- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
Sabah tartisi bekliyoruzHosgeldin insallah hedefine ulasirsinburdaki arkadaşlarla cok guzel gidiyo kilolar eminim sende yaparsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah tartisi bekliyoruzHosgeldin insallah hedefine ulasirsinburdaki arkadaşlarla cok guzel gidiyo kilolar eminim sende yaparsin
Hoş bulduk teşekkür ederim. İnsallah takir takir gidecek bu kilolar.Hoşgeldiniz
Hiç moral bozmayın ki zaten önceden yapmışsınız, bi daha yaparsınız.
Selam canim günaydın.Selam canim.
Olur,umarim hersey yoluna girer
Yine yeniden hosgeldin. Kayip olma bu sefer. Pes ettikce kilolar cogalir.
Es yarisina hemen dahil ediyorum seni
KumraL_KrakeR ile es oluyorsun. @deanvillage in durumundan dolayi degisiklik oldu @neutral
Buda esleri tekrar hatirlatmak icin.
Sporlari esleriniz ile birlikte planlayin. Bol adim atmaya bakin, adim yarisimiz yine var. Degil mi @neutral kaptanim
Hos bulduk canim. İnsallah bende basaririm. Bir yazi ne giyecegimi bilmeden gecirdim :)Hosgeldin insallah hedefine ulasirsinburdaki arkadaşlarla cok guzel gidiyo kilolar eminim sende yaparsin
Sabah tartıldım kilom 69.6 mis. Yanlis bilgi vermis olmayim canim4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı eniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 cocuk , 4 yasinda
Yaşadığınız şehir: kayseri
Boyunuz :1.61
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : istahim açık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Güzel giyinmek icin. Saglikli dengeli beslenmeyi ogrenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
evet yine burdaydim.
Çok geçmiş olsun canm . Rabbim şifa versin.Günaydın hanımlar
Oğlum az evvel ameliyata girdi. Kulağında tüp vardı, düşmedi şimdi onu alacaklar
Dualarınızı güzel dileklerinizi bekliyorum
Gecmis olsun kolaycacik atlatir duamGünaydın hanımlar
Oğlum az evvel ameliyata girdi. Kulağında tüp vardı, düşmedi şimdi onu alacaklar
Dualarınızı güzel dileklerinizi bekliyorum
Yaa cok ozur dilerim atamadim aksam test sonuvu gelmeyince sabah bizde esimle hastaneye ciktik ordanda anneme birakti lavaboya cikmadan tartilmak istemedim yoksa cikmadan cikip cekicektim affedin beniSabah tartisi bekliyoruz
Olsun gecmise bakmanin hic kimseye faydasi olmuyo malesef sen obur yazi düşün o zmna hedefine coktaan ulasmis olursunHoş bulduk teşekkür ederim. İnsallah takir takir gidecek bu kilolar.
Selam canim günaydın.
Tam da öyle oldu ara verdikce artti kilolar. Ama burdayim. İnsallah listeye de girmek istiyorum.
Hos bulduk canim. İnsallah bende basaririm. Bir yazi ne giyecegimi bilmeden gecirdim :)
Sende bizdensin senn kilona yakiniz cogumuz sende bizimle rekabete gir bklm daha hirsla azimle sarıl
Benim partner yurumuyor. Seni hareketlendireyim bari dedim
Gunaydin iyi haftasonlari
Hosgeldiniz ,onemli olan niyetlenmek sonrasi cok kolay geliyorHoş bulduk teşekkür ederim. İnsallah takir takir gidecek bu kilolar.
Selam canim günaydın.
Tam da öyle oldu ara verdikce artti kilolar. Ama burdayim. İnsallah listeye de girmek istiyorum.
Hos bulduk canim. İnsallah bende basaririm. Bir yazi ne giyecegimi bilmeden gecirdim :)
Dondurma ödülümdü hurma bütün tatlı ihtiyacımı gideriyor kahveyle en sevdiğim diyebilirim Ben sebzeden ziyade az biraz proteinle daha güzel doyuyorumafiyet olsun,
yediklerin cok degil ama doyurucu da degil, doydun mu ki?
karpuz, hurma ve dondurma 3lu olarak biraz cok gorundu gozume, odul yaptiysan o baska,
ama bunlar olacagina 1 porsiyon sebze yemegi veyahut koca bir tabak salata ekleseymissin daha doyurucu bir menun olurmus ve de belki daha bile az kalori4. TAKIM KATILIM FORMU
Hoşgeldin canım bende geçen yıl buradaydım seni hatırlıyorum kürkçü dükkanı hesabı oldu benimki de kilolarımızda yakınKullanıcı Adı eniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 cocuk , 4 yasinda
Yaşadığınız şehir: kayseri
Boyunuz :1.61
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : istahim açık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Güzel giyinmek icin. Saglikli dengeli beslenmeyi ogrenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
evet yine burdaydim.
Gunaydin herkese, hava burda mükemmel
Yuruyuse ciktim parka geldik.
2.000adim olmus bile
Alys sen durumlar nasil?
Ben evde yürüyorum canim ,2cocuk pesimde anca karantinam bitse hem onlari gezdircem hem yuruyus kotu zamanda es olduk izin donusu depresyon modum ins.senin yuzdeni etkilemem
Yuzdeyi hic onemsemiyorum zaten kazanan belli. Sozleri cok onemserim. Yapacagim diyorsan beklenti olusur bende. Alti bos cikarsa koparim..Ben evde yürüyorum canim ,2cocuk pesimde anca karantinam bitse hem onlari gezdircem hem yuruyus kotu zamanda es olduk izin donusu depresyon modum ins.senin yuzdeni etkilemem