• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldiniz 🌼

Hiç moral bozmayın ki zaten önceden yapmışsınız, bi daha yaparsınız. 🤗
Hoş bulduk teşekkür ederim. İnsallah takir takir gidecek bu kilolar.
Selam canim.
Olur,umarim hersey yoluna girer

Yine yeniden hosgeldin. Kayip olma bu sefer. Pes ettikce kilolar cogalir.
Es yarisina hemen dahil ediyorum seni
KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR ile es oluyorsun. @deanvillage in durumundan dolayi degisiklik oldu @neutral

Buda esleri tekrar hatirlatmak icin.
Sporlari esleriniz ile birlikte planlayin. Bol adim atmaya bakin, adim yarisimiz yine var. Degil mi @neutral kaptanim
Selam canim günaydın.
Tam da öyle oldu ara verdikce artti kilolar. Ama burdayim. İnsallah listeye de girmek istiyorum.
Hosgeldin insallah hedefine ulasirsin🤗burdaki arkadaşlarla cok guzel gidiyo kilolar eminim sende yaparsin🌹
Hos bulduk canim. İnsallah bende basaririm. Bir yazi ne giyecegimi bilmeden gecirdim :)

4. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :KK70:eniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 cocuk , 4 yasinda
Yaşadığınız şehir: kayseri
Boyunuz :1.61
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : istahim açık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Güzel giyinmek icin. Saglikli dengeli beslenmeyi ogrenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
evet yine burdaydim.
Sabah tartıldım kilom 69.6 mis. Yanlis bilgi vermis olmayim canim
A Arrietty_

Eklentiler

• P_20210814_101131_1.jpg
    P_20210814_101131_1.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 20

Selam canim günaydın.
Tam da öyle oldu ara verdikce artti kilolar. Ama burdayim. İnsallah listeye de girmek istiyorum.

Hos bulduk canim. İnsallah bende basaririm. Bir yazi ne giyecegimi bilmeden gecirdim :)
Olsun gecmise bakmanin hic kimseye faydasi olmuyo malesef sen obur yazi düşün o zmna hedefine coktaan ulasmis olursun☺️

Selam canim günaydın.

Hosgeldiniz ,onemli olan niyetlenmek sonrasi cok kolay geliyor🌸

afiyet olsun,

yediklerin cok degil ama doyurucu da degil, doydun mu ki?

karpuz, hurma ve dondurma 3lu olarak biraz cok gorundu gozume, odul yaptiysan o baska,
ama bunlar olacagina 1 porsiyon sebze yemegi veyahut koca bir tabak salata ekleseymissin daha doyurucu bir menun olurmus ve de belki daha bile az kalori4. TAKIM KATILIM FORMU
Dondurma ödülümdü hurma bütün tatlı ihtiyacımı gideriyor kahveyle en sevdiğim diyebilirim 🥰Ben sebzeden ziyade az biraz proteinle daha güzel doyuyorum
Kullanıcı Adı :KK70:eniz diyette
İsim (İsteğe Bağlı ): Deniz
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 cocuk , 4 yasinda
Yaşadığınız şehir: kayseri
Boyunuz :1.61
Kilonuz:71
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz : istahim açık
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Güzel giyinmek icin. Saglikli dengeli beslenmeyi ogrenmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
evet yine burdaydim.
Hoşgeldin canım bende geçen yıl buradaydım seni hatırlıyorum kürkçü dükkanı hesabı oldu benimki de kilolarımızda yakın 😊

Gunaydin herkese, hava burda mükemmel

Yuruyuse ciktim parka geldik.

2.000adim olmus bile
Alys Alys sen durumlar nasil?

Gunaydin

Ben de kitap okuyorum uzun zaman sonra. Adimlar 600de kalmis 😜

Kahvalti yaptim guzelce, aksama ne yapsam diye düşünüyorum 😉

Adimi artiracagim kesinlikle ama hala spor yapasim gelmiyor 🤗

Ben evde yürüyorum canim ,2cocuk pesimde anca karantinam bitse hem onlari gezdircem hem yuruyus kotu zamanda es olduk izin donusu depresyon modum ins.senin yuzdeni etkilemem😪

Kiz niye depresyon modundasin,
Tatil güzel de insanin evi gibisi var mi, ozlemisem ben evimi, evde oturcam bir hafta 🤗 karantina niye var, aşı olmamis mıydın?

Ben evde yürüyorum canim ,2cocuk pesimde anca karantinam bitse hem onlari gezdircem hem yuruyus kotu zamanda es olduk izin donusu depresyon modum ins.senin yuzdeni etkilemem😪
Yuzdeyi hic onemsemiyorum zaten kazanan belli. Sozleri cok onemserim. Yapacagim diyorsan beklenti olusur bende. Alti bos cikarsa koparim..

Evde yuruyebilirsin. Senden bu haftalik ricam bir ogleden once bir de aksam birer saat hareket etmen. Tv-muzik esliginde adimla/dans et. Ne hosuna gidiyorsa. Zaten kacamagin yok. Hareketle de destekle ki hem hedefine biran once ulas hem listenin hakkini ver🌺

Back