• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Biraz geç oldu ama alıntılarım kalmış akşamdan 🤭

Suyu 2.5dan asagi içmiyorum bnm diyetimde meyve faydali olmuyo bunu dene yanila ogrendim kilo verme konusunda dukan birasini surekli yaparım bn ayda bi fln ama lavabo konusunda pek bi etki etmiyo hayurlisi olsun bklm

Meyveyi gerektiği miktarda, doğru zamanda tüketirsen faydasını görürsün..
Ben de seviyorum 1 tabak koyup önüme yiyeyim, hele de akşamlar.. Meyvedir birşey olmaz deyip yiyordum eskiden ama kilo vermemi etkilediği için kestim.. Şimdi de yiyorum ama yemeklerden hemen sonra ve de az miktarda.. Şimdilik iyi gidiyor, sen de bir dene istersen, kahvaltına üzüm ekle bence..

İyiym canım bu ara evde durmuyorum valla okullar açılmadan gezdiğim kar diyip kendimi atıyorum bi yerlere 😂😂
Küçük oğlanın tuvalet işini çözmeye çalışıyorum bide bol bol çamaşır yıkıyorum yerleri siliyorum :temizlik: sonra bi bakıyom gün bitmiş 😤

Kolay gelsinnn 😄

Dahlia_ Dahlia_ senide boyle aktif gorecekmisim yaw🤣🤣

Nazar oldu nazarrr 😂😂
Aktif olmamla ortadan kaybolmam bir oldu ya 😄
Naplyorsun, nasıl gidiyor tatill? 🤩

Kızlar bugün tam kahvaltı yapacağımız sırada kızım kriz geçirir gibi ağladı, ortalığı yıktı resmen. Eşimle de az bir şey zıtlaştık. Sonradan gönlümü alsa da ben pek düzelemedim daha 😞 moralim bozuk bayağı. Yeme işi de biraz bölük pörçük oldu. Hiçbir şeye hâlim yok hem de hiç.

Biz her anlamda mı eş olduk acaba? 🤭
Dün bizde de az biraz sorun çıktı, geçmesine geçti gibi de can sıkıntısı pek kolay geçmiyor.. Bugün de halim yok hiç..

Yürüyünce diyorum yapılabilir aslında, yani günlük 20-30 bin yürümek mümkün.. Bana şu sıralar fırsat verilmiyor maalesef :işsiz:

8:00
Yarım su bardağı soğuk süt ve yarım çay bardağı yulaf karışımı

11:00
1 haşlanmış yumurta
1 lokma beyaz peynir

Öğleden sonra
1 elma
1 salatalık
1 küçük kase taze fındık

16:50
Yarım kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata

Su yaklaşık 2 litre yatana kadar artar.

Spor
25 dk normal yürüyüş: 25 p
15 dk tempolu yürüyüş: 37.5 p
10000 adım: 300 p
Toplam: 362.5 p

Kuchisabishii Kuchisabishii @neutral Dahlia_ Dahlia_

Afiyet olsun canım..
Sporların da güzel 🌸

Suyum 3 u gecti
30dkka leslie 90p
Sabahi sabirsizlikla bekliyorum hayir olur insallah

Eksi bekliyoruz sendennn 😍

Selam kızlar bugünün menüsünü yazıp kaçıcam yine affola
Sabah
1 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim siyez ekmeği
2 dilim peynir
3 zeytin
Çay
Akşam(18:00)
3 yk sebzeli bulgur
1 kase süzme yoğurt
4 adet mangalda tavuk kanat
salata

Su 3 litre
Kuchisabishii Kuchisabishii @deniz diyette

Afiyetbolsun Krakerim..

Sabah
2d.ekmek , peynir ,zeytin , 1 2 d.yumurta ,cay
Ogle turkkahvesi
Aksam 130gr hamburger koftesi(ev yapimi) ,1 dilim cheddar , kozlenmis sogan biber ,bol slata ,soda
4lt su
15100 adim 453puan
45dk tmp 112puan
20dk kosu 120puan
Toplam 685puan
Kuchisabishii Kuchisabishii @neutral

Güzel olmuş, sporların ayrıca güzel 😍

KAHVALTI ÖNCESİ

Z.yagli kuru meyve marmelati, 400 ml su

KAHVALTI

40 Gr mom's granola+200 ml süt, haşlanmış yumurta, marul, salatalik, yeşil biber

Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata

Yeşil smoothie

OGLEN:

200 Gr tavuk şiş, 100 Gr sebzeli bulgur pilavı, ızgara isot biberi, ızgara domates, yeşil salata, soda

Yeşil çay, 10 Gr çiğ çerez

AKSAM

200 Gr z.yagli taze fasulye, 200 ml ev yogurdu

3.5 lt su
Eki Görüntüle 2901701

MaşaAllah ablam ya, adımların çok güzel, menün de zaten her zamanki gibi 😍

Sabah
2d.ekmek , peynir ,zeytin , 1 2 d.yumurta ,cay
Ogle turkkahvesi
Aksam 130gr hamburger koftesi(ev yapimi) ,1 dilim cheddar , kozlenmis sogan biber ,bol slata ,soda
4lt su
15100 adim 453puan
45dk tmp 112puan
20dk kosu 120puan
Toplam 685puan
Kuchisabishii Kuchisabishii @neutral
Adimin guzelligine🌺

günaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit :KK43:
Gecmis olsun. Nedenini bulurlar da tedavisi baslar insallah. Devam eder de bir sey yeyip icemezse hastanede kontrol altinda olmasi daha iyi olur.

