Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

50+ krem surdum kac gun. Bugun havuc suyuna mi baslasam diyorum zenciden hic farkim kalmasin
3 gün 50 faktör sürdüm, sonrasında 30 faktör üstüne bronzlaştırıcı sürdüm.
Ama güneşte yarım saat bile yatamadığım için bronzlaşmadım
Sen yatabiliyorsan bronzlaşırsın

Tam buğday ekmeği kullanıyorum ben şimdi diyete yeni başladım. Birden hepsini kesince. Vücut korumaya geçiyor benim
Diyetisyenim tam buğday ekmeğini önermiyordu.
Hatta beyaz ekmekten daha tehlikeli demişti.
Siyez ekmeği, wasa, kara buğday patlağı gibi seçenekler çok daha faydalıymış

3 gün 50 faktör sürdüm, sonrasında 30 faktör üstüne bronzlaştırıcı sürdüm.
Ama güneşte yarım saat bile yatamadığım için bronzlaşmadım
Sen yatabiliyorsan bronzlaşırsın
Bende fazla yatamiyorum ama havuzda cok duruyorum. 4 gunde kapkara oldum daha yarisindayim havuc suyu cesaret edemiyorum. Sen beyaz tenlisin. Kuzenimde geldi benimle tatile. Oda beyaz tenli. Hep beraberiz ama benim gibi kararmadi.

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​

• Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

739. Etap - Menü tablosu

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.​

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
tavsannesi 🎗🎗
Dahlia_ 🎗🎗
suspushanimcim 🎗🎗
BLU3 🎗🎗
Huhuki 🎗🎗
Lusi ÖDÜL🎗
D deanvillage 🎗🎗ÖDÜL
tomrs ÖDÜL🎗
KumraL_KrakeR 🎗🎗
@nurdeva
cokofesttt

739. Etap 4. Takim Adim Yarisi
CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
tavsannesi 85351411624004.6730
Dahlia_ 740910659788110.0438.900
suspushanimcim 48510015.68510.023
BLU3 21222401363322536.04037.269
Huhuki 0298259466.7294.024
Lusi 100983893895600
D deanvillage 20146059101137.7668.026
tomrs 23300000
Arrietty_ 0202432300718.20815.692
@nurdeva404410.2278.331
cokofesttt 000

Bende fazla yatamiyorum ama havuzda cok duruyorum. 4 gunde kapkara oldum daha yarisindayim havuc suyu cesaret edemiyorum. Sen beyaz tenlisin. Kuzenimde geldi benimle tatile. Oda beyaz tenli. Hep beraberiz ama benim gibi kararmadi.
Süper o zaman şanslısın
Denizde yada havuzda iki çıp çıp yapıp çıkanlardanım

Selam kızlar..
Sabah menümü yazdım internetim bitti
Evin interneti de sorunlu dünden beri, bugün eşim bakacak tabi fırsat bulursa..
O yüzden sabahtan uğrayamadım, oğlumla oynuyoruz, dün erkenden uyuyunca sabahın köründen ayaktayız.. Sadece öğlene yemek yapabildim, sağolsun başka iş yaptırmıyor

Dukana erkenden başladım bugün, hiç su içmedim daha, 1 sürahi dukanı bitirdim Akşamki makarnayı yok etmem gerek

İkisinide deniycem canim sagol ❤❤ bende emziriyorum bazen bırakmıyor mamma diye hele bu ara iyice düştü benim istahimi bari kessin
Ztn emzirmek insana o kadr enerji harcatiyoki her emzirmeden sonra gozum surekli tatli biseyler ariyo emzirme doneminde diyet yapinca guzel kilo veriliyo ama cok zorluyo insani herkes şaşırıyo bana nsl diyet yapiyon emzirirken diyolar ama isteyince oluyo

Eger bi iki haftaya kadr kacmazsan BLU3 LE geliyoruz arkandan yakalariz baaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…