- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
- 88
- Konu Sahibi Kuchisabishii
- #493.581
Bu hafta gunluk 30 bin hedefim varBugun adim hedefin kac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu hafta gunluk 30 bin hedefim varBugun adim hedefin kac
Kiz niye depresyon modundasin,
Tatil güzel de insanin evi gibisi var mi, ozlemisem ben evimi, evde oturcam bir hafta karantina niye var, aşı olmamis mıydın?
Afiyet olsun canım, vişneden daha önceki yarıştığımda ceza yemiştim ben ama günü erken kapatmışsın, sorun olmaz. Ödülün de afiyet olsun.
Adımlar güzel. 🖒
Maşaallah epey gezmişsin.
Kolay gelsin canım. Dün yaptığım sporlardan dolayı her yerim ağrıyor. Gece de iyi uyuyamadım, sabah geç kalktım. Kahvaltıdan sonra kendime gelirim inşaallah. Olmadı bi ağrı kesici içerim.
Canım çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.
Benim partner yurumuyor. Seni hareketlendireyim bari dedim
Kaptancumm omad dediginizi mi yapiyosunuz nasil bisey bana kisava bi tarif etseniz bn yapamammi ola
Nefis gozukuyor afiyet olsun. Maalesef akiskan olursa da icinde yag cok oluyor.Eki Görüntüle 2901217
bugün kendimi şımartayım dedim fıstık ezmem akmadı ya akışkan fıstık ezmesi istiyorum
Sağol canım evet bugün YouTube da araştırırken ev yapımları çıktı karşıma.Kendim evde Denemek istiyorum aslında ama kim ayıklıcak onlarıNefis gozukuyor afiyet olsun. Maalesef akiskan olursa da icinde yag cok oluyor.
Ben evde kendim yapiyordum. Bal tahin ve fistigi kavurup rondodan geciriyordum. Bomba bisey oluyor ama.
Ben cocuklarimin onune koyuyorum beraber yapiyoruz..Sağol canım evet bugün YouTube da araştırırken ev yapımları çıktı karşıma.Kendim evde Denemek istiyorum aslında ama kim ayıklıcak onları
Eki Görüntüle 2901217
bugün kendimi şımartayım dedim fıstık ezmem akmadı ya akışkan fıstık ezmesi istiyorum
Nefis gozukuyor afiyet olsun. Maalesef akiskan olursa da icinde yag cok oluyor.
Ben evde kendim yapiyordum. Bal tahin ve fistigi kavurup rondodan geciriyordum. Bomba bisey oluyor ama.
Simdi bahcenin biraz otunu yolacagim , boyleyazinca bir tuhaf oldu. Hem yuruyus yapacagim.
Alys sen de nasil gidiyor?
Benim de canım pek bir şey istemiyor. Sabah ödül olarak simit yedim. Bugünü tek kahvaltıyla kapatabilirim diye düşünüyorum.Nasıl oldun canım? Geçti mi ağrıların?
Menüne baktım da az yemişsin, ama yulaflı olunca acıkmamışsındır dedim
Bugün canım hiç yemek istemiyor, kahvaltı yaptım sadece.. Covidden sonra çarpıntı gibi birşey kaldı, uzun süre sakinleştiri kullandım bu yüzden.. Bugün de hafiften başladı, ilaç aldım erkenden ama halsizim çok.. İştahımı da etkikedi hiç aç değilim, bugün böyle bitecek galiba..
İyi yaptınn
Bugün iyi ola bilirsem 15 bini tamamlarım ben de..
Chloe ting bacak videosu yaptım. 1-2 saat sonra da dışarı çıkacağız adım yapmış olurum. Ben adımdan ziyade biraz sıkılaşmak için bir şeyler yapmak istiyorum. Alt karın ve bacaklardan pek memnun değilim.
Eki Görüntüle 2901217
Simdi bahcenin biraz otunu yolacagim , boyleyazinca bir tuhaf oldu. Hem yuruyus yapacagim.
Alys sen de nasil gidiyor?
Cis cis cekmesin canin , tadini biliyoruz zaten.Canımı tuhaf tuhaf şeyler çekmeye zorluyorsunuz ya, olmaz ki böyle