Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım bağırsaklarımız ikinci beynimizdir bazen birikintiler bağırsakta kalır yani temizlenmez magnezyum sülfatı araştırmanı tavsiye ederim tabi kan grubun 0 sa kullanma
Bende deniyorum ama çok inat hiç istemiyor bende üstelemiyorum benimki 2.buçuk yaşında
Bende çocuklar öyle olunca geriliyorum bir anda evin havası değişiyor

Cok sukur kaptanim, siz nasilsiniz?
Omad nasil gidiyor?

Ben bugun biseyler yemeden disari cikinca halsizlestim biraz eve gelir gelmez yedim.

Midem kücülmüs sanki.
Bugun omad olmadi warrior oldu.
Ben cok yorgunum
Yarin asi olacagim. Ilk doz umarim etkilemez pek.
Dikkat et kendine. Suyuda az mi icmistin?

Afiyet olsun canım
Bolca tepin de adım sayın artsın
Güzel menü canım afiyet olsun. ben genelde akşam ekmek yemeyi tercih etmiyorum ama sadece 1 dilim yemişsin zaten
Çok meyve ağırlıklı olmuş ya, hem üzüm hem şeftali hem de karadut suyu. Afiyet olsun

Ben cok yorgunum

Esim 2gun önce oldu kaptanim cok sukurki gayet iyi sadece dun biraz yorgunum dedi aksam yuruyus yapinca duzeldi. Bende haftaici olucam gonlum beklemekten yanada olsa zmani geldi agrisiz atlatiriz umarim

Aslında protein olduğu zaman tüketmemem gerektiğini biliyorum ama ekmek çok çıtırdı dayanamadım birde ben hacamat yapıyorum sonrasında baya halsiz kalıyorum ihtiyaç duyuyorum sanki

Aslında protein olduğu zaman tüketmemem gerektiğini biliyorum ama ekmek çok çıtırdı dayanamadım birde ben hacamat yapıyorum sonrasında baya halsiz kalıyorum ihtiyaç duyuyorum sanki
Taze ekmeğe dayanmak çok zor haklısın hacamatı ne için yaptırıyorsun?

Ben cok yorgunum
Ben de bugun Omad olmadi uykusuzluk cok etkiliyor beni yoksa omad yapinca cok enerjik okuyorum dolu dolu is yapiyorum.

Suyu da evet az almisim ve heryer kapaliydi alamadim.

Bugun normal yedim .

0+ kan grubum hic bakmayimm ozmn

Yulafı severim ama asla boş yiyemem illa bi meyve olmalı zorlanmıyor musun

Insallah Cocuklarim uyursa ben de yazacagim.

Ortim bugun bbiraz fazla olmus sanki.

Evet, Lenochka nin da dedigi gibi meyveler biraz fazla kacti.
Plan dahilinde olmayan öğünlerde böyle sacmaliyorum bazen.

Aslinda aksam yemegi her zamanki saatinde hazir olsaydı böyle olmayacakti, esime atayim suçu

Selam hayırlı geceler canlar

Hosgeldiniz ,onemli olan niyetlenmek sonrasi cok kolay geliyor
Hos bulduk insallaj
Evet evet cokocum bende seni hatirladim
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin.

Selam kızlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdur. Cumartesi akşama kadar temizlik, akşamda kızkardeş buluşmasıyla biraz yoğun geçti.
Bugün de ofisten iş getirmiştim yine çalışmış oldum yani. Şimdi kapattım bilgisayarı. Aralarda kalkıp 3 makine çamaşır yıkayıp kuruttum, yemek yaptım
Hafta 8 gün olsa bana yine gün kalmaz eminim

Tabloları yapamadım ama yarın toparlayacağım inşallah.
Bu hafta yine sıkı çalışıp haftasonu biraz memlekete kaçmaya karar verdim. Yeşillikler içinde bol bol dinlenip kitap okuyacağım.
Dönüşte hala aynı kafada olursam işi bırakabilirim. Orda sakin kafaya detaylı düşüneceğim, acele karar vermek istemiyorum.

İşte öyleeee, öptüm hepinizi

Cok yogunsun kaptanim saat 3e kadar (gece) calismak nedir. Hemde pazar gunu. Hayirlisi olsun. Kendine iyi bak. Sen bize lazimsin

Ben sana demismiydim?? YA SEN BIR HARIKASIN YAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…