Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz geç oldu ama alıntılarım kalmış akşamdan

Suyu 2.5dan asagi içmiyorum bnm diyetimde meyve faydali olmuyo bunu dene yanila ogrendim kilo verme konusunda dukan birasini surekli yaparım bn ayda bi fln ama lavabo konusunda pek bi etki etmiyo hayurlisi olsun bklm

Meyveyi gerektiği miktarda, doğru zamanda tüketirsen faydasını görürsün..
Ben de seviyorum 1 tabak koyup önüme yiyeyim, hele de akşamlar.. Meyvedir birşey olmaz deyip yiyordum eskiden ama kilo vermemi etkilediği için kestim.. Şimdi de yiyorum ama yemeklerden hemen sonra ve de az miktarda.. Şimdilik iyi gidiyor, sen de bir dene istersen, kahvaltına üzüm ekle bence..

Kolay gelsinnn

Dahlia_ senide boyle aktif gorecekmisim yaw

Nazar oldu nazarrr
Aktif olmamla ortadan kaybolmam bir oldu ya
Naplyorsun, nasıl gidiyor tatill?

Biz her anlamda mı eş olduk acaba?
Dün bizde de az biraz sorun çıktı, geçmesine geçti gibi de can sıkıntısı pek kolay geçmiyor.. Bugün de halim yok hiç..

Yürüyünce diyorum yapılabilir aslında, yani günlük 20-30 bin yürümek mümkün.. Bana şu sıralar fırsat verilmiyor maalesef

Afiyet olsun canım..
Sporların da güzel

Suyum 3 u gecti
30dkka leslie 90p
Sabahi sabirsizlikla bekliyorum hayir olur insallah

Eksi bekliyoruz sendennn

Afiyetbolsun Krakerim..

Güzel olmuş, sporların ayrıca güzel

MaşaAllah ablam ya, adımların çok güzel, menün de zaten her zamanki gibi

Adimin guzelligine

günaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit
Gecmis olsun. Nedenini bulurlar da tedavisi baslar insallah. Devam eder de bir sey yeyip icemezse hastanede kontrol altinda olmasi daha iyi olur.

En hayirli karari vermen dilegiyle kaptanim

Ne oldu senin canini kim sıkıyor?

Ben kendim yapıyorum canım haccameyim

O zaman aç karnına sinameki daha iyi olur
Aaa ne kadar güzel
Yulafı severim ama asla boş yiyemem illa bi meyve olmalı zorlanmıyor musun
Yok canım sade sade gidiyor
Maşaallah diyorum size
Kolay gelsin kaptanım 🖐
Günaydın..
Dün biraz can sıkıcı gün geçirdim, telefon da bir yandan saçmalıyor, kapattım tüm gün.. Biraz daha idare etse yenisini alacağım da şu an için yersiz harcama..
Ben de telefonu değiştirmeyi çok istiyorum ama o kadar para harcamayı da göze alamıyorum. Çökene kadar devam
Eş olunca enerjimiz birbirimize yansımış galiba can sıkıntın da tez zamanda geçer inşaallah canım ❤

Menün güzel canım afiyet olsun. Erken kapatman çok iyi. Adımların da öyle. Maşaallah diyorum ❤
Cuma - 65.2
Bugün - 65.0
Fark - 0.2
Cumaya hedef - 64.5

Kuchisabishii @neutral Lenochka
Güzel eksi

Tatilim super geciyor. Dun aksam Konyaya geldim. Alanyaya dönmek istiyorummm
Anamda geldi konyaya. Yapariz artik biseyler
günaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit
Gecmis olsun kuzucuga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…