- 4 Kasım 2018
- 26.234
- 108.800
- 598
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #493.721
Suyu 2.5dan asagi içmiyorum bnm diyetimde meyve faydali olmuyo bunu dene yanila ogrendim kilo verme konusunda dukan birasini surekli yaparım bn ayda bi fln ama lavabo konusunda pek bi etki etmiyo hayurlisi olsun bklm
İyiym canım bu ara evde durmuyorum valla okullar açılmadan gezdiğim kar diyip kendimi atıyorum bi yerlere
Küçük oğlanın tuvalet işini çözmeye çalışıyorum bide bol bol çamaşır yıkıyorum yerleri siliyorumsonra bi bakıyom gün bitmiş
Kızlar bugün tam kahvaltı yapacağımız sırada kızım kriz geçirir gibi ağladı, ortalığı yıktı resmen. Eşimle de az bir şey zıtlaştık. Sonradan gönlümü alsa da ben pek düzelemedim dahamoralim bozuk bayağı. Yeme işi de biraz bölük pörçük oldu. Hiçbir şeye hâlim yok hem de hiç.
8:00
Yarım su bardağı soğuk süt ve yarım çay bardağı yulaf karışımı
11:00
1 haşlanmış yumurta
1 lokma beyaz peynir
Öğleden sonra
1 elma
1 salatalık
1 küçük kase taze fındık
16:50
Yarım kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
Su yaklaşık 2 litre yatana kadar artar.
Spor
25 dk normal yürüyüş: 25 p
15 dk tempolu yürüyüş: 37.5 p
10000 adım: 300 p
Toplam: 362.5 p
Kuchisabishii @neutral Dahlia_
Suyum 3 u gecti
30dkka leslie 90p
Sabahi sabirsizlikla bekliyorum hayir olur insallah
Selam kızlar bugünün menüsünü yazıp kaçıcam yine affola
Sabah
1 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim siyez ekmeği
2 dilim peynir
3 zeytin
Çay
Akşam(18:00)
3 yk sebzeli bulgur
1 kase süzme yoğurt
4 adet mangalda tavuk kanat
salata
Su 3 litre
Kuchisabishii @deniz diyette
Sabah
2d.ekmek , peynir ,zeytin , 1 2 d.yumurta ,cay
Ogle turkkahvesi
Aksam 130gr hamburger koftesi(ev yapimi) ,1 dilim cheddar , kozlenmis sogan biber ,bol slata ,soda
4lt su
15100 adim 453puan
45dk tmp 112puan
20dk kosu 120puan
Toplam 685puan
Kuchisabishii @neutral
KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli kuru meyve marmelati, 400 ml su
KAHVALTI
40 Gr mom's granola+200 ml süt, haşlanmış yumurta, marul, salatalik, yeşil biber
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
Yeşil smoothie
OGLEN:
200 Gr tavuk şiş, 100 Gr sebzeli bulgur pilavı, ızgara isot biberi, ızgara domates, yeşil salata, soda
Yeşil çay, 10 Gr çiğ çerez
AKSAM
200 Gr z.yagli taze fasulye, 200 ml ev yogurdu
3.5 lt su
Eki Görüntüle 2901701
günaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işitLusi kuzucuk nasil oldu ?
günaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit
Adimin guzelligineSabah
2d.ekmek , peynir ,zeytin , 1 2 d.yumurta ,cay
Ogle turkkahvesi
Aksam 130gr hamburger koftesi(ev yapimi) ,1 dilim cheddar , kozlenmis sogan biber ,bol slata ,soda
4lt su
15100 adim 453puan
45dk tmp 112puan
20dk kosu 120puan
Toplam 685puan
Kuchisabishii @neutral
Kontrol tartisi
Cuma:68.2
Guncel: 68.7
Fark: +500
Hedef:66.9
Kuchisabishii @neutral
Eki Görüntüle 2901777
Gecmis olsun. Nedenini bulurlar da tedavisi baslar insallah. Devam eder de bir sey yeyip icemezse hastanede kontrol altinda olmasi daha iyi olur.günaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit
Cuma cumartesi gelmesi lazimdi. Cumartesi bir damla bir sey geldi. Ondan beri ses seda yok. Anlamadim ben de. Havalar sogudu diye mi boyleReglin mi yakın, ne oldu, neden bu artı?
En hayirli karari vermen dilegiyle kaptanimSelam kızlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdur. Cumartesi akşama kadar temizlik, akşamda kızkardeş buluşmasıyla biraz yoğun geçti.
Bugün de ofisten iş getirmiştim yine çalışmış oldum yani. Şimdi kapattım bilgisayarı. Aralarda kalkıp 3 makine çamaşır yıkayıp kuruttum, yemek yaptım
Hafta 8 gün olsa bana yine gün kalmaz eminim
Tabloları yapamadım ama yarın toparlayacağım inşallah.
Bu hafta yine sıkı çalışıp haftasonu biraz memlekete kaçmaya karar verdim. Yeşillikler içinde bol bol dinlenip kitap okuyacağım.
Dönüşte hala aynı kafada olursam işi bırakabilirim. Orda sakin kafaya detaylı düşüneceğim, acele karar vermek istemiyorum.
İşte öyleeee, öptüm hepinizi
Ne oldu senin canini kim sıkıyor?Biraz geç oldu ama alıntılarım kalmış akşamdan
Meyveyi gerektiği miktarda, doğru zamanda tüketirsen faydasını görürsün..
