Şimdi daha iyi ya narkozdan ayılırken tüm hastaneyi inletti kendini ordan oraya vurdu donuma kadar korktum
Kirmizi patates dedigin tatli patates mi?Markete diye ciktim ben de, uzun yoldan gideyim
Aksama firinda tavuk patatese karar verdim. Kendime kirmizi patates yapicam, daha diyete uygun diyerekten.
Kirmizi patates dedigin tatli patates mi?
Benim de canım pek bir şey istemiyor. Sabah ödül olarak simit yedim. Bugünü tek kahvaltıyla kapatabilirim diye düşünüyorum.
Ağrılarım var ama spor yaptıkça vücudum alışacak inşaallah. Ağrı kesici içtim bir de duş aldım biraz rahatlattı.
Çok geçmiş olsun canım, inşaallah çok rahatsız etmez seni.
Chloe ting bacak videosu yaptım. 1-2 saat sonra da dışarı çıkacağız adım yapmış olurum. Ben adımdan ziyade biraz sıkılaşmak için bir şeyler yapmak istiyorum. Alt karın ve bacaklardan pek memnun değilim.
Menü
Sabah 11'de bitti
1 simit (ÖDÜL)
2 dilim fırında patates
1 dilim beyaz peynir
1 domates
Yarım yumurta tereyağlı
Çay
Yumurta yerken zorlanıyorum, içim almıyor pek.
Türk kahvesi içerim bir de.
Su ile sporu akşam eklerim.
A Arrietty_Dahlia_
Niyetim başka bir şey yemeden günü kapatmak. Yersem yeni bir menü yazarım.
Eki Görüntüle 2901217
bugün kendimi şımartayım dedim fıstık ezmem akmadı yaakışkan fıstık ezmesi istiyorum
Simdi bahcenin biraz otunu yolacagim , boyleyazinca bir tuhaf oldu.Hem yuruyus yapacagim.
Alys sen de nasil gidiyor?
Tabii ki en doğrusu kişinin kendi bünyesine göre spor yapmak.Çok sağol canım, daha iyiyim..
Ben de kapattım günü :)
Uzun zaman sonra yaptıysan sporu ağrıların çok normal, dediğin gibi spor yaptıkça düzelir..
Chloe çok iyi ama maalesef ben yapamıyorum, hele bu çarpıntıyla mümkün değil çok zorluyor..
Ben adım ve yavaş bölgesel hareketler yaparım..
Sağol canım, yemem inşaallahYeme daha birşey :)
Afiyet olsun
Çocuklarda dönem dönem oluyor. Benim kızım da pek yemiyor bu sıralar ama ben çok zorlamıyorum. Ne onu ne kendini yıprat, acıkınca elbet yer.Herşeyi hiç itiraz etmeden yiyen oğlum kaç gündür doğru düzgün yemek yemiyor, oynayarak yedirmeye çalışıyorum şimdi de, yiyip bitirse dışarı çıkacağız da bu gidişle akşama anca biterne zormuş yemeyen çocuk..
Baligin yaninda firinda enfes oluyor, cok severim.Kirmizi tatli patates galiba adısi
Hadi bakalim takipteyim. Soluklanayim dedigin an gecerimNasıl oldun canım? Geçti mi ağrıların?
Menüne baktım da az yemişsin, ama yulaflı olunca acıkmamışsındır dedim
Bugün canım hiç yemek istemiyor, kahvaltı yaptım sadece.. Covidden sonra çarpıntı gibi birşey kaldı, uzun süre sakinleştiri kullandım bu yüzden.. Bugün de hafiften başladı, ilaç aldım erkenden ama halsizim çok.. İştahımı da etkikedi hiç aç değilim, bugün böyle bitecek galiba..
İyi yaptınn
Bugün iyi ola bilirsem 15 bini tamamlarım ben de..
Aciktan yapin biz de gorelim
Çocuklarda dönem dönem oluyor. Benim kızım da pek yemiyor bu sıralar ama ben çok zorlamıyorum. Ne onu ne kendini yıprat, acıkınca elbet yer.
Hadi bakalim takipteyim. Soluklanayim dedigin an gecerim
Aciktan yapin biz de gorelim
Gecmis olsun. Bir seyi yok degil mi?Sen zaten geçmişsindirrr
Benim bugün başım belalı, bahçeye çıktık, oğlum oynar ben de yürürüm diye, babasıyla bisiklet sürerken nasıl düştüyse artık her tarafı toz toprak içinde döndü banaağzından neredeyse 1 avuç toprak çıkardım döndük mecbur, yıkandı şimdi, ben de evde dönüp duruyorum, umarım tanamlaya bilirim..
Hadi bakalim takipteyim. Soluklanayim dedigin an gecerim
Gecmis olsun. Bir seyi yok degil mi?
Bayrak niyetineSen niye bana her seferinde sütyen sallıyon bir onu de bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?