- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #493.701
Canım bağırsaklarımız ikinci beynimizdir bazen birikintiler bağırsakta kalır yani temizlenmez magnezyum sülfatı araştırmanı tavsiye ederim tabi kan grubun 0 sa kullanmaEvet if bnm icin cok iyi oldu aslinda incelme konusundada hizli kilo verme sirasindada ilk diyete basladigimda bu kdr kabizlik skrunum yoktu bu kurban bayramindan once basladi malesef bi bni psikolojik olarakta cok etkiliyo sürekli bi sislik var ve sanki hic kilo vermemisim gibi rahatsiz oluyorum insanlar ne kdr kilo vermissin dedikleri halde sanki 80kilo gibi hissediyorum kendimi butun yasantimi etkiliyo diyebilirim özellikle tarti gunleri gelince bni bi telas aliyo
Bende deniyorum ama çok inat hiç istemiyor bende üstelemiyorum benimki 2.buçuk yaşındaİyiym canım bu ara evde durmuyorum valla okullar açılmadan gezdiğim kar diyip kendimi atıyorum bi yerlere
Küçük oğlanın tuvalet işini çözmeye çalışıyorum bide bol bol çamaşır yıkıyorum yerleri siliyorumsonra bi bakıyom gün bitmiş
Bende çocuklar öyle olunca geriliyorum bir anda evin havası değişiyorKızlar bugün tam kahvaltı yapacağımız sırada kızım kriz geçirir gibi ağladı, ortalığı yıktı resmen. Eşimle de az bir şey zıtlaştık. Sonradan gönlümü alsa da ben pek düzelemedim dahamoralim bozuk bayağı. Yeme işi de biraz bölük pörçük oldu. Hiçbir şeye hâlim yok hem de hiç.
Bugun omad olmadi warrior oldu.Cok sukur kaptanim, siz nasilsiniz?
Omad nasil gidiyor?
Ben bugun biseyler yemeden disari cikinca halsizlestim biraz eve gelir gelmez yedim.
Midem kücülmüs sanki.
Afiyet olsun canımHayırlı güler
Kahvalti oncesi limonlu kahve
Anneme gelince limonlu ilik su
Kahvalti =4zeytin
1bucuk has. Yumurta
Iki dilim kasar
Yarim dom
1dlm cavdar
Aksam(16:40da bitti) =1 bucuk kabak soteledim
3kasik yogurt
Bi yk menemen
Su 2litre oldu devam diyorum
Spor henuz yok eve gidicem yuruyerek dort bin adim galiba kosarak gidecuuum aksama kina var azda orda tepinirem
Güzel menü canım afiyet olsun.Kahvaltı öncesi maydonoz limon kürü
Sabah bi dilim peynir
bir dilim ekmek
iki haşlanmış yumurta
8 zeytin
Öğlen Türk kahvesi
Akşam 150 gram tavuk göğüsü salata bi dilim ekmek
3 litre su
Kuchisabishii
Çok meyve ağırlıklı olmuş ya, hem üzüm hem şeftali hem de karadut suyu. Afiyet olsun@Arrietty_suspushanimcim
11.00
2 adet wasa, tereyagli
2 haslama yumurta
Salatalik, domates
1 dilim peynir
5 6 adet antep fistigi
Arada
Az sütlü kahve
Minik kase yogurt mix;
1 yk kabak çekirdeği, 1 kare cikolata, 1 tk chia, 1 avuc üzüm
2 küçük seftali
18.00
2 hamburger köftesi, peyniri
Salata
1 bardak karadutsuyu
Bugun omad olmadi warrior oldu.
Ben cok yorgunum
Yarin asi olacagim. Ilk doz umarim etkilemez pek.
Dikkat et kendine. Suyuda az mi icmistin?
Aslında protein olduğu zaman tüketmemem gerektiğini biliyorum ama ekmek çok çıtırdı dayanamadımAfiyet olsun canım
Bolca tepin de adım sayın artsın
Güzel menü canım afiyet olsun.ben genelde akşam ekmek yemeyi tercih etmiyorum ama sadece 1 dilim yemişsin zaten
Çok meyve ağırlıklı olmuş ya, hem üzüm hem şeftali hem de karadut suyu. Afiyet olsun
Taze ekmeğe dayanmak çok zor haklısınAslında protein olduğu zaman tüketmemem gerektiğini biliyorum ama ekmek çok çıtırdı dayanamadımbirde ben hacamat yapıyorum sonrasında baya halsiz kalıyorum ihtiyaç duyuyorum sanki
Ben de bugun Omad olmadi uykusuzluk cok etkiliyor beni yoksa omad yapinca cok enerjik okuyorum dolu dolu is yapiyorum.Bugun omad olmadi warrior oldu.
