yarisi
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Toplam KumraL_KrakeR
deniz diyette 0
00
00
0Dahlia_
Lenochka 11.757
10.10411.400
7.31112.378
10.023Alys
suspushanimcim 17.022
6.00816.004
10.01715.009
0Huhuki
Lori 0
0
00
0tomrs
Lusi 0
00
00
0tavsannesi
BLU3 8.613
31.69011.212
31.11215.194
33.111Kuchisabishii 13.609 0 0 CanTorun 25.217 18.482 23.283
!!!
Huhuki cumartesi adımlarını tabloya dahil etmedim. 5.000 altı yazılmayacak diye bildirmiştim.
Amaç sizleri daha fazla hareketlendirmek ve kilo verimini artırmaktı.
Ama malesef 0'lı hanelerimiz yürüyen sayımızı neredeyse geçmiş
değişik bi adı var ya çayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir
daha iyiler bugün şükür sağol canımLusi çocuklar nasıl oldu??
Cuma: 71.3
Pazartesi: 71.8
Spor yürüyüş vs yapamıyorum kaç gündür.Bebeğimin gittikçe hastalığı arttı.Adet sancım da çok oldu.Biraz düzenim bozuldu maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?