• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kiz niye depresyon modundasin,
Tatil güzel de insanin evi gibisi var mi, ozlemisem ben evimi, evde oturcam bir hafta 🤗 karantina niye var, aşı olmamis mıydın?

Evimi tabiki ozluyorumda ,ogluma her sabah tekrar anlatiyorum bu surec beni cok yoruyor alisana kadar 🤗 henuz asili degilim canim haftya rdvum

Afiyet olsun canım, vişneden daha önceki yarıştığımda ceza yemiştim ben :olamaz: ama günü erken kapatmışsın, sorun olmaz. Ödülün de afiyet olsun. 😊
Adımlar güzel. 🖒

Maşaallah epey gezmişsin. 😄

Kolay gelsin canım. Dün yaptığım sporlardan dolayı her yerim ağrıyor. Gece de iyi uyuyamadım, sabah geç kalktım. Kahvaltıdan sonra kendime gelirim inşaallah. Olmadı bi ağrı kesici içerim.

Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. 😔

Nasıl oldun canım? Geçti mi ağrıların?
Menüne baktım da az yemişsin, ama yulaflı olunca acıkmamışsındır dedim 🤭
Bugün canım hiç yemek istemiyor, kahvaltı yaptım sadece.. Covidden sonra çarpıntı gibi birşey kaldı, uzun süre sakinleştiri kullandım bu yüzden.. Bugün de hafiften başladı, ilaç aldım erkenden ama halsizim çok.. İştahımı da etkikedi hiç aç değilim, bugün böyle bitecek galiba..

Benim partner yurumuyor. Seni hareketlendireyim bari dedim😻

İyi yaptınn 😍
Bugün iyi ola bilirsem 15 bini tamamlarım ben de..

Günaydın yazacam utanıyorum:olamaz: sabah girmiştim bi ara geçmiş yaparken günaydın yazamadan çıkmışım 😁

Lusi Lusi canım çok geçmiş olsun küçük bi operasyon inşallah hemencik atlatır 🥰

deniz diyette deniz diyette hoşgeldin Deniz evet eş olmuşuz küçük adımlar atabiliyorum 5 bini bulmuyor maalesef.Yeni ameliyat oldum 1.5 ay dinlenme modundaydım.Ama senin adımlarını menülerni takip eder motive ederim seni🍀

E749C4C7-95AD-47A0-B58A-E24D27F66D4D.jpeg

bugün kendimi şımartayım dedim fıstık ezmem akmadı ya😂😂😂 akışkan fıstık ezmesi istiyorum 😒

Eki Görüntüle 2901217
bugün kendimi şımartayım dedim fıstık ezmem akmadı ya😂😂😂 akışkan fıstık ezmesi istiyorum 😒
Nefis gozukuyor afiyet olsun. 😋 Maalesef akiskan olursa da icinde yag cok oluyor.

Ben evde kendim yapiyordum. Bal tahin ve fistigi kavurup rondodan geciriyordum. Bomba bisey oluyor ama.👌🤌

Nefis gozukuyor afiyet olsun. 😋 Maalesef akiskan olursa da icinde yag cok oluyor.

Ben evde kendim yapiyordum. Bal tahin ve fistigi kavurup rondodan geciriyordum. Bomba bisey oluyor ama.👌🤌
Sağol canım evet bugün YouTube da araştırırken ev yapımları çıktı karşıma.Kendim evde Denemek istiyorum aslında ama kim ayıklıcak onları😂😂

Nasıl oldun canım? Geçti mi ağrıların?
Menüne baktım da az yemişsin, ama yulaflı olunca acıkmamışsındır dedim 🤭
Bugün canım hiç yemek istemiyor, kahvaltı yaptım sadece.. Covidden sonra çarpıntı gibi birşey kaldı, uzun süre sakinleştiri kullandım bu yüzden.. Bugün de hafiften başladı, ilaç aldım erkenden ama halsizim çok.. İştahımı da etkikedi hiç aç değilim, bugün böyle bitecek galiba..

İyi yaptınn 😍
Bugün iyi ola bilirsem 15 bini tamamlarım ben de..
Benim de canım pek bir şey istemiyor. Sabah ödül olarak simit yedim. Bugünü tek kahvaltıyla kapatabilirim diye düşünüyorum.
Ağrılarım var ama spor yaptıkça vücudum alışacak inşaallah. Ağrı kesici içtim bir de duş aldım biraz rahatlattı.
Çok geçmiş olsun canım, inşaallah çok rahatsız etmez seni.
Lenochka Lenochka
Napıyorsun eşim?
Gel de haftalık spor planı yapalım 🤩
Chloe ting bacak videosu yaptım. 1-2 saat sonra da dışarı çıkacağız adım yapmış olurum. Ben adımdan ziyade biraz sıkılaşmak için bir şeyler yapmak istiyorum. Alt karın ve bacaklardan pek memnun değilim.

Back