- 7 Mart 2018
- 472
- 2.013
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #493.661
Gunaydiiin canosende omad yapiyormussun bni bilgilendirirmisin ne yeyip ne iciyorsun nasil uyguluyorsun emziriyorum ama bana uyan bi diyetse bnde yapmak istiyorumGünaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydiiin canosende omad yapiyormussun bni bilgilendirirmisin ne yeyip ne iciyorsun nasil uyguluyorsun emziriyorum ama bana uyan bi diyetse bnde yapmak istiyorumGünaydın kızlar
Gunaydiiin canosende omad yapiyormussun bni bilgilendirirmisin ne yeyip ne iciyorsun nasil uyguluyorsun emziriyorum ama bana uyan bi diyetse bnde yapmak istiyorum
Bugün sadece yürüyüş düşünüyorum çünkü bacaklarım iyi ağrıyor. Chloe dursun bugün sen ne yapacaksın?Sağol canım..
Bugünkü planın ne?
İnsan sevmeyince zor oluyor. Haklısın hem faydalı hem de tok tutuyor. Mecburiyetten yemeye çalışıyorum. Bugün de haşladım bakalımCirpilmis hali biraz d
Aha iyi geliyor banada ,aslinda tam niyetlik protein deposu
Baya erken kapatmissin canim afiyet olsun❤
Bugün sadece yürüyüş düşünüyorum çünkü bacaklarım iyi ağrıyor. Chloe dursun bugün sen ne yapacaksın?
İnsan sevmeyince zor oluyor. Haklısın hem faydalı hem de tok tutuyor. Mecburiyetten yemeye çalışıyorum. Bugün de haşladım bakalım
Evet if bnm icin cok iyi oldu aslinda incelme konusundada hizli kilo verme sirasindada ilk diyete basladigimda bu kdr kabizlik skrunum yoktu bu kurban bayramindan once basladi malesef bi bni psikolojik olarakta cok etkiliyo sürekli bi sislik var ve sanki hic kilo vermemisim gibi rahatsiz oluyorum insanlar ne kdr kilo vermissin dedikleri halde sanki 80kilo gibi hissediyorum kendimi butun yasantimi etkiliyo diyebilirim özellikle tarti gunleri gelince bni bi telas aliyoOmad sürekli yaptığım birşey değil, ara sıra yapıyorum işte..
Ama emziren biri için uygun olmaz bence..
Tek öğün besleniyorsun, günün geri kalanı su, çay, kahve gibi içecekler tüketebilirsin ancak.. O yüzden emzirirken zor bence.
İf gayet uygun aslında sana.. Sadece kabızlık büyük sorun..
Çömelip oturmak hiç fayda etmedi mi?
Salata ye bol bol, üzüm etkili oluyor mesela, bana dukan birası da iyi geliyor..
İlla doktora gitmen gerekirse gastroenteroloji ye (umarım doğru yazdım ) gitmen gerek.. Ben oğlumu götürdüm daha önce, tüm mide, bağırsak sorunlarıyla ilgileniyor..
Ya cok haklisin aslinda bnm de aklimda pul biberli yogurt ama aralikli oruc yapiyorum o yizden bisey yemiyorum aksami kapattiktan sonra suan bile catlamak uzereyim yani bana akil verin bu kabizlik icin artik bi doktora gorunmek istiyorum hangi doktor ilgileniyo bilginiz varsa soyleyim ltfn
Evet if bnm icin cok iyi oldu aslinda incelme konusundada hizli kilo verme sirasindada ilk diyete basladigimda bu kdr kabizlik skrunum yoktu bu kurban bayramindan once basladi malesef bi bni psikolojik olarakta cok etkiliyo sürekli bi sislik var ve sanki hic kilo vermemisim gibi rahatsiz oluyorum insanlar ne kdr kilo vermissin dedikleri halde sanki 80kilo gibi hissediyorum kendimi butun yasantimi etkiliyo diyebilirim özellikle tarti gunleri gelince bni bi telas aliyo
Bugun gene annemdeyim onda aci cehre tohumu varmış ondan yedim. Iki tane bklm nolcakÇok zor durumdaysan eczaneden fitil iste.. Hemen çıkarsın..
Suyu 2.5dan asagi içmiyorum bnm diyetimde meyve faydali olmuyo bunu dene yanila ogrendim kilo verme konusunda dukan birasini surekli yaparım bn ayda bi fln ama lavabo konusunda pek bi etki etmiyo hayurlisi olsun bklmÇok iyi anlıyorum, sen ya bu baştan doktora git, ya da menünü değiştir.. Yani bağırsaklarını yumşaltacak birşeyler ekle menüne, zaten doktor da aynısı söylüyor, ilaç falan verse bile yediklerine dikkat et diyecek..
Emzirdiğin için herşey yiyip içebilir misin onu da bilmiyorum..
Geceden 3-4 kuru kayısı at 1 bardak suya, sabah aç karnına hem suyu iç hem kayısıları ye..
Dukan birası da dedim ama bilemiyorum sana uygun olur mu..
Sonra gün içinde meyve ye 1-2 adet, o da faydalı olur..
Menüne bakmadım ama su zaten içiyorsundur, yine de 2.5tan inmesin..
İyiym canım bu ara evde durmuyorum valla okullar açılmadan gezdiğim kar diyip kendimi atıyorum bi yerlere
Gecti gitti elhamdülillah,tesekkür ederim.Dahlia_ suspushanimcim geçmiş olsun kızlar, çocuklar düşe kalka büyüyor işte.
@Lusi oğlunuz nasıl oldu? İyidir inşaallah.
Katen tohumu yada yagi , bide karniyarik otu dedikleri bisey var tamamen dogal yan etkisiz.Ya cok haklisin aslinda bnm de aklimda pul biberli yogurt ama aralikli oruc yapiyorum o yizden bisey yemiyorum aksami kapattiktan sonra suan bile catlamak uzereyim yani bana akil verin bu kabizlik icin artik bi doktora gorunmek istiyorum hangi doktor ilgileniyo bilginiz varsa soyleyim ltfn
Gozun aydin Benim dun bir damla bir sey geldi. Ondan beri ses yokgece adet
Olmusum kac gundur dökülüyordum umarim bugun gecer agrilar