Selam kızlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdur. Cumartesi akşama kadar temizlik, akşamda kızkardeş buluşmasıyla biraz yoğun geçti.
Bugün de ofisten iş getirmiştim yine çalışmış oldum yani. Şimdi kapattım bilgisayarı. Aralarda kalkıp 3 makine çamaşır yıkayıp kuruttum, yemek yaptım 🤦🏼‍♀️
Hafta 8 gün olsa bana yine gün kalmaz eminim🙄

Tabloları yapamadım ama yarın toparlayacağım inşallah.
Bu hafta yine sıkı çalışıp haftasonu biraz memlekete kaçmaya karar verdim. Yeşillikler içinde bol bol dinlenip kitap okuyacağım.
Dönüşte hala aynı kafada olursam işi bırakabilirim. Orda sakin kafaya detaylı düşüneceğim, acele karar vermek istemiyorum.

İşte öyleeee, öptüm hepinizi🥰
En hayirli karari vermen dilegiyle kaptanim🌺

Ben de seviyorum 1 tabak koyup önüme yiyeyim, hele de akşamlar.. Meyvedir birşey olmaz deyip yiyordum eskiden ama kilo vermemi etkilediği için kestim.. Şimdi de yiyorum ama yemeklerden hemen sonra ve de az miktarda.. Şimdilik iyi gidiyor, sen de bir dene istersen, kahvaltına üzüm ekle bence..

Kolay gelsinnn 😄

Nazar oldu nazarrr 😂😂

Dün bizde de az biraz sorun çıktı, geçmesine geçti gibi de can sıkıntısı pek kolay geçmiyor.. Bugün de halim yok hiç..

Yürüyünce diyorum yapılabilir aslında, yani günlük 20-30 bin yürümek mümkün.. Bana şu sıralar fırsat verilmiyor maalesef :işsiz:
Ne oldu senin canini kim sıkıyor?🌺

Ben kendim yapıyorum canım haccameyim

O zaman aç karnına sinameki daha iyi olur ❤️
Aaa ne kadar güzel 🌼
Yulafı severim ama asla boş yiyemem illa bi meyve olmalı 😃 zorlanmıyor musun
Yok canım sade sade gidiyor 😄
Merhabalar kızlar 🥰
Amca kızı bende, o yüzden pek uğrayamiyorum.
Bugün mağazada mevsimlik bir kap denedim, 38 bedendi ve büyük geldi. Fiyatı yüzünden üzüldüm, beden yüzünden çok mutlu oldum. Kilomu koruyorum, bir taraftan da sıkılasiyorum. 😍
Maşaallah diyorum size 🌷
Selam kızlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdur. Cumartesi akşama kadar temizlik, akşamda kızkardeş buluşmasıyla biraz yoğun geçti.
Bugün de ofisten iş getirmiştim yine çalışmış oldum yani. Şimdi kapattım bilgisayarı. Aralarda kalkıp 3 makine çamaşır yıkayıp kuruttum, yemek yaptım 🤦🏼‍♀️
Hafta 8 gün olsa bana yine gün kalmaz eminim🙄

Tabloları yapamadım ama yarın toparlayacağım inşallah.
Bu hafta yine sıkı çalışıp haftasonu biraz memlekete kaçmaya karar verdim. Yeşillikler içinde bol bol dinlenip kitap okuyacağım.
Dönüşte hala aynı kafada olursam işi bırakabilirim. Orda sakin kafaya detaylı düşüneceğim, acele karar vermek istemiyorum.

İşte öyleeee, öptüm hepinizi🥰😘
Kolay gelsin kaptanım 🖐
Günaydın..
Dün biraz can sıkıcı gün geçirdim, telefon da bir yandan saçmalıyor, kapattım tüm gün.. Biraz daha idare etse yenisini alacağım da şu an için yersiz harcama..
Ben de telefonu değiştirmeyi çok istiyorum ama o kadar para harcamayı da göze alamıyorum. Çökene kadar devam 😊

Kolay gelsinnn 😄

Nazar oldu nazarrr 😂😂

Eş olunca enerjimiz birbirimize yansımış galiba 😊 can sıkıntın da tez zamanda geçer inşaallah canım ❤

Dünkü menüm..

9.45
Bol otlu omlet
3-4 küp kavun
2 kaşık krem peynir
Yarım salatalık

14.00
Ciğer kavurma (2 kaşık kadar)
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

Akşam 2 bardak çay

Su 2.5 lt
250 ml dukan

12.300 adım - 369 p

Kuchisabishii Kuchisabishii @neutral Lenochka Lenochka
Menün güzel canım afiyet olsun. Erken kapatman çok iyi. Adımların da öyle. Maşaallah diyorum ❤🌷
Cuma - 65.2
Bugün - 65.0
Fark - 0.2
Cumaya hedef - 64.5

Kuchisabishii Kuchisabishii @neutral Lenochka Lenochka
Güzel eksi 👏

Kolay gelsinnn 😄

Nazar oldu nazarrr 😂😂

Tatilim super geciyor. Dun aksam Konyaya geldim. Alanyaya dönmek istiyorummm🤣
Anamda geldi konyaya. Yapariz artik biseyler😬
günaydın canım kızım akşama kadar istifra etti acillerdeydik akşama kadar sonra ishal gibi oldu idrar testi de veremedik çiş yapmıyor azcık içse geri çıkıyor ayy bir sor bin ah işit :KK43:
Gecmis olsun kuzucuga♥️

Back