Ben cok yorgunum
Yarin asi olacagim. Ilk doz umarim etkilemez pek.
Dikkat et kendine. Suyuda az mi icmistin?
0+ kan grubum hic bakmayimm ozmnCanım bağırsaklarımız ikinci beynimizdir bazen birikintiler bağırsakta kalır yani temizlenmez magnezyum sülfatı araştırmanı tavsiye ederim tabi kan grubun 0 sa kullanma
Bende deniyorum ama çok inat hiç istemiyor bende üstelemiyorum benimki 2.buçuk yaşında
Bende çocuklar öyle olunca geriliyorum bir anda evin havası değişiyor
Ben kendim yapıyorum canım haccameyimTaze ekmeğe dayanmak çok zor haklısınhacamatı ne için yaptırıyorsun?
O zaman aç karnına sinameki daha iyi olur0+ kan grubum hic bakmayimm ozmn
Yulafı severim ama asla boş yiyemem illa bi meyve olmalı8:00
Yarım su bardağı soğuk süt ve yarım çay bardağı yulaf karışımı
11:00
1 haşlanmış yumurta
1 lokma beyaz peynir
Öğleden sonra
1 elma
1 salatalık
1 küçük kase taze fındık
16:50
Yarım kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata
Su yaklaşık 2 litre yatana kadar artar.
Spor
25 dk normal yürüyüş: 25 p
15 dk tempolu yürüyüş: 37.5 p
10000 adım: 300 p
Toplam: 362.5 p
Kuchisabishii H3RA_ Dahlia_
Insallah Cocuklarim uyursa ben de yazacagim.
Ortim bugun bbiraz fazla olmus sanki.
Hos bulduk insallajHosgeldiniz ,onemli olan niyetlenmek sonrasi cok kolay geliyor
Evet evet cokocum bende seni hatirladimDondurma ödülümdü hurma bütün tatlı ihtiyacımı gideriyor kahveyle en sevdiğim diyebilirimBen sebzeden ziyade az biraz proteinle daha güzel doyuyorum
Hoşgeldin canım bende geçen yıl buradaydım seni hatırlıyorum kürkçü dükkanı hesabı oldu benimki de kilolarımızda yakın
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin.Günaydın yazacam utanıyorumsabah girmiştim bi ara geçmiş yaparken günaydın yazamadan çıkmışım
@Lusi canım çok geçmiş olsun küçük bi operasyon inşallah hemencik atlatır
deniz diyette hoşgeldin Deniz evet eş olmuşuz küçük adımlar atabiliyorum 5 bini bulmuyor maalesef.Yeni ameliyat oldum 1.5 ay dinlenme modundaydım.Ama senin adımlarını menülerni takip eder motive ederim seni
Cok yogunsun kaptanimSelam kızlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdur. Cumartesi akşama kadar temizlik, akşamda kızkardeş buluşmasıyla biraz yoğun geçti.
Bugün de ofisten iş getirmiştim yine çalışmış oldum yani. Şimdi kapattım bilgisayarı. Aralarda kalkıp 3 makine çamaşır yıkayıp kuruttum, yemek yaptım
Hafta 8 gün olsa bana yine gün kalmaz eminim
Tabloları yapamadım ama yarın toparlayacağım inşallah.
Bu hafta yine sıkı çalışıp haftasonu biraz memlekete kaçmaya karar verdim. Yeşillikler içinde bol bol dinlenip kitap okuyacağım.
Dönüşte hala aynı kafada olursam işi bırakabilirim. Orda sakin kafaya detaylı düşüneceğim, acele karar vermek istemiyorum.
İşte öyleeee, öptüm hepinizi
Ben sana demismiydim?? YA SEN BIR HARIKASIN YAAMerhabalar kızlar
Amca kızı bende, o yüzden pek uğrayamiyorum.
Bugün mağazada mevsimlik bir kap denedim, 38 bedendi ve büyük geldi. Fiyatı yüzünden üzüldüm, beden yüzünden çok mutlu oldum. Kilomu koruyorum, bir taraftan da sıkılasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?