Ben de seviyorum 1 tabak koyup önüme yiyeyim, hele de akşamlar.. Meyvedir birşey olmaz deyip yiyordum eskiden ama kilo vermemi etkilediği için kestim.. Şimdi de yiyorum ama yemeklerden hemen sonra ve de az miktarda.. Şimdilik iyi gidiyor, sen de bir dene istersen, kahvaltına üzüm ekle bence..
Kolay gelsinnn
Nazar oldu nazarrr
Aktif olmamla ortadan kaybolmam bir oldu ya
Naplyorsun, nasıl gidiyor tatill?
Biz her anlamda mı eş olduk acaba?
Dün bizde de az biraz sorun çıktı, geçmesine geçti gibi de can sıkıntısı pek kolay geçmiyor.. Bugün de halim yok hiç..
Yürüyünce diyorum yapılabilir aslında, yani günlük 20-30 bin yürümek mümkün.. Bana şu sıralar fırsat verilmiyor maalesef
Bnde eksi bekliyorum ya dur baklm lavaboya gidip tartilcam hmnAfiyet olsun canım..
Sporların da güzel
Eksi bekliyoruz sendennn
Afiyetbolsun Krakerim..
Güzel olmuş, sporların ayrıca güzel
MaşaAllah ablam ya, adımların çok güzel, menün de zaten her zamanki gibi
Regl in gelememesinin sisligdir buyuk ihtimalKontrol tartisi
Cuma:68.2
Guncel: 68.7
Fark: +500
Hedef:66.9
Kuchisabishii @neutral
Eki Görüntüle 2901777
Gunaydin lusican
Aaa ne kadar güzelBen kendim yapıyorum canım haccameyim
O zaman aç karnına sinameki daha iyi olur
Yok canım sade sade gidiyorYulafı severim ama asla boş yiyemem illa bi meyve olmalızorlanmıyor musun
Maşaallah diyorum sizeMerhabalar kızlar
Amca kızı bende, o yüzden pek uğrayamiyorum.
Bugün mağazada mevsimlik bir kap denedim, 38 bedendi ve büyük geldi. Fiyatı yüzünden üzüldüm, beden yüzünden çok mutlu oldum. Kilomu koruyorum, bir taraftan da sıkılasiyorum.
Kolay gelsin kaptanım 🖐Selam kızlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdur. Cumartesi akşama kadar temizlik, akşamda kızkardeş buluşmasıyla biraz yoğun geçti.
Bugün de ofisten iş getirmiştim yine çalışmış oldum yani. Şimdi kapattım bilgisayarı. Aralarda kalkıp 3 makine çamaşır yıkayıp kuruttum, yemek yaptım
Hafta 8 gün olsa bana yine gün kalmaz eminim
Tabloları yapamadım ama yarın toparlayacağım inşallah.
Bu hafta yine sıkı çalışıp haftasonu biraz memlekete kaçmaya karar verdim. Yeşillikler içinde bol bol dinlenip kitap okuyacağım.
Dönüşte hala aynı kafada olursam işi bırakabilirim. Orda sakin kafaya detaylı düşüneceğim, acele karar vermek istemiyorum.
İşte öyleeee, öptüm hepinizi
Ben de telefonu değiştirmeyi çok istiyorum ama o kadar para harcamayı da göze alamıyorum. Çökene kadar devamGünaydın..
Dün biraz can sıkıcı gün geçirdim, telefon da bir yandan saçmalıyor, kapattım tüm gün.. Biraz daha idare etse yenisini alacağım da şu an için yersiz harcama..
Eş olunca enerjimiz birbirimize yansımış galibaBiraz geç oldu ama alıntılarım kalmış akşamdan
Ben de seviyorum 1 tabak koyup önüme yiyeyim, hele de akşamlar.. Meyvedir birşey olmaz deyip yiyordum eskiden ama kilo vermemi etkilediği için kestim.. Şimdi de yiyorum ama yemeklerden hemen sonra ve de az miktarda.. Şimdilik iyi gidiyor, sen de bir dene istersen, kahvaltına üzüm ekle bence..
Kolay gelsinnn
Nazar oldu nazarrr
Dün bizde de az biraz sorun çıktı, geçmesine geçti gibi de can sıkıntısı pek kolay geçmiyor.. Bugün de halim yok hiç..
Yürüyünce diyorum yapılabilir aslında, yani günlük 20-30 bin yürümek mümkün.. Bana şu sıralar fırsat verilmiyor maalesef
Menün güzel canım afiyet olsun. Erken kapatman çok iyi. Adımların da öyle. Maşaallah diyorum ❤Dünkü menüm..
9.45
Bol otlu omlet
3-4 küp kavun
2 kaşık krem peynir
Yarım salatalık
14.00
Ciğer kavurma (2 kaşık kadar)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Akşam 2 bardak çay
Su 2.5 lt
250 ml dukan
12.300 adım - 369 p
Kuchisabishii @neutral Lenochka
Güzel eksi
Tatilim super geciyor. Dun aksam Konyaya geldim. Alanyaya dönmek istiyorummmBiraz geç oldu ama alıntılarım kalmış akşamdan
Kolay gelsinnn
Nazar oldu nazarrr
Gecmis olsun kuzucugagünaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?