Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok sağol canım, daha iyiyim..
Ben de kapattım günü :)

Uzun zaman sonra yaptıysan sporu ağrıların çok normal, dediğin gibi spor yaptıkça düzelir..

Chloe çok iyi ama maalesef ben yapamıyorum, hele bu çarpıntıyla mümkün değil çok zorluyor..
Ben adım ve yavaş bölgesel hareketler yaparım..

Yeme daha birşey :)
Afiyet olsun

Eki Görüntüle 2901217
bugün kendimi şımartayım dedim fıstık ezmem akmadı ya akışkan fıstık ezmesi istiyorum

Afiyet olsun boylede guzel gorunuyor cok heveslenip yapmistim 2 3 kasiktan baska yulaf yiyemedim
Simdi bahcenin biraz otunu yolacagim , boyleyazinca bir tuhaf oldu. Hem yuruyus yapacagim.

Alys sen de nasil gidiyor?

Kolay gelsin 20dk kostum ,mutfagi temizledim ,simdi cocuklari terasa cikartiyorum ardindan aksam yemegine gecerler sbah 7den beri ayaktayiz bizde

Tabii ki en doğrusu kişinin kendi bünyesine göre spor yapmak.
Chloe bana da zor geliyor. 15 dakikalık videoda hem çok terliyorum hem de çok ağrı yapıyor. Bakalım ne kadar dayanacağım.
Yeme daha birşey :)
Afiyet olsun
Sağol canım, yemem inşaallah

Çocuklarda dönem dönem oluyor. Benim kızım da pek yemiyor bu sıralar ama ben çok zorlamıyorum. Ne onu ne kendini yıprat, acıkınca elbet yer.

Hadi bakalim takipteyim. Soluklanayim dedigin an gecerim

Çocuklarda dönem dönem oluyor. Benim kızım da pek yemiyor bu sıralar ama ben çok zorlamıyorum. Ne onu ne kendini yıprat, acıkınca elbet yer.

Sevmiyorum zaten ben de zorlamayı, ama yemek namına hiçbirşey yemek istemiyor, versen çikolata, bisküvi akşama kadar yer.. Akşam oluyor neredeyse, sadece azıcık peynirle ekmek yedi, öğlen yemeğini de yedirmeye çalışıyordum işte.. Acıkınca kendi gelir umarım

Hadi bakalim takipteyim. Soluklanayim dedigin an gecerim

Sen zaten geçmişsindirrr
Benim bugün başım belalı, bahçeye çıktık, oğlum oynar ben de yürürüm diye, babasıyla bisiklet sürerken nasıl düştüyse artık her tarafı toz toprak içinde döndü bana ağzından neredeyse 1 avuç toprak çıkardım döndük mecbur, yıkandı şimdi, ben de evde dönüp duruyorum, umarım tanamlaya bilirim..

Gecmis olsun. Bir seyi yok degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…