• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet if bnm icin cok iyi oldu aslinda incelme konusundada hizli kilo verme sirasindada ilk diyete basladigimda bu kdr kabizlik skrunum yoktu bu kurban bayramindan once basladi malesef bi bni psikolojik olarakta cok etkiliyo sürekli bi sislik var ve sanki hic kilo vermemisim gibi rahatsiz oluyorum insanlar ne kdr kilo vermissin dedikleri halde sanki 80kilo gibi hissediyorum kendimi butun yasantimi etkiliyo diyebilirim özellikle tarti gunleri gelince bni bi telas aliyo😏
Canım bağırsaklarımız ikinci beynimizdir bazen birikintiler bağırsakta kalır yani temizlenmez magnezyum sülfatı araştırmanı tavsiye ederim tabi kan grubun 0 sa kullanma 😊
İyiym canım bu ara evde durmuyorum valla okullar açılmadan gezdiğim kar diyip kendimi atıyorum bi yerlere 😂😂
Küçük oğlanın tuvalet işini çözmeye çalışıyorum bide bol bol çamaşır yıkıyorum yerleri siliyorum :temizlik: sonra bi bakıyom gün bitmiş 😤
Bende deniyorum ama çok inat hiç istemiyor bende üstelemiyorum benimki 2.buçuk yaşında
Kızlar bugün tam kahvaltı yapacağımız sırada kızım kriz geçirir gibi ağladı, ortalığı yıktı resmen. Eşimle de az bir şey zıtlaştık. Sonradan gönlümü alsa da ben pek düzelemedim daha 😞 moralim bozuk bayağı. Yeme işi de biraz bölük pörçük oldu. Hiçbir şeye hâlim yok hem de hiç.
Bende çocuklar öyle olunca geriliyorum bir anda evin havası değişiyor 😂

Cok sukur kaptanim, siz nasilsiniz?
Omad nasil gidiyor?

Ben bugun biseyler yemeden disari cikinca halsizlestim biraz eve gelir gelmez yedim.

Midem kücülmüs sanki.
Bugun omad olmadi warrior oldu.
Ben cok yorgunum 🙄
Yarin asi olacagim. Ilk doz umarim etkilemez pek.
Dikkat et kendine. Suyuda az mi icmistin?

Hayırlı güler 🤗
Kahvalti oncesi limonlu kahve
Anneme gelince limonlu ilik su
Kahvalti =4zeytin
1bucuk has. Yumurta
Iki dilim kasar
Yarim dom
1dlm cavdar

Aksam(16:40da bitti) =1 bucuk kabak soteledim
3kasik yogurt
Bi yk menemen

Su 2litre oldu devam diyorum

Spor henuz yok eve gidicem yuruyerek dort bin adim galiba kosarak gidecuuum aksama kina var azda orda tepinirem
Afiyet olsun canım 😊
Bolca tepin de adım sayın artsın 😄
Kahvaltı öncesi maydonoz limon kürü
Sabah bi dilim peynir
bir dilim ekmek
iki haşlanmış yumurta
8 zeytin

Öğlen Türk kahvesi

Akşam 150 gram tavuk göğüsü salata bi dilim ekmek

3 litre su
Kuchisabishii Kuchisabishii
Güzel menü canım afiyet olsun. 🌷ben genelde akşam ekmek yemeyi tercih etmiyorum ama sadece 1 dilim yemişsin zaten 🤗
@Arrietty_ suspushanimcim suspushanimcim

11.00
2 adet wasa, tereyagli
2 haslama yumurta
Salatalik, domates
1 dilim peynir
5 6 adet antep fistigi

Arada
Az sütlü kahve

Minik kase yogurt mix;
1 yk kabak çekirdeği, 1 kare cikolata, 1 tk chia, 1 avuc üzüm
2 küçük seftali

18.00
2 hamburger köftesi, peyniri
Salata
1 bardak karadutsuyu
Çok meyve ağırlıklı olmuş ya, hem üzüm hem şeftali hem de karadut suyu. Afiyet olsun 😊

Ben cok yorgunum 🙄

Esim 2gun önce oldu kaptanim cok sukurki gayet iyi sadece dun biraz yorgunum dedi aksam yuruyus yapinca duzeldi. Bende haftaici olucam gonlum beklemekten yanada olsa zmani geldi agrisiz atlatiriz umarim

Afiyet olsun canım 😊
Bolca tepin de adım sayın artsın 😄

Güzel menü canım afiyet olsun. 🌷ben genelde akşam ekmek yemeyi tercih etmiyorum ama sadece 1 dilim yemişsin zaten 🤗

Çok meyve ağırlıklı olmuş ya, hem üzüm hem şeftali hem de karadut suyu. Afiyet olsun 😊
Aslında protein olduğu zaman tüketmemem gerektiğini biliyorum ama ekmek çok çıtırdı dayanamadım :KK68:birde ben hacamat yapıyorum sonrasında baya halsiz kalıyorum ihtiyaç duyuyorum sanki

Aslında protein olduğu zaman tüketmemem gerektiğini biliyorum ama ekmek çok çıtırdı dayanamadım :KK68:birde ben hacamat yapıyorum sonrasında baya halsiz kalıyorum ihtiyaç duyuyorum sanki
Taze ekmeğe dayanmak çok zor haklısın 😊 hacamatı ne için yaptırıyorsun?

Ben cok yorgunum 🙄
Ben de bugun Omad olmadi uykusuzluk cok etkiliyor beni yoksa omad yapinca cok enerjik okuyorum dolu dolu is yapiyorum.

Suyu da evet az almisim ve heryer kapaliydi alamadim.

Bugun normal yedim .

Canım bağırsaklarımız ikinci beynimizdir bazen birikintiler bağırsakta kalır yani temizlenmez magnezyum sülfatı araştırmanı tavsiye ederim tabi kan grubun 0 sa kullanma 😊

Bende deniyorum ama çok inat hiç istemiyor bende üstelemiyorum benimki 2.buçuk yaşında

Bende çocuklar öyle olunca geriliyorum bir anda evin havası değişiyor 😂
0+ kan grubum hic bakmayimm ozmn

8:00
Yarım su bardağı soğuk süt ve yarım çay bardağı yulaf karışımı

11:00
1 haşlanmış yumurta
1 lokma beyaz peynir

Öğleden sonra
1 elma
1 salatalık
1 küçük kase taze fındık

16:50
Yarım kase yoğurt çorbası
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
Salata

Su yaklaşık 2 litre yatana kadar artar.

Spor
25 dk normal yürüyüş: 25 p
15 dk tempolu yürüyüş: 37.5 p
10000 adım: 300 p
Toplam: 362.5 p

Kuchisabishii Kuchisabishii H3RA_ H3RA_ Dahlia_ Dahlia_
Yulafı severim ama asla boş yiyemem illa bi meyve olmalı 😃 zorlanmıyor musun

Insallah Cocuklarim uyursa ben de yazacagim.

Ortim bugun bbiraz fazla olmus sanki.

Evet, Lenochka Lenochka nin da dedigi gibi meyveler biraz fazla kacti.
Plan dahilinde olmayan öğünlerde böyle sacmaliyorum bazen.

Aslinda aksam yemegi her zamanki saatinde hazir olsaydı böyle olmayacakti, esime atayim suçu 😬

Selam hayırlı geceler canlar

Hosgeldiniz ,onemli olan niyetlenmek sonrasi cok kolay geliyor🌸
Hos bulduk insallaj
Dondurma ödülümdü hurma bütün tatlı ihtiyacımı gideriyor kahveyle en sevdiğim diyebilirim 🥰Ben sebzeden ziyade az biraz proteinle daha güzel doyuyorum

Hoşgeldin canım bende geçen yıl buradaydım seni hatırlıyorum kürkçü dükkanı hesabı oldu benimki de kilolarımızda yakın 😊
Evet evet cokocum bende seni hatirladim
Günaydın yazacam utanıyorum:olamaz: sabah girmiştim bi ara geçmiş yaparken günaydın yazamadan çıkmışım 😁

@Lusi canım çok geçmiş olsun küçük bi operasyon inşallah hemencik atlatır 🥰

deniz diyette deniz diyette hoşgeldin Deniz evet eş olmuşuz küçük adımlar atabiliyorum 5 bini bulmuyor maalesef.Yeni ameliyat oldum 1.5 ay dinlenme modundaydım.Ama senin adımlarını menülerni takip eder motive ederim seni🍀
Gecmis olsun canim. Allah sifa versin.

Selam kızlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdur. Cumartesi akşama kadar temizlik, akşamda kızkardeş buluşmasıyla biraz yoğun geçti.
Bugün de ofisten iş getirmiştim yine çalışmış oldum yani. Şimdi kapattım bilgisayarı. Aralarda kalkıp 3 makine çamaşır yıkayıp kuruttum, yemek yaptım 🤦🏼‍♀️
Hafta 8 gün olsa bana yine gün kalmaz eminim🙄

Tabloları yapamadım ama yarın toparlayacağım inşallah.
Bu hafta yine sıkı çalışıp haftasonu biraz memlekete kaçmaya karar verdim. Yeşillikler içinde bol bol dinlenip kitap okuyacağım.
Dönüşte hala aynı kafada olursam işi bırakabilirim. Orda sakin kafaya detaylı düşüneceğim, acele karar vermek istemiyorum.

İşte öyleeee, öptüm hepinizi🥰😘

Selam kızlar muhtemelen hepiniz uyuyorsunuzdur. Cumartesi akşama kadar temizlik, akşamda kızkardeş buluşmasıyla biraz yoğun geçti.
Bugün de ofisten iş getirmiştim yine çalışmış oldum yani. Şimdi kapattım bilgisayarı. Aralarda kalkıp 3 makine çamaşır yıkayıp kuruttum, yemek yaptım 🤦🏼‍♀️
Hafta 8 gün olsa bana yine gün kalmaz eminim🙄

Tabloları yapamadım ama yarın toparlayacağım inşallah.
Bu hafta yine sıkı çalışıp haftasonu biraz memlekete kaçmaya karar verdim. Yeşillikler içinde bol bol dinlenip kitap okuyacağım.
Dönüşte hala aynı kafada olursam işi bırakabilirim. Orda sakin kafaya detaylı düşüneceğim, acele karar vermek istemiyorum.

İşte öyleeee, öptüm hepinizi🥰😘
Cok yogunsun kaptanim🥺 saat 3e kadar (gece) calismak nedir. Hemde pazar gunu. Hayirlisi olsun. Kendine iyi bak. Sen bize lazimsin♥️

Merhabalar kızlar 🥰
Amca kızı bende, o yüzden pek uğrayamiyorum.
Bugün mağazada mevsimlik bir kap denedim, 38 bedendi ve büyük geldi. Fiyatı yüzünden üzüldüm, beden yüzünden çok mutlu oldum. Kilomu koruyorum, bir taraftan da sıkılasiyorum. 😍
Ben sana demismiydim?? YA SEN BIR HARIKASIN YAA😍